Naslovna Sport Ostali sportovi Zaječarski Sportski klub „Lutador“ obeležava tri godine postojanja!

Zaječarski Sportski klub „Lutador“ obeležava tri godine postojanja!

40
www.timokpress.rs

Nakon kraće pauze, zaječarski Sportski klub „Lutador“ ponovo je krenuo sa radom pre mesec dana. Inače, „Lutador“ postoji već tri godine, a ovaj klub borilačkih veština je osnovan 3. novembra 2015. godine, na ideju momaka iz knjaževačkog „Lutador“-a i Nikole Mučića, koji je tamo trenirao borilačke veštine.

Sportski klub „Lutador“ u Zaječaru nastao je kao ogranak kluba iz Knjaževca, a osim u ova dva grada klubovi se nalaze još i Beogradu, u Borči, Smederevu i Nišu.

Treninge danas uspešno vode licencirani treneri i dokazani takmičari, a u „Lutadoru“ je trenutno oko dvadesetak polaznika. Polaznici u ovom zaječarskom klubu borilačkih veština stiču znanja iz brazilske džiu džicegreplingaMMA i samoodbrane. 

Polaznici u „Lutadoru“ osvajali su mnogobrojne nagrade i više od 15 medalja na raznim takmičenjima: „Knjaževac OPEN International, bjj tournament“; „Knjaževac no gi“; „Belgrade open“; „Only submission turniri“; „MMA Belgrade open“… a budući šampioni se takmiče na turniru za juniore.

Želja za bavljenjem borilačkim veštinama dolazi iz potrebe da se dostizanjem snage i kroz veštine odbrane dođe do zdravog fizičkog stanja takmičara.

Treninzi se odvijaju utorkom i četvrtkom od 17.30 sati, u prostorijama kluba „Fight Team 019“ u naselju „Kraljevica“, u Zaječaru. Svi koji žele da nauče o borilačkim sportovima i kako da stečene veštine primenjuju, dobrodošli su i mogu da dođu da se upišu, a treninzi su prilagođeni svima bez obzira na trenutnu fizičku spremu, pol i starost.

Dodatne informacije o treninzima mogu dobiti pozivom na broj 063 789 44 26 ili na fejsbuk stranici Lutador – Zaječar – Brazilian Jiu Jitsu & MMA.

Kako izgleda jedan trening Sportskog kluba „Lutador“ iz Zaječara, pogledajte ovde:

- mesto za reklamu -
IZVORtimokpress.rs