Zaječarski Sportski klub „Lutador“ obeležava tri godine postojanja!

230
0
www.timokpress.rs

Nakon kraće pauze, zaječarski Sportski klub „Lutador“ ponovo je krenuo sa radom pre mesec dana. Inače, „Lutador“ postoji već tri godine, a ovaj klub borilačkih veština je osnovan 3. novembra 2015. godine, na ideju momaka iz knjaževačkog „Lutador“-a i Nikole Mučića, koji je tamo trenirao borilačke veštine.

Sportski klub „Lutador“ u Zaječaru nastao je kao ogranak kluba iz Knjaževca, a osim u ova dva grada klubovi se nalaze još i Beogradu, u Borči, Smederevu i Nišu.

Treninge danas uspešno vode licencirani treneri i dokazani takmičari, a u „Lutadoru“ je trenutno oko dvadesetak polaznika. Polaznici u ovom zaječarskom klubu borilačkih veština stiču znanja iz brazilske džiu džicegreplingaMMA i samoodbrane. 

Polaznici u „Lutadoru“ osvajali su mnogobrojne nagrade i više od 15 medalja na raznim takmičenjima: „Knjaževac OPEN International, bjj tournament“; „Knjaževac no gi“; „Belgrade open“; „Only submission turniri“; „MMA Belgrade open“… a budući šampioni se takmiče na turniru za juniore.

Želja za bavljenjem borilačkim veštinama dolazi iz potrebe da se dostizanjem snage i kroz veštine odbrane dođe do zdravog fizičkog stanja takmičara.

Treninzi se odvijaju utorkom i četvrtkom od 17.30 sati, u prostorijama kluba „Fight Team 019“ u naselju „Kraljevica“, u Zaječaru. Svi koji žele da nauče o borilačkim sportovima i kako da stečene veštine primenjuju, dobrodošli su i mogu da dođu da se upišu, a treninzi su prilagođeni svima bez obzira na trenutnu fizičku spremu, pol i starost.

Dodatne informacije o treninzima mogu dobiti pozivom na broj 063 789 44 26 ili na fejsbuk stranici Lutador – Zaječar – Brazilian Jiu Jitsu & MMA.

Kako izgleda jedan trening Sportskog kluba „Lutador“ iz Zaječara, pogledajte ovde: