Naslovna Sport Ženska odbojkaška ekipa OŠ “Desanka Maksimović“ ostvarila dve pobede u jednom danu...

Ženska odbojkaška ekipa OŠ “Desanka Maksimović“ ostvarila dve pobede u jednom danu i plasman na međuokružno takmičenje

40
Odbojkašice OŠ
Foto: Glas sporta

Neverovatan podvig ostvarile su odbojkašice Osnovne škole “Desanka Maksimović” iz Zaječara, koje su u jednom danu trijumfovale na dva takmičenja.

Najpre su u toku prepodneva odnele pobedu na gradskom nadmetanju, da bi nakon toga otputovale u Sokobanju, gde su nakon velike borbe u finalu nadigrale domaću OŠ “Mitropolit Mihailo” rezultatom 2:1 u setovima, prenosi glassporta.rs.

“Zaista sjajna utakmica, naša ekipa zaslužuje zaista sve čestitke. Veoma naporan dan je ovo bio za nas, ali devojčice su pokazale i želju i voljni momenat, pogotovo je to bilo očigledno u poslednjem setu, pa smo zasluženo prošli u dalji krug takmičenja”, istakao je za “Glas sporta” direktor Osnovne škole “Desanka Maksimović” Nebojša Milijić, koji se danas našao u ulozi trenera i odlično odradio taj posao.

Međuokružno takmičenje na programu je do kraja nedelje, a već koliko sutra biće poznat i tačan termin i mesto održavanja turnira, na kome će ženska odbojkaška ekipa OŠ “Desanka Maksimović” tražiti plasman na Državno takmičenje.

- mesto za reklamu -
IZVORGlas sporta