Izmena radnog vremena u pojedinim marketima Tekijanke

191
0
Tekijanka
Foto: tekijanka.com

Tekijanka marketi u Negotinu i Zaječaru radiće radnim danima i subotom do 20 sati a nedeljom po ustaljenom radnom vremenu.

U Kladovu, Boru, Knjaževcu i Majdanpeku radno vreme marketa ostaje nepromenjeno, obaveštavaju iz ovog trgovinskog lanca.

Tekijanka će nastojati da kao i dosada snabdeva svoje maloprodajne objekte dovoljnim količinama tražene robe, sa posebnim akcentom na osnovne životne namirnice i sredstva za higjenu.

Foto: www.tekijanka.com

Ne postoji najava dobavljača o nestašici bilo kog proizvoda. Cene proizvoda će ostati stabilne u skladu sa Odlukom Vade Republike Srbije o ograničenju visina cena osnovnih životnih namirnica i zaštitne opreme, stoji u obaveštenju.

„Poslednjih dana svedoci smo povećanja potražnje osnovnih životnih namirnica i nastojaćemo da se sanbdevanje istih nastavimo uobičajenom dinamikom. Zato preporučujemo građanima da ne prave prekomerne zalihe ovih proizvoda.

Naši zaposleni odgovorno vode računa o ličnoj zaštiti i dezinfekciji, kao i o dezinfekciji radnih površina, sredstava za rad, alata za pripremu mesa i rezanje suhomesnatih proizvodai i sireva.

Preporuka svim našim kupcima je da budu odgovorni i ne dolaze bolesni u kupovinu, kao i da nose maske ukliko ih imaju. Takođe ukoliko u prodavnici postoje redovi molimo vas da držite neophodno odstojanje a u slučaju veće gužve da sačekate ispred objekata ulazeći u isti naizmenično. Molimo vas da izbegavate dodirivanje proizvoda i vraćanje istih na policu, posebno proizvoda koji nemaju sopstveno pakovanje kao što su svež hleb, voće i povrće.“ – stoji u saopštenju za javnost ovog preduzeća.