Politika kolačića

Politika korišćenja kolačića na veb sajtu TIMOK PRESS

Ovaj veb sajt koristi kolačiće. Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Takođe delimo informacije o tome kako koristite sajt sa partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji mogu da ih kombinuju sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili na osnovu korišćenja usluga. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.

Kolačići su male tekstualne datoteke koje mogu koristiti veb sajtovi da učine korisničko iskustvo efikasnijim.

Zakon navodi da možemo čuvati kolačiće na vašem uređaju ako su strogo neophodni za rad ovog sajta. Za sve ostale tipove kolačića nam je potrebna vaša saglasnost.

Ovaj sajt koristi različite tipove kolačića. Neke kolačiće koji se pojavljuju na našim stranama postavljaju usluge trećih strana.

U bilo kom trenutku možete da promenite ili opozovete svoju saglasnost iz Deklaracije o kolačićima na našim veb-stranicama.

Saznajte više o nama, ko smo, kako možete da nas kontaktirate, odnosno kako obrađujemo lične podatke u okviru naše Politike privatnosti.

Vaša saglasnost se odnosi na sledeće domene: timokpress.rs

Saglasnost za korišćenje kolačića i isključivanje

Molimo da imate u vidu da ukoliko ne prihvatite kolačiće, nećete biti u prilici da u potpunosti iskoristite sve funkcionalnosti naših veb sajtova.

Potpuno ste slobodni da izaberete da li želite da vaš uređaj automatski prihvata i čuva sve tipove kolačića i to možete da podesite u svom veb pregledaču. U njegovom meniju možete isključiti prihvatanje kolačića i/ili izbrisati sve kolačiće koji se trenutno nalaze na vašem uređaju.

Prilikom posete našim veb sajtovima, pojaviće se obaveštenje u kom se traži vaša saglasnost za korišćenje kolačića. Ukoliko ne želite da prihvatite kolačiće i ako ispraznite svoj veb pregledač na gore opisan način, veb sajt timokpress.rs i alati koje koristimo neće imati pristup vašim podacima.

Izuzetak od ovoga je situacija u kojoj koristite opciju Gugl pretrage na našim veb sajtovima. Korišćenjem ove opcije saglasni ste sa upotrebom kolačića ovog servisa. Podaci koji se ovom prilikom prosleđuju Guglovim servisima su anonimizovani i ni na koji način ne omogućavaju ličnu identifikaciju pojedinačnih korisnika.

Korišćenjem našeg sajta bez odabira opcije u obaveštenju koje se pojavi prilikom vaše prve posete, saglasni ste sa upotrebom kolačića na našem sajtu.

KORISNI LINKOVI:

Tipovi kolačića koji se koriste na našim veb sajtovima

TIMOK PRESS sajt koristi sledeće kolačiće:

Gugl analitika

Kako bismo analizirali posećenost našem veb sajtu, pratili čitanost određenih sadržaja i unapredili internet prisustvo TIMOK PRESS-a, koristimo Gugl analitiku.

Kolačići Gugl analitike koji se mogu naći na vašem uređaju prikupljaju informacije o tome kako koristite naš sajt. Ovi podaci su anonimizovani i korišćenjem Gugl analitike ni na koji način nije moguće identifikovati pojedinačnog korisnika.

KORISNI LINKOVI:

Fejsbuk

Naši sajtovi koriste Fejsbukove kolačiće koji prate da li ste prilikom posete sajtu ulogovani na svoj Fejsbuk profil.

RNIDS nema pristup vašim privatnim podacima, niti na osnovu ovih kolačića može da identifikuje pojedinačne korisnike.

U okviru svojih promotivnih aktivnosti, TIMOK PRESS može koristiti anonimizovane podatke koje Fejsbukov sistem za oglašavanje daje na raspolaganje.

KORISNI LINKOVI:

Alati za deljenje sadržaja na društvenim mrežama

TIMOK PRESS može da koristi alate za deljenje sadržaja na društvenim mrežama, kao što su Facebook, LinkedIn, Twitter i Google+ vidžeti. Oni mogu da prikupljaju podatke koji se tiču vašeg korišćenja našeg sajta. Ukoliko podelite bilo kakve lične podatke putem ovih alata, društvene mreže na kojima su podaci podeljeni mogu da ih prikupe i koriste.

Obrada i korišćenje tih podataka regulisani su politikama o privatnosti društvenih mreža čiji su alati primenjeni na našim veb sajtovima. TIMOK PRESS nema kontrolu nad pravnim licima koja su vlasnici tih društvenih mreža, niti snosi odgovornost ukoliko ta pravna lica koriste vaše lične podatke.

Ostali podaci koje TIMOK PRESS sakuplja

Upravljanje ostalim podacima o ličnosti koje TIMOK PRESS sakuplja i obrađuje, regulisano je našom Politikom privatnosti koju možete pročitati na strani: Uslovi korišćenja i politika privatnosti.