„GO DIGITAL!“ paketi podrške za biznismene u istočnoj Srbiji

177
0
GO DIGITAL promocija
Foto: www.timokpress.rs

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) organizovala je promociju projekta „GO DIGITAL!“ u ponedeljak, 10. februara u maloj sali Zaječarskog okruga.

Na promociji su bili prisutni preduzetnici i predstavnici mikro, malih i srednjih preduzeća sa područja Zaječarskog i Borskog okruga koji su došli da se detaljnije informišu o projektu.

GO DIGITAL
Foto: www.timokpress.rs

„GO DIGITAL!“ namenjen je pravnim licima koja žele da digitalizuju svoje poslovanje a čiji je posao na bilo koji način povezan sa turizmom.

O tome šta sve učesnici na projektu mogu da dobiju, govorio je Dragan Milutinović, projekt menadžer u RARIS-u.

„Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije kroz ovaj projekat pokušava da digitalizaciju uvede i u mala i u srednja preduzeća, pre svega kod onih koji se bave turizmom. Mi smo za njih predvideli jedan konkretan paket mera i paket podrške tako da će svi oni koji budu uzeli učešće moći da kroz projekat dobiju konkretna sredstva za digitalne kampanje na internetu, moći će da računaju na izradu promo materijala, video zapisa, fotografija, izradu veb stranice – za one koji je nemaju, konkretnih prezentacija na Fejsbuku, na Instagramu, veću prisutnost na društvenim mrežama i plaćenu kampanju koja će im pomoći da budu vidljiviji na internetu“.

Na sastanku su analizirane i potrebe zainteresovanih a mogle su i da se popune prijave za učešće. Broj mesta je ograničen i projekat će omogućiti podršku za najviše 40 učesnika.

GO DIGITAL
Foto: www.timokpress.rs

Rok za prijavu je 15. februar a obuke i praktične radionice biće organizovane u martu i aprilu.

Projekat „GO DIGITAL!“ realizuje RARIS, a finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO.