Predstavljen regionalni investicioni portal istočne Srbije „Invest East Serbia“

1233
0
Vladan Jeremić, konferencija za novinare
Foto: RARIS

U prostorijama RARIS-a u Zaječaru danas je na konferenciji za novinare predstavljen regionalni investicioni portal istočne Srbije pod nazivom „Invest East Serbia“.

Na ovom portalu mogu se naći sve ključne činjenice, ekonomski pokazatelji, najveći investitori kao i detaljno obrazložene glavne prednosti poslovanja u istočnoj Srbiji.

„Naš cilj je da predstavimo i potencijalnim investitorima ponudimo što više investicionih mogućnosti i projekata iz regiona“, rekao je Vladan Jeremić, direktor RARIS-a.

On je pozvao sve one koji imaju ili znaju neku investicionu mogućnost koja bi trebalo da se ponudi investitorima, da kontaktiraju njihovu agenciju na e-mail: invest@raris.org ili telefonom Dragana Milutinovića na 019/426-377.

Vladan Jeremić, direktor Agencije za regionalni razvoj istočne Srbije, foto: RARIS

„Кome nije presudno da je baš na autoputu i ne želi da previše plaća zemljište i njegovo opremanje a želi lokaciju sa dobrim saobraćajnicama, gde još uvek nema velike konkurencije stranih investitora, ko traži mesto sa kvalifikovanim radnicima, sa velikim izborom lokalnih dobavljača i gde će vas lokalna zajednica dočekati raširenih ruku i prema vama se odnositi zaista fer, istočna Srbija je pravo mesto za investicije za svakoga“, rekao je Jeremić

Investicioni portal dostupan je na 3 jezika (srpski, engleski i nemački) a na njemu je trenutno predstavljeno 29 investicionih projekata i mogućnosti.

Za više informacija pogledajte www.investeastserbia.com .

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije najavila je ovom prilikom veliku investicionu prezentaciju našeg regiona u Beogradu u septembru. Na prezentaciji će učestvovati ambasade, strane privredne komore, poslovne asocijacije, kompanije, domaće institucije i svi oni koji se na bilo koji način bave investicijama.