Mesečni horoskop za jul 2020. godine

Mesečni horoskop
Foto ilustracija: Pixabay

Ovan u sukobu s autoritetima, Bik nervozan i konstantno pod stresom, Blizance brine partnerova povučenost, Rak u lošoj finansijskoj situaciji, Lav radi na svojoj budućnosti, Devica menja strategiju, Vaga predmet tračeva, Škorpija posvećena poslu, Strelac vitalan, Jarac ostvaruje planove iz prošlosti, Vodolija orijentisana na posao, a Ribe će zablistati u očima voljene osobe. Pročitajte mesečni horoskop za jul 2020. godine.


Ovan

Posao:

U julu mesecu ćete se osećati ugroženo kada je vaša pozicija u pitanju. Smetaće vam kako se drugi ophode prema vama. S druge strane, ako sve to potisnete, imaćete priliku da započenete novu poslovni strategiju, pod uslovnom da o istoj veće neko vreme razmišljate. Mogući su sukobi sa autoritetima a sada ste vi u ulozi inicijatora.

Ljubav:

Ukoliko ste zauzeti, planeta akcije i strasti je u vašem znaku, tako da je ovo mesec u kojem ćete sve vreme pokušavati i u tome uspeti, privući pažnju voljene osobe. Ako ste slobodni, energični ste i spremni da promenite svoj emotivni status.

Zdravlje:

Vitalni ste ali se pripazite mogućih povreda.


Bik

Posao:

Vaša vladajuća planeta je krenula diretknim hodom krajem prošlog meseca i primetićete kako su se neki planovi polako počeli realizovati. Komunikacija je naglašena, vrlo ste autoritativni, međutim, ovim vašim poljem prolazi planeta komunikacije, koja će u prvoj polovini meseca biti retrogradna.i može doći do nesporazuma.

Ljubav:

Zauzeti pripadnici vašeg znaka će popraviti odnos sa voljenom osobom ali će istovremeno želeti da se posvete malo i sebi. Ukoliko ste slobodni, nova romansa na pomolu ali ćete biti skloni preteranoj analizi iste.

Zdravlje:

Tokom čitavog meseca ćete biti nervozni i pod stresom.


Blizanci

Posao:

Vaša vladajuća planeta će tokom prve polovine meseca biti u retrogradnom hodu, ali na oprezu je neophodno biti ido kraja jula. Sada nije vreme za nove poslovne odluke već se držite sigurnih dogovora. Platni promet predstavlja problem.

Ljubav:

Ukoliko ste u vezi ili u braku, brine vas partnerova povučenost. Nedostatak komunikacije u vama stvara nervozu i nezadovoljstvu. Ukoliko ste slobodni, moguć je povratak osobe iz prošlosti ili dobijanje druge šanse u ljubavi.

Zdravlje:

Neophodno je da popravite režim ishrane.


Rak

Posao:

Tranzitno Sunce je u tokom prve tri nedelje meseca u vašem prirodnom polju ličnosti i ličnih potreba tako da ćete se na to i fokusirati u narednom periodu. Okolina će na to reagovati sa negodovanjem i moguća je etiketa da ste sebični. Finansije su nešto lošije nego inače zbog većih rashoda u odnosu na prihode.

Ljubav:

Zauzeti pripadnici vašeg znaka ne prepoznaju potrebe voljene osobe, a ni sami se ne možete izraziti na pravi način i sve ovo može izazvati prepirke među vama. Slobodni pripadnici vašeg znaka su skloni tajnim vezama ali i romantizovanju jednog platonskog odnosa.

Zdravlje:

Problem s disanjem.


Lav

Posao:

Pokušajte da tokom jula meseca umanjite i kontrolišete strahove koji će vas u suprotnom, na poslovnom planu, pre svega, sputavati. Sumnjate u neke od kolega u smislu da čokušavaju da se nametnu u vidu lidera. Obratite pažnju na troškove.

Ljubav:

Odnos sa voljenom osobom, ukoliko ste zauzeti, je stabilan i ovo je mesec u kojem ćete udruženo raditi na planovima koji se tiču zajedničkih planova. Ako ste slobodni, jedna osoba iz bliske prošlosti uporno pokušava da se vrati u vaš život.

Zdravlje:

Stabilno je ali posetite stomatologa, preventive radi.


Devica

Posao:

Vaša vladajuća planeta, Merkur, je tokom čitavog meseca u retrogradnom kretanju i u procesu oporavka od retrogradnog kretanja. To znači da ćete biti primorani da se bavite stvarima za koje mislite da ste ih zavšili nedavno. Menjanje ciljeva ili strategije če takođe biti pristuno i to će vas usporavati.

Ljubav:

Zauzeti pripadnici vašeg znaka se ponovno susreću sa lekcijama koje se tiču partnerstva, koje neće biti naporne, ali ni prijatne. Slobodne Device idu korak unazad. Razmišljanje o prošlosti, susret sa nekadašnjim partnerima ali I želja da se obnove relacije, će obeležiti mesec jul.

Zdravlje:

Mogući problem sa želucem koji su se pojavili tokom proleća.


Vaga

Posao:

Tokom jula ćete razmišljati o preorijentaciji kada je posao u pitanju ali će ovo ostati samo kao ideja, jer ćete biti u prilici da razrešite nekadašnje poslovne zavrzlame. Tranzitni Merkur je retrogradan u vašem prirodnom polju statusa i u prvoj polovini meseca imate priliku da se vratite na staru poziciju. Pazite se tračeva.

Ljubav:

Odnos sa partnerom je nešto bolji u odnosu na prethodni mesec ali dalje postoje teme koje je neophodno raspraviti i nakon toga krenuti dalje. To će vam biti moguće za uraditi u drugoj polovini meseca. Slobodni pripadnici vašeg znaka uspevaju privući pažnju osobe prema kojoj već duge gaje emocije.

Zdravlje:

Moguće alergije, osipi i ekcemi.


Škorpija

Posao:

U julu mesecu ćete se orijentisati, prvenstveno na lična ubeđenja koja ćete želeti da nametnete drugima. To neće ići lako i zato je neophodno da birate bitke da biste dobili rat. Na poslovnom planus u moguće nove/stare saradnje u smislu da dogovori zamišljeni tokom proleća sada mogu biti sprovedeni u delo.

Ljubav:

Ukoliko ste u vezi ili u braku, povoljan aspket planeta u vodenim znacima vam omogućava da popravite odnos sa voljenom osobom, međutim, ipak će biti prisutne trzavice koje će narušavati harmoniju. Slobodne Škoprije su posvećene poslu, i tranzitni Mars u ovom polju ne daje prostor za ljubav.

Zdravlje:

Obratite pažnju na sinuse, moguće glavobolje i migrene.


Strelac

Posao:

I dalje ćete se osećati sputano a dešavaće se situacije u kojima i zaista nećete biti u mogućnosti da se pokrenete i krenete dalje. Zato je preporuka da imate strpljenja i sačekate pravi trenutak. Planeta akcije je u povoljnom aspektu sa vašim znakom pa ćete sada biti opušteniji i popravićete odnos sa kolegama i nadređenima.

Ljubav:

Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, pred vama je mesec koji donosi strastvene trenutke ali i potencijalne sukobe. Budite konstruktivni. Ako ste zauzeti, postoje dve osobe koje vam privlače pažnju.

Zdravlje:

Vitalni ste i bavite se sportom.


Jarac

Posao:

Tokom narednih mesec dana ćete se najviše baviti međuljudskim odnosima pa tako i na poslovnom planu. Kako je nekoliko planeta u ovom vašem prirodnom polju, zajedno sa Suncem, jasno je da će neki odnosi trpiti ili će biti zategnuti. Veliki broj Jarčeva realizuju dogovore iz prošlosti.

Ljubav:

Ukoliko ste u vezi ili u braku, komunikacija sa parnterom nije na zavidnom nivou, zato što suprotna strana menja raspoloženja i vraća se na prevaziđene teme. Ako ste slobodni, ovo je mesec u kojem možete ostvariti vezu sa osobom koju poznajete nekoliko meseci.

Zdravlje:

Povedite računa o želucu.


Vodolija

Posao:

Tranzitni Saturn je ponovo u vašem prirodnom dvanaestom polju tako da će ponovo na Dnevni red doneti stare strahove sa kojima se ovoga puta možete i definitivno obračunati. Motivisani ste za posao, ali neće sve ići glatko i kako ste zamislili.

Ljubav:

Ukoliko ste u vezi ili u braku, vi ćete biti orijentisani na posao, za razliku od suprotne strane koja je raspoložena za romatiku i tu dolazi do disharmonije. Ako ste slobodni, povoljan aspekt planete ljubavi ali i planete strasti i akcije vam omogućava realizaciju na polju ljubavi u smislu promene emotivnog statusa.

Zdravlje:

Povedite računa o resipratornom sistemu.


Ribe

Posao:

U narednim nedeljama ćete se ponajviše baviti svojom finansijskom situacijom u smislu da ćete dati prioritet dugovanjima koja sada želite da zaokružite da biste mogli nastaviti dalje u planiranju. Najpovoljniji period za to su prve dve nedelje meseca. Na polju posla, komunikacija sa kolegama ali i spoljnjim saradnicima je siromašna i sklona emotivnim, to jest subjektivnim stavovima i zato je neophodna bar vaša samokontrola.

Ljubav:

Ukoliko ste u vezi ili u braku, imaćete priliku da zablistate u očima voljene osobe koja vam upućuje i komplimente. Slobodni pripadnici vašeg znaka su zainteresovani za osobu koju znaju preko porodice.

Zdravlje:

Problem sa želucem.