Naslovna Politika Gradski odbor SNS-a u Zaječaru obeležio slavu Svetu Petku

Gradski odbor SNS-a u Zaječaru obeležio slavu Svetu Petku

32
SNS slava u Zaječaru
Foto: SNS

Srpska napredna stranka proslavlja danas stranačku slavu, Svetu Petku, kod Srba veoma poštovanu i slavnu svetiteljku koja se smatra zaštitnicom žena, kao i čuvarkom siromašnih i bolesnih.

Rezanjem slavskog kolača u prisustvu malog broja članova i rukovodstva Gradskog odbora SNS-a u Zaječaru, u novoj realnosti, zbog specifične situacije izazvane virusom kovid 19, danas je u Zaječaru obeležena slava Srpske napredne stranke, Sveta Petka.

Saša Ivković, odbornik SNS-a u gradskom parlamentu, ovogodišnji kolačar, predao je kolač Tatjani Stojanović, direktorki Filijale RFZO-a u Zaječaru, koja se inače nalazi i na čelu odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada. Tatjana će naredne godine biti domaćin slave.

Sečenje slavskog kolača obavili su sveštenici eparhije Timočke, protonamesnik i starešina hrama Zoran Golubović i đakon Uroš Pamučar.

Milan Stanković, predsednik Gradskog odbora SNS-a je prisutnima i svima onima koji danas slave čestitao slavu i poželeo da je proslave u zdravlju, miru i dobrom raspoloženju.

„Slavu danas obeležavamo na vrlo skroman način, a poštujući sve mere Кriznog štaba. I sam naš rad u narednom periodu biće baziran tako da se sve mere poštuju, funkcionisaćemo preko naših mesnih odbora, a o tome kako smo radili u prethodnom periodu govori dovoljno rezultat na osvojenim parlamentarnim izborima, gde je Srpska napredna stranka i u Zaječaru ubedljivo pobedila ostvarivši najbolji rezultat do sada“, rekao je Stanković i dodao: „Želim da kažem i to, čega ste i vi svedoci, da se izgled našeg grada i način funkcionisanja grada promenio, na bolje, da se radi i gradi. Uskoro očekujemo i jednu kapitalnu investiciju koja će u mnogome promeniti život građana u našem gradu“.

Stanković je na kraju svog obraćanja poželeo uspešan rad novoj Vladi Republike Srbije.

- mesto za reklamu -
IZVORSNS