Naslovna Servisne informacije Ponavlja se dezinfekcija ulica u 18 zaječarskih sela

Ponavlja se dezinfekcija ulica u 18 zaječarskih sela

10
Dezinfekcija ulica
Foto: JKP "Timok održavanje" Zaječar

U skladu sa odlukom Štaba za vanredne situacije u Zaječaru, Javno komunalno preduzeće „Timok održavanje“ narednih dana dezinfikovaće ulice u nekoliko zaječarskih sela.

Sutra, 23. aprila, ponovo će biti dezinfikovane ulice u Rgotini, dok će u petak, 24. aprila, dezinfekcija biti obavljena u Halovu, Malom Jasenovcu, Velikom Jasenovcu, Šipikovu i Gradskovu.

U subotu, 25. aprila, radnici JКP „Timok održavanje“ dezinfikovaće ulice u Salašu, Metrišu, Кlenovcu, Tabakovcu i Brusniku, dok će se u nedelju, 26. aprila, dezinfikacija obaviti u Velikoj Jasikovi, Čokonjaru, Jelašnici, Кoprivnici, Maloj Jasikovi, Dubočanu i Glogovici.

„Pored redovnih aktivnosti na održavanju javnih zelenih površina, putnih pojaseva i zameni dotrajale ulične rasvete, radnici nastavljaju sa dezinfekcijom ulica u zaječarskim selima. Ulice u navedenim selima će po drugi put biti dezinfikovane, u cilju sprečavanja širenja korona virusa, i to sredstvom „natrijum hipohlorit“, koji, podsećamo meštane, nema nikakvog uticaja na životinje, kao ni na zdravlje ljudi“ – kažu odgovorni iz ovog komunalnog preduzeća.

Dezinfekcija seoskih ulica biće obavljena od 8.00 do 18.00 sati.

- mesto za reklamu -
IZVORJKP "Timok održavanje" Zaječar