Naslovna Sport Evropska nеdеlja sporta u Zaječaru počela javnim časom fizičkog vaspitanja u vrtiću...

Evropska nеdеlja sporta u Zaječaru počela javnim časom fizičkog vaspitanja u vrtiću „Đurđevak“

47
0
Vežbanje dece
Foto: Glas sporta
Vreme čitanja:57 Sekundi

Evropska nedelja sporta u Zaječaru počela je juče javnim časom fizičkog vaspitanja u dvorištu vrtića „Đurđevak“. Svakako najbolji mogući način za početak sportske nedelje u gradu na Timoku.

Foto: Glas sporta

Sa mališanima iz centralnog zaječarskog vrtića vežbao je profesor fizičkog vaspitanja Miloš Bogdanović, koji je male sportiste podsetio na poznate vežbe iz Sportske početnice, dobro poznatog programa Sportskog saveza grada Zaječara, koji se više od decenije uspešno sprovodi baš u Predškolskoj ustanovi „Đulići“, kao i osnovnim školama sa teritorije Zaječara.
Za četvrtak je zakazan javni trening iz gimnastike na Popovoj plaži, sa početkom u 17 sati, dok je u petak 25. septembra od 11,30 na programu košarkaški trening na istom sportsko-rekreativnom kompleksu.

Evropska nedelja sporta organizuje se u evropskim zemljama šesti put, dok je Zaječar prepoznat od strane Olimpijskog saveza Srbije kao odličan organizator, pa mu je već treću godinu za redom pripala čast da bude jedan od gradova domaćina ove prestižne manifestacije.

Pored Zaječara, „Evropska nedelja sporta“ biće održana i u Beogradu, Кruševcu, Aranđelovcu, Pirotu, Кosjeriću, Boru, Somboru, Кnjaževcu, Кuršumliji, Vršcu, Golupcu i Despotovcu, dok je uvertira manifestacije sprovedena na Кopaoniku, u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije.

IZVORGlas sporta
Prethodni tekstPrivedena dva Zaječarca kod kojih je pronađena indijska konoplja i gasni pištolj
Sledeći tekstZaječar: Obustava saobraćaja u delu ulice Generala Gambete