JP „Skijališta Srbije“: COVID garancija i pretprodaja ski karta sa popustom

284
0
Skijališta Srbije, Stara Planina
Foto: www.timokpress.rs

Javno preduzeće Skijališta Srbije daje svojim korisnicima COVID garanciju za skijašku sezonu 2020/2021, koja podrazumeva povraćaj novčanih sredstava od neiskorišćenih ski dana u slučaju vanrednog zatvaranja skijališta zbog epidemiološke situacije, navodi se na sajtu JP Skijališta Srbije.

U slučaju da Javno preduzeće bude prinuđeno da zatvori skijališta usled pogoršanja epidemiološke situacije uzrokovane virusom COVID 19, svim korisnicima usluga biće vraćena novčana sredstva po osnovu uplate ski-karte, za neiskorišćene skijaške dane. Za korisnike sezonske ski karte povraćaj novčanih sredstava vrši se na osnovu projektovanog broja skijaških dana koje bi trebalo da imaju na raspolaganju – za Ski centar „Кopaonik“ to je 120 dana, za Skijalište „Stara planina“ to je 100, za Skijalište „Zlatibor“ 80 dana.

Pravo na obračun i eventualnu isplatu, kupci sezonskih ski karata mogu ostvariti po okončanju skijaške sezone 2020/2021 za određeno skijalište /ski centar.

Stara plaina, skijanje
Stara planina , foto: www.timokpress.rs

Pretprodaja ski karata za sezonu 2020/21 počela je 15. novembra preko veb prodavnice Skijališta Srbije.

Kupovinom karata u pretprodaji do 30. novembra ostvaruje se popust od 15 odsto. Svi oni koji ne budu u prilici da u ovom periodu kupe karte, imaće priliku da od 1. decembra pa sve do 10. decembra iskoriste popust od 10% na onlajn kupovinu. Nakon ovog perioda, odnosno od 11. decembra pa sve do kraja sezone važiće popust od 5% na cenu ski karata preko web shopa Skijališta Srbije.

Ski opening na Kopaniku planiran je za period od 3. do 6. decembra.

Skijališta Srbije će za vreme ove manifestacije omogućiti prvi dan besplatno skijanje, dok će za ostale dane važiti popust od 50 posto na cenu ski karata. Ovaj popust važi samo za period Ski openinga i karte se po ovakvim cenama mogu kupiti isključivo na prodajnim mestima.

Foto: www.timokpress.rs

Početak skijališne sezone u ostalim ski centrima biće naknadno objavljen.