Nakon 7 godina izlaženja štampanog „Glas sporta“ dobio i elektronsko izdanje

154
0

Sportski savez grada Zaječara obeležio je u četvrtak, 5. marta sedam godina izlaženja biltena „Glas Sporta“ i promovisao njegovo elektronsko prošireno izdanje www.glassporta.rs.

Foto: www.timokpress.rs

Na koktelu koji je priređen u prostorijama Saveza okupili su se predstavnici lokalne samouprave, direktori škola, predsednici klubova, sportski radnici, predstvanici medija i saradnici biltena.

Foto: www.timokpress.rs

Goste je pozdravio Dragiša Simonović, predsednik Sportskog saveza grada Zaječara a posle njega prisutnima se obratio Nikola Pavlović, urednik biltena.

Foto: www.timokpress.rs

„Zahvalio bih svim profesorima fizičkog vaspitanja, svim trenerima klubova, sportskim radnicima koji daju sve od sebe da što više dece odvojimo od ulice i usmerimo na sport. Zahvaljujem i mom prvom saradniku Miomiru Simonoviću koji je zaslužan za izgled i vizualizaciju „Glasa sporta“, a čijih ruku je i najveći broj fotografija na stranicama biltena. I nadalje će kroz saradnju sa bibliotekom i arhivom svaki broj „Glasa sporta“ ostati sačuvan od zaborava, a sve kako bi neka buduća pokoljenja imala priliku da pročitaju šta se to dešavalo u sportskom Zaječaru.“

Foto: www.timokpress.rs

Celokupan sport kroz segmente školskog, rekreativnog i takmičarskog sporta zajedno sa aktivnostima Sportskog saveza grada Zaječara, uspesima zaječarskih sportista… sve to naći će se na stranicama „Glasa sporta“ baš kao i od 2013. godine naovamo.“ – rekao je u svom obraćanju Nikola Pavlović, urednik Glasa sporta.

Glas sporta
Foto: www.timokpress.rs

Pavlović je prisutnima promovisao i prošireno elektronsko izdanje Glasa sporta i pozvao ljubitelje sporta da sve sportske informacije potraže i na internet adresi www.glassporta.rs kao i na fejsbuk stranici ovog portala.