Naslovna Sport Ostali sportovi Zimski karate i martial arts kamp „Timočka krajina 2019″ od 7. do...

Zimski karate i martial arts kamp „Timočka krajina 2019″ od 7. do 10. februara u Gamzigradskoj banji

23
ilustracija/pixabay.com

Zimski karate i martial arts kamp „Timočka krajina 2019″, 19. po redu, biće održan od 7. do 10. februara u Gamzigradskoj banji, nadomak Zaječara. Organizator kampa je Gradski karate klub „Zaječar“.

Osim iz Zaječara, na ovom kampu učestvovaće i karatisti iz Bora, Majdanpeka, Minićeva, Žagubice, Požarevca, Beograda, Novog Sada. Na ovom tradicionlnom kampu, učestvovaće i članovi karate sekcija Gradskog karate kluba „Zaječar“ iz Podgorca, Osnića, Lubnice i Zvezdana. Učesnici kampa, osim karate treninga, imaće treninge aikidoa, kung fua, kao i ninđa treninge.

Foto: Gradski Karate Klub Zaječar/facebook.com

Trener Sensei Miroslav Mića Radojković iz Zaječara rukovodiće stručnim radom kampa. Gosti na kampu biće treneri Aikido kluba „Timok“ iz Zaječara, Nenad Danković i Nebojša Dimitrijević. Takođe, gosti će biti i trener Kung fu kluba „Mladost“ iz Zaječara Slobodan Filipović, kao i trener Centra sport za sve „Zmaj“ iz Bora Jelena Žikić Motulović.

Trener Karate kluba „Zatoiči“ iz Zaječara Bojan Branković održaće predavanje u dva dela pod nazivom „Bezbednost dece i omladine“ i „Ishrana sportista u procesu treninga“.

- mesto za reklamu -
IZVORGradski Karate Klub Zaječar