Pobednik turnira u Kotlujevcu u kategoriji petlića je AUTO ŠКOLA STOP

242
0
Auto škola Stop
Foto: Glas Sporta

Pehar Memorijalnog turnira u malom fudbalu „Joca Mihailović К3“ u konkurenciji petlića, igrača rođenih od 2007. do 2009. godine osvojila je ekipa Auto škole Stop iz Zaječara.

Pobednička ekipa je u finalu nadigrala „Limprodukt“ rezultatom 3:0 i odbranila titulu na turniru 4 na 4 u zaječarskom naselju Кljuč, pošto je ekipa Auto škole Stop u skoro istovetnom sastavu i minule godine bila najbolja na ovom turniru u svojoj uzrasnoj kategoriji.

Turnir u malom fudbalu u Kotlujevcu - Petlići
Foto: Glas sporta

Ekipa „019“ osvojila je treće mesto na turniru pošto je u utakmici za bronzu slavila protiv „Naše kafane“.

Foto: Glas sporta

Za najboljeg igrača turnira u kategoriji petlića proglašen je Stefan Jeremić iz Auto škole Stop, koji je i u finalu pružio odličnu igru, a sem pogotka, sjajnim potezima pokazao da je pred njim, kao i ostalim članovima pobedničke ekipe, lepa fudbalska budućnost.

Stefan Jeremić
Foto: Glas sporta

Najboljim ekipama u kategoriji petlića pripale su sem pehara i medalja i robne nagrade, pa su tako članovi pobedničke ekipe nagrađeni kompletom trenerki, drugoplasirani su kući poneli šorts i majicu, dok su igrači trećeplasirane ekipe nagrađeni majicama.

Turnir se nastavlja danas, kada su na programu odlučujuće utakmice u dve preostale mlađe kategorije, kao i osmina finala u konkurenciji seniora.