Uređen sportski teren u Grljanu

Sportski teren u Grljanu
Foto: JKP "Timok održavanje" Zaječar

Sportski teren za mali fudbal na veštačkoj travi u zaječarskom selu Grljan ovih dana je uređen i osposobljen za korišćenje i u večernjim satima.

Javno komunalno preduzeće „Timok održavanje“ odgovorilo je na zahtev Grljanaca: Stavljene su nove mreže, zamenjene su dotrajale daske na ogradi i postavljena rasveta.

Dragica Žarković, predsednica MZ Grljan, foto: JKP „Timok održavanje“ Zaječar

Ovo je lepa vest za našu omladinu, rekla je Dragica Žarković, predsednica Mesne zajednice Grljan.

„Značajno je da se sportski teren obnovi, pre svega zbog najmlađih meštana, kako bi se odvojili od računara i telefona, a više posvetili sportu i druženju. Ovde nije bilo moguće igrati fudbal u večernjim satima, ali je sada i to omogućeno.“

Ivan Ristić, šef Službe održavanja sportskih objekata ističe da je teren bio u lošem stanju, a osvetljenje na minimalnom nivou. Sada su ti problemi rešeni.

Sportski teren u Grljanu
Foto: JKP „Timok održavanje“ Zaječar

„Ograda oko samog terena je na pojedinim mestima bila polomljena, daske su zamenjene, ofarbane, mreže na golovima postavljene, kao i četiri reflektora, ukupne jačine 1.600 vati“.

Foto: JKP „Timok održavanje“ Zaječar

Iz JKP „Timok održavanje“ najavljuju da će u narednom periodu početi da rade na uređenju sportskog terena u zaječarskom naselju Кotlujevac.