Zlato i bronza za pionirke Gimnastičkog kluba“Zaječar“na takmičenju u Kostolcu

761
0
Gimnastičarke Zaječara
Foto: Glas sporta

Minulog vikenda u Кostolcu, na programu je bilo 1. kolo Pionirske gimnastičke lige Gimnastičkog saveza jugoistočne Srbije na kome su učestvovale I, II i III selekcija ekipa iz Niša, Кruševca, Prokuplja, Negotina, Кnjaževca, Zaječara i domaćeg Кostolca, piše Glas sporta.

Gimnastičarke Zaječara ostvarile su sjajan rezultat, pošto su donele kući dve medalje u ekipnoj konkurenciji. Naime, I selekcija u sastavu Nađa Ćelić, Iva Radulović, Janja Spasić i Iva Filipović osvojila je 3. mesto i bronzanu medalju, dok je u izuzetno jakoj konkurenciji zlato i pehar za prvo mesto pripao članicama II selekcije Gimnastičkog kluba “Zaječar”. Za II selekciju nastupile su Lena Ivanović, Anđa Manić, Eva Grozdanović, Sofija Micić i Antonija Golubović, koje su u generalnom plasmanu ostvarile najbolji rezultat od svih ekipa u Кostolcu.

Već za dve nedelje članice Gimnastičkog kluba “Zaječar” očekuje Prvenstvo Srbije u A programu, čiji će domaćin takođe biti Кostolac, dok će nakon toga Zaječarke nastupiti i na tradicionalnom Vidovdanskom turniru u Кruševcu.

IZVORGlas sporta
Prethodni tekstPrognoza vremena za sredu, 26. maj i naredne dane
Sledeći tekstPronađeno beživotno telo mlađeg muškarca ispod mosta na putu Zaječar-Negotin