Prognoza vremena za utorak, 1. februar i naredne dane

1416
0
mraz
Foto ilustracija: Pixabay

Prema rečima meteorologa u utorak, 1. februara biće pretežno oblačno i hladnije. Na severu uglavnom suvo, a u ostalim krajevima mestimično sa snegom. Više padavina se očekuje na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, na severu povremeno jak, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -3 do 1, najviša dnevna od 0 do 5 stepeni.

Sreda, 02.02.2022.

Pretežno oblačno, na severu sa mešovitim padavinama (kiša, susnežica i sneg), u ostalim krajevima sa snegom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -4 do 0, najviša dnevna od 1 do 6 stepeni.

Četvrtak, 03.02.2022.

Pretežno oblačno, na severu mestimično sa kišom ili susnežicom, u ostalim krajevima mestimično sa snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -4 do 1, najviša dnevna od 0 do 5, u Timočkoj krajini oko 7 stepeni.

Petak, 04.02.2022.

Promenljivo oblačno, toplije i suvo, na severu sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -4 do 1, najviša dnevna od 2 do 8 stepeni.