Naslovna Društvo Istočna Srbija na Sajmu turizma u Rumuniji

Istočna Srbija na Sajmu turizma u Rumuniji

8
RARIS

Na Međunarodnom sajmu turzima u Krajovi, u Rumuniji, Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS, pripremila je prezentaciju regiona istočne Srbije. Sajam turizma biće održan od 8. do 10. marta 2019.

Na ovom sajmu, zajednički će se predstaviti osam sertifikovanih partnera Regionalnog brenda istočne Srbije Balcanica Superior. Učestvovaće: Hotel „Albo“, „Timomed“, „Adonis“, Etno selo „Gostoljublje“, „Župan apartmani“, „Frutimo“, „Vinarije Raj i Matalj“, „Atrijum apartmani“, Pivnica “C’est La Vie” i hotel „Stara planina“. Takođe, predstaviće se i turističke organizacije Negotina, Kladova i Donjeg Milanovca; kao i Felix Romuliana i Lepenski Vir.

Iz RARIS-a navode da je ovogodišnji nastup dugo pripreman. Prezentacija će biti kombinacija savremenih digitalnih načina promocije (web, foto, video, društvene mreže) sa tradicionalnim metodama (nagradne igre, prezentacije, B2B susreti, brošure, plakati).

Visit East Serbia je naziv regionalne turističke platforme istočne Srbije, koja se sastoji od: Web sajta, Facebook strane, Instagram naloga i YouTube kanala

- mesto za reklamu -
IZVORRARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije