Na Fakultetu za Menadžment u Zaječaru 23. generacija studenata dobila indekse

188
0
menadžment
Foto: www.timokpress.rs

Na Fakultetu za menadžment u Zaječaru danas su uručeni indeksi studentima prve godine ove visokoškolske ustanove. Podeljeno je 45 indeksa.

fakultet
Foto: www.timokpress.rs

Svečanost je počela izvođenjem studenske himne nakon čega je dobrodošlicu 23. generaciji studenata poželeo je dekan fakulteta profesor doktor Dragan Mihajlović.

menadžment
Foto: www.timokpress.rs

„Mogu da istaknem da smo sve programe akreditovali. Imamo ogranke u Nišu, Kragujevcu i Požarevcu. Sa zadovoljstvom mogu da saopštim da smo dobili akreditaciju za novi studijski program, a to je poslovna informatika. Od danas, pa nadalje, možemo da upisujemo studente i na ovaj smer.“, istakao je Mihajlović.

fakultet za menadžment
Foto: www.timokpress.rs

Telegramom, buduće studente je pozdravio rektor Univerziteta prof. dr Mića Jovanović.

„Dragi brucoši, Megatrend univerziteta, akademska porodica sa 12 fakulteta, jednim institutom, i ove godine širom otvara vrata svršenim srednjoškolcima, i nudi ulazak u svet rada, po najsavremenijim pedagoškim standardima. Od sveg srca želim vam dobrodošlicu u okrilje našeg Univerziteta.“, rekao je Jovanović.

Nilan Stanković
Foto: www.timokpress.rs

Brucoše je takođe pozdravio pomoćnik gradonačelnika Zaječara Milan Stanković, poručivši da su oni ponos i bogatsvo ovog grada i da na njima svet ostaje.

na fakultetu
Foto: www.timokpress.rs

Prisutim brucošima indekse je zatim uručio dekan Fakulteta profesor doktor Dragan Mihaljović.

gosti na fakultetu
Foto: www.timokpress.rs

Pored predstavnika Grada Zaječara svečanosti su prisustvovali direktori srednjih škola, predstavnici ustanova, organizacija i profesori fakulteta.