Održan trening „Tehnike upravljanja vremenom“ u Zaječaru

Trening je realizovan u okviru projekta "POMAK zajednica", podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

138
0
Foto: Ivica Ivanović

Timočki Omladinski Centar, prethodne nedelje, organizovao je dvodnevni trening na temu „Tehnike upravljanja vremenom“ u Zaječaru. Trening je realizovan u okviru projekta „POMAK zajednica“, podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Foto: Ivica Ivanović

„Trening je organizovan s ciljem da mladima iz Zaječarskog i Borskog okruga prenesemo neke nove veštine upravljanja vremenom. Uradili smo mapiranje potreba mladih koji se bave preduzetništvom ili žele da pokrenu sopstveni biznis u Timočkoj krajini. Jedan od rezultata tog istraživanja je da im fale neke „meke“ veštine i menadžerske veštine. Ovo je jedan u nizu treninga kojim želimo da im pomognemo. Predavač je Nikola Dunjić, koji ima dugogodišnje iskustvo u vođenju ljudskih resursa. Na ovom treningu bilo je reči o raznim metodama, vizualizaciji i kreiranju ciljeva, o tome kako neko da postavi privatne i poslovne ciljeve. Takođe, govorilo se i kako da u vremenu novih tehnologija, izaberemo prioritete“, istakao je Ivan Živković, predsednik TOC-a Zaječar.

Na ovom dvodnevnom trenigu bilo je 15 učesnika, iz Zaječara i Bora. U ponedeljak 21. januara 2019. biće održano predavanje „Web preduzetništvo, samo praksa, ništa doktorat“ Miloša Petrovića iz Bora, a početak predavanja zakazan je za 18 sati. Na predavanju će biti reči o preduzetništvu i zaposlenju na internetu. Početkom februara biće organizovni treninzi o metodama razvoja proizvoda i usluga, najavljuju iz TOC-a.

Foto: Ivica Ivanović

K.M.