Naslovna Društvo Prognoza vremena za četvrtak, 1. april i naredne dane

Prognoza vremena za četvrtak, 1. april i naredne dane

13
vremenska prognoza
Foto ilustracija: Pixabay

Danas će na zapadu i jugozapadu Srbije pretežno sunčano i toplo, a u ostalim krajevima promenljivo oblačno. Vetar slab, promenljiv. U toku noći ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak, a u Vojvodini i pojačanje severozapadnog vetra. Najniža temperatura od 0 do 9, najviša od 18 do 23 stepena.

U petak na severu promenljivo oblačno i uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima kiša i loklni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar umeren, povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura od 5 do 11, najviša od 17 do 20 stepeni.

U subotu hladnije. Na severu promenljivo oblačno i uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima kiša, na visokim planinama sneg. Vetar umeren, povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 8, najviša od 14 do 16 stepeni.

U nedelju ujutro prizemni mraz. Na severu promenljivo oblačno i uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima kiša, na visokim planinama sneg. Vetar umeren, povremeno i jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 5, najviša od 10 do 14 stepeni.

- mesto za reklamu -
IZVORTIMOK PRESS