Radionice u prostoru za POMAK u Zaječaru

179
0
PROSTOR ZA POMAK
Foto: www.timokpress.rs
Kako pronaći svoj put na UpWork-u?

U petak 22. februara 2019. godine, u Prostoru za POMAK u Zaječaru, biće organizovana radionica na temu „Kako pronaći svoj put na UpWork-u?“. Početak radionice je u 18 časova.

UpWork je jedna od najvećih i najpopularnijih platformi za frilensere sa najvećim brojem različitih poslova. Na ovom MeetUp-u možete čuti kako da se registrujete na toj platformi i savete na šta da obratite pažnju. Predavač je Teodora Despotović, koja već tri godine radi preko ove platforme i radila je na različitim poslovima.

Učešće je besplatno. Zbog ograničenog broja mesta neophodno je da rezervišete svoje mesto popunjavanjem kratkog prijavnog formulara.

MeetUp organizuje Timočki Omladinski Centar, a u okviru projekata „Think outside the box“, podržanog od strane ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji.

Cyber Security: Radionica o internet prevarama

Takođe, u subotu 23. februara od 17 sati, biće organizovana radionica na temu „Cyber Security-a i kako se zaštiti od prevara koje trenutno kruže internetom“. Teodora Despotović biće predavač i na ovoj radionici, a ona će govoriti o tome kako primetiti ovakvu prevaru, kao i o posledicama iste.

Phishing je jedna od popularnih prevara koje trenutno kruže Internetom. Iako često imamo utisak da se to nama neće desiti, istina je da hoće, samo je pitanje vremena. O tome kako primetiti ovakvu prevaru, kao i o posledicama iste, i kako da se zaštitite, možete čuti na ovoj radionici.

Broj učesnika radionice je ograničen na 20, a učešće je besplatno. Za učešće na radionici zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara na linku http://www.pomak.org/4983-2/.