Sokobanja: Audicija za mažoret tim 21. septembra

129
0
.soko-banja.org

Na inicijativu Evropske mažuro Asocijacije, nakon uspešnog organizovanja evropskog prvenstva, Sokobanja će oformiti svoj tim mažoretkinja. Predsednik Inicijativnog odbora „Sokobanjskih mažoretkinja”, Vladica Minić, organizovao je audiciju za sve zainteresovane, koja že se održati u petak 21. septembra 2018. u fiskulturnoj sali Osnovne škole „Mitropolit Mihailo“ u Sokobanji.

Audicija je zakazana za 19 sati, a mažoretkinje će biti razvrstane u četiri kategorije. Najmlađi tim uzrasta od četiri do osam godina činiće dečiji sastav. U kadetski sastav će ući mažoretkinja uzrasta od osam do jedanaest godina. Juniorski sastav će se obrazovati od članica uzrasta od jedanaest do petnaest godina, dok će seniorski sastav biti obrazovan od članica uzrasta od petnaest do devetnaest godina. Za sve one koje još uvek nisu napunile osamnaest godina, pratnja roditelja je obavezna na ovoj audiciji, prenosi soko-banja.org.

Na osnovu koordinacije i ritmičkih sposobnosti prijavljenih kandidatkinja, licencirani treneri iz Bele Crkve će doneti odluku koje kandidatkinje ispunjavaju uslove za ulazak u tim. Prvi treninzi novooformljenog tima biće održani istog vikenda, oba dana u dva termina od 9 do 12 časova i od 16 do 19 časova.