„Balcanica Superior“ na Staroj planini

154
0
Foto: RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije

Odabrani proizvodi sertifikovanih partnera Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“ – Vinarije „Matalj“ i „Raj“, „Timomed“, „Adonis“ i „Frutimo“ su dostupni turistima u prodavnici hotela „Stara planina“.

Proizvodi su izloženi na posebno brendiranim policama i prati ih adekvatni promo materijal. RARIS, koji upravlja Regionalnim brendom, vodi razgovore oko sličnih predstavljanja Regionalnog brend istočne Srbije „Balcanica Superior“ sa par trgovinskih lanaca i turističkih destinacija.

Regionalni brend istočne Srbije “Balcanica Superior” je žig garancije koji garantuje kupcima da se radi o određenom stepenu kvaliteta brendiranog proizvoda ili usluge kao i da su oni poreklom iz Istočne Srbije. Žig garancije „Balcanica Superior“ je registrovan kod Zavoda za intelektualnu svojinu sa Ničanskom klasifikacijom (Međunarodna klasifikacije roba i usluga za registraciju žigova).

Status „sertifikovanog partnera“ Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“ je do sada dobilo 10 kompanija iz istočne Srbije. Za ovaj status mogu da konkurišu kompanije koje pružaju usluge smeštaja i pripremanja hrane ili imaju proizvode sa jasnim regionalnim karakterom i koje ispune definisane kriterijume brenda.

Foto: RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije