Javni poziv za učešće u projektu „GO DIGITAL!”

Imate biznis koji je na bilo koji način vezan za turizam (smeštaj, ugostiteljstvo, saobraćaj, trgovina, prerada hrane, proizvodnja suvenira, turističke usluge itd.)? Želite da digitalizujete svoje poslovanje, da poslujete na savremeniji način i budete konkurentniji na tržištu?

201
0
internet
Foto ilustracija: Pixabay

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) poziva sve zainteresovane preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća iz Zaječarskog i Borskog okruga da se prijave za učešće u projektu „GO DIGITAL!“ koji će im pomoći da digitalizuju svoje poslovanje.

U projektu mogu da učestvuju 40 preduzetnika, mikro, malih i srednjih preduzeća koja posluju u turizmu i povezanim sektorima.

Odabrani preduzetnici i preduzeća u okviru projekta besplatno dobijaju:

 • Obuku koja će im pomoći da otpočnu sa uvođenjem digitalizacije u sopstveni biznis. Na obukama će se obraditi teme kao što su:
  • Pretraga subvencija i drugih izvora finansiranja,
  • Elektronski servisi,
  • Pretraga potencijalnih poslovnih partnera,
  • E-poslovanje itd.
 • Konkretnu pomoć za podizanje vidljivosti na najvažnijim turističkim platformama kao i za pripremu i realizaciju digitalne marketing kampanje. Na praktičnim radionicama naučiće da naprave marketing plan, da postave biznis na Google Maps, da otvore ili unaprede stranicu na Fejsbuku ili Instagramu i da se predstave na Bookingu, TripAdvisoru ili nekoj drugoj turistički relevantnoj digitalnoj platformi.
 • Logo firme, proizvoda ili usluge; vizuale za kampanje na društvenim mrežama; promo spot; kampanju na internetu.

Obuke i praktične radionice planirane su u periodu mart – april, u ukupnom trajanju od 4 dana.

Prednost u odabiru kandidata imaju početnici u poslovanju koji posluju ne duže od 3 godine, žene preduzetnice, kao i one firme koje zapošljavaju veći broj radnika i koje su spremne da ulože i sopstvena sredstva u digitalizaciju.

Rok za prijavu na konkurs je 15. februar 2020. godine.

Prijava se vrši popunjavanjem formulara za prijavu na sledećem linku: .

Za dodatne informacije se možete obratiti Draganu Milutinoviću na telefon 019/426-377 svakog radnog dana od 8 do 16 sati, kao i putem mejla dragan.milutinovic@raris.org

Projekat „GO DIGITAL!“ realizuje RARIS a finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO.