RARIS: Program profesionalnih obuka za nezaposlene

967
0
internet
Foto ilustracija: Pixabay

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije objavila je javni poziv za besplatno učešće u Programu profesionalnih obuka za nezaposlene.

Za profesionalnu obuku mogu se prijaviti nezaposleni od 18 do 29 godina, žene, ruralno stanovništvo i pripadnici drugih osetljivih grupa, sa prebivalištem na teritoriji neke od programskih opština: Knjaževac, Sokobanja, Boljevac, Negotin, i Kladovo.

Program će biti realizovan za ukupno 80 polaznika koji će dobiti obuke za zanimanja iz oblasti turizma,uslužnih delatnosti i digitalnog marketinga.

Rok za prijavljivanje je 20. januar 2021 god.

Sve druge informacije i način prijavljivanja možete pogledati u Javnom pozivu koji se nalazi u prilogu ili na sajtu RARIS-a, na adresi http://skr.rs/6GM

Program se realizuje se u okviru projekta „Veštine za poslove – Unapređivanje prilika za zapošljavanje i socijalnu inkluziju marginalizovanih grupa kroz poboljšanje poslovnog okruženja u Istočnoj Srbiji“ koji finansira Kraljevina Norveška kroz projekat „Norveška za vas – Srbija“, a koji implementira Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ u partnerstvu sa Regionalnom agencijom za razvoj istočne Srbije – RARIS.