Sajam u Zaječaru privukao veliki broj gostiju i izlagača iz zemlje i regiona

249
0
www.timokpress.rs

Na zaječarskom platou u centru grada u petak, 28.septembra je i zvanično otvoren 7. Međunarodni sajam „Zdravo, domaće, prirodno“ uz koji se održavaju i 4.Sajam finansiranja i 3.Sajam turizma.

Grad Zaječar je prepoznao značaj održavanja ovakvog sajma jer kroz sajam „ Zdravo, domaće , prirodno“ ljudi promovišu tradicionalnu domaću kuhinju i proizvode i razmenjuju razna znanja i iskustva – rekla je na otvaranju zamenica gradonačelnika, Marina Milić i dodala da će Grad Zaječar i dalje podržavati ovakve manifestacije.

Marina Milić, pomoćnik gradonačelnika Zaječara, Foto: www.timokpress.rs

U ime Privredne komore Srbije prisutnima se obratila Nermina Ljubović koja je između ostalog rekla da je sajam značajan za promociju regiona i nova poslovna partnerstva.

Nermina Ljubović ,RPK Srbije, Foto: www.timokpress.rs

Sajam „Domaće, zdravo, prirodno“ uprkos svim problemima opstaje. Okuplja vas dobre ljude i čini da svi zajedno u gradu Zaječaru pravimo jednu dobru tradicionalnu priču vrednu svakog pomena – istakao je Dejan Tošić, direktor Regionalne privredne komore Zaječar. On je rekao da ove godine ima oko 200 izlagača i da je interesovanje za ovaj sajam veliko što govori da su na dobrom putu i da  sajam opravdava svoju svrhu postojanja.

DejanTošić, predsednik RPK Zaječar, Foto: www.timokpress.rs

Pogledajte foto galeriju 2. dana Međunarodnog sajma „Zdravo, domaće, prirodno“.

Više o sajmu i programu „Zdravo, domaće, prirodno“