PU Bor: Vozio mortus pijan, pronađena marihuana, uhvaćeni lopovi na delu

557
0
uhapšen
Foto ilustracija: Pixabay

Vozio pijan

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu isključili su iz saobraćaja pedesetdvogodišnjeg vozača automobila „opel vektra“ koji je upravljao vozilom sa 3,24 promila alkohola u organizmu. Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Neovlašćeno držanje opojnih dorga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku uhapsili su LJ. G. (1965) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv dvojice sugrađana podneti krivične prijave u redovnom postupku za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana LJ. G. pronašla manju količinu tableta sa liste psihoaktivnih supstanci koje je, kako se sumnja, prodavao.

Na drugoj lokaciji, prilikom pretresa stana četrdesetčetvorogodišnjeg muškarca policija je pronašla manju količinu marihuane i tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, dok je na trećoj lokaciji u Ulici Dimitrija Tucovića policija pregledom tridesetpetogodišnjeg muškarca pronašla manju količinu tableta sa
liste psihoaktivnih supstanci.

Osumnjičenom LJ. G. je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

Uhvaćeni na delu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku brzom akcijom uhvatili su na delu dvojicu šesnaestogodišnjaka iz ovog grada u izvršenju krivičnog dela teška krađa. Policija je sinoć zatekla osumnjičene nakon što su isekli vrata jednog kioska iz kojeg su, kako se sumnja hteli, da ukradu robu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, protiv njih biće podnete krivične prijave u redovnom postupku.