Filmski vikend u Zaječaru, bioskopske projekcije u Kotlujevcu (VIDEO)

184
0
Komedija
Foto: Art Vista/Promo

U sali Centra za kulturu, u zaječarskom naselju Kotlujevac, od 12. do 14. januara biće prikazana dva filmska hita.

Od 18:00 sati, biće prikazan sinhronizovani film za decu „Miraculous-avanture Bubamare i Crnog Mačora“, dok će od 20:00 sati, ljubitelji sedme umetnosti moći da pogledaju dilm „Sluga 2“.

Karte po ceni od 350 dinara, mogu se kupiti na dan projekcije, na biletari Centra za kulturu u Kotlujevcu, od 15:0 sati.

Miraculous-avanture Bubamare i Crnog Mačora:

Radnja filma smeštena je u savremeni Pariz, gde ćemo se upoznati sa poreklom tinejdžera Marinet i Adrijana, dok pokušavaju da ispune svoju superherojsku sudbinu. Smeštena u predivno okruženje, ova fantastična avantura predstavlja živopisan balans između akcije, humora i romantike, u priči o samopouzdanju, hrabrosti i neodoljivoj ljubavi.

Sluga 2

U nastavku ove duhovite filmske priče publika će biti u prilici da prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je promenilo nabolje. Nakon putovanja u „prošlost“, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje (Aglaja Tarasova), koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu, što donosi novu liniju ove filmske priče.