Za deset dana počinje četvrti Outhide festival

Minilinija, Svemirko, Who See, Buč Kesidi, Kablovi, Molnar i mnogi drugi na Kraljevici

38
0
outhide festival
Foto: Outhide festival

Bliži se četvrti Outhide festival, koji se održava u Park – šumi Kraljevica pored Zaječara 26. i 27. jula.

Kao i prethodnih godina, organizatori su pripremili bogat muzički program na tri stejdža. Publika će uživati u nastupima vodećih imena domaće elektronske muzičke scene, ljubitelji live performansa moći će da čuju popularne izvođače iz čitavog regiona, a program nudi i brojna zanimljiva izvođenja mladih, neafirmisanih umetnika, koji su odabrani putem konkursa.  

outhide festival
Foto: Outhide festival

Za sada su objavljeni izvođači Minilinija, Kristijan Molnar, Svemirko, Who See, Buč Kesidi, Kablovi (MKDSL/Peđa Milutinović) Coeus, Felver, Killo Killo, Monosaccharide, Dimitrije Dimitrijević, Naopak & Infamous, I Bee & Taz, JAL, Agos, Deterdžentlmen, Fokus, Spliff, ali organizatori kažu da tu nije kraj.

festival na kraljevici
Foto: Outhide festival

Pre samog događaja su u planu brojne aktivnosti u promotivnom periodu, kao i prateće aktivnosti u nedelji pre muzičkog dela festivala. Neće izostati ni graffiti zona u skladu sa dugogodišnjom grafiterskom tradicijom Zaječara, kao ni gastronomska manifestacija za hedoniste. Pravo osveženje biće i dečji program za roditelje i najmađe posetioce.

outhide festival
Foto: Outhide festival

Ono što organizatori posebno naglašavaju je da je za posetioce i ove godine obezbeđen besplatan kamp među četinarima na Kraljevici. Inače, ovo izletište se nalazi u samom Zaječaru. Ukrašava ga spomenik palim borcima u NOR- u i žrtvama fašističkog režima umetnika Vladimira Veličkovića.

OUTHIDE festival sprovodi Timočki omladinski centar u saradnji sa drugim organizacijama.

Vidimo se u šumi!

IZVOROUTHIDE festival
Prethodni tekstPromocija knjige o srpskoj dijaspori u Skandinaviji u Klubu kulture
Sledeći tekstZbog radova bez vode pojedine ulice u Zaječaru u petak, 19. jula