Dnevni horoskop za sredu 4. jul 2018.

199
0
pixabay.com
Šta to zvezde prognoziraju danas, pročitajte u horoskopu, koji prenosi luftika.rs.

OVAN

Posao:

Ukoliko se bavite privatnim poslom morate da budete spremni na veći finansijski izazov koji će vam se naravno isplatiti u neko skorije vreme. Pomoć saradnika je nešto na šta možete u većoj meri da računate.

Ljubav:

Oni koji su zauzeti neće očajavati u samoći ovaj put i biće otvoreniji prema partneru. Pokušavate da spustite ego, kada je partnerski odnos u pitanju.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

BIK

Posao:

Imate buru misli i ne želite nešto da izostavite ukoliko smatrate da je to baš bitno. Neko ne želi da vam smeta pa će se i povući na kratko. Saradnici žele duži odmor.

Ljubav:

Dovoljno ste uigrani u šemu koja vam se nudi. Budite u top formi kao i uvek jer ste imali otežanja u prethodnom periodu koja su prošla ovaj put.

Zdravlje: Problemi sa grlom.

BLIZANCI

Posao:

Neko vam nudi proširenje saradnje, pa biste mogli da se otvoreno postavite kada su poslovni segment i finansijska problematika u pitanju.

Ljubav:

Zaljubljeni ste u drugog Bika i ne morate da se stidite onoga što trenutno osećate. Aspekti vas podržavaju u nameri koju imate.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

RAK

Posao:

Imate odlično rešenje poslovnih problema, ali i rivale koji ne žele vaš lični uspeh. Moraćete jedno vreme da se prilagođavate situaciji koja vam se postavlja u narednom periodu.

Ljubav:

Vaša senzitivna priroda je nešto što vas vuče u veću pobedu nad sobom i imate motiv da zauzmete jači stav po pitanju nekoga od ranije.

Zdravlje: Stomak vam je slaba strana.

LAV

Posao:

Ukoliko ste u privatnom poslu, ne zaboravite da donesete na vreme pravu odluku. Vaš smisao za biznis je vaše pravo da se postavite kao lider aktivnosti koju sprovodite.

Ljubav:

Ne nameravate da se dezavuišete partnerom koji vas ne zaslužuje u većoj meri. Morate da budete spremni na jaču odluku u narednom periodu.

Zdravlje: Srčani zalisci su vam loše postavljeni.

DEVICA

Posao:

Imali ste nameru da dosta toga do sada završite, ali ste polovično u tome uspeli. Trenutno ste puni energije pa bi bilo dobro da počnete sa konkretnijim radom.

Ljubav:

Kada je u pitanju ovaj segment, ne očajavajte u samoći već se dovoljno otvoreno postavite u narednom periodu i pokušajte da za sebe napravite bolji ambijent.

Zdravlje: Pazite na izbor hrane ovaj put, navodi luftika.rs.

VAGA

Posao:
Ne morate da ostajete po strani koliko ste možda sami loše raspoloženi, kada je konkretno izlaganje u pitanju studije koju ste priveli kraju.

Ljubav:

Ne morate da budete doslovno otvoreni na nekom segmentu u toj meri koja vas stavlja u drugi red. Priznajte partneru da ipak niste savršeni.

Zdravlje: Problem sa štitnom žlezdom.

ŠKORPIJA

Posao:

Ne očajavajte zbog izgubljenog vremena koje vam je bilo potrebno da završite mnogo toga iz vaše fioke. Biće vremena i za nešto konkretnije detalje.

Ljubav:

Ne volite da se mešate u tuđe emotivne veze, ali vas jedna osoba konstantno opseda svojim idejama. Budite otvoreniji i povucite se iz trenutne pozicije.

Zdravlje: Nemate veće zdravstvene probleme danas.

STRELAC

Posao:

Nemate nameru da se okrenete od konkretnih zaduženja i odete u drugu krajnost, u neku vrstu letargije. Ne ustručavajte se da kažete ono što mislite.

Ljubav:

Neko je na vašoj strani i ne pokušava da vas odvuče u pravcu koji vam ne odgovara. Morate da budete dovoljno otvoreni za prijatnu komunikaciju.

Zdravlje: Opuštajte se.

JARAC

Posao:

Karijera koju jurite već neko vreme je vaša najveća satisfakcija u životu. Ne pokušavate da se opuštate trenutno u ambijentu u kome se nalazite.

Ljubav:

Budite otvoreni prema prijatelju koji je dovoljno prisutan u vašem emotivnom segmentu, u većoj meri. Sledi vam prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Cirkulacija vam je problematična.

VODOLIJA

Posao:

Polje posla je kod vas u većoj meri pod stresom. Ne pokušavajte da se ustrušavate od posla pa i sa ovakvim aspektima.

Ljubav:

Niste sami i na to ste već neko vreme računali. Nemate nameru da se povučete iz emotivne igre i da se osećate uskraćeno za nešto više.

Zdravlje: Stres.

RIBE

Posao:

Ukoliko spadate u one Ribe koje ne drži mesto, ne okrećite se za nekim od ranije ko vam je obećavao mnogo toga, a malo ispunio.

Ljubav:

Ukoliko ste u braku ne očajavajte i pokušajte da se dovoljno opustite usled izazova, koji vam predstoje u narednom periodu.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.