Naslovna Magazin Horoskop Mesečni horoskop za avgust 2020. godine

Mesečni horoskop za avgust 2020. godine

16
horoskop
Foto ilustracija: Pixabay

Ovan u sukobu sa partnerom, Bik pred izazovima, Blizanci napeti, nova veza za Raka, produktivan mesec za Lava, Devica rešava stare probleme, Vaga radi na međuljudskim odnosima, mesec novih početaka za Škorpiju, Strelac ispravlja greške iz prošlosti, Jarac brine zbog finansija, Vodolija sklona raspravama, Ribu muče problemi sa kičmom i srcem. Pročitajte mesečni horoskop za avgust 2020. godine, preuzet sa sajta luftika.rs.

Ovan

Posao:

Povoljan aspekt Sunca na vaš horoskopski znak će vam omogućiti da planove sprovedete u delo bez da se ulažu veliki napori.

I dalje ćete biti veoma motivisani za posao ali ćete povremeno morati napraviti retrospektivu obavljenog da biste mogli nastaviti dalje.

Finansije su vam izuzetno važne jer planirate ulaganja. Budite na oprezu.

Ljubav:

Ukoliko ste zauzeti, u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će biti obojen nadmetanjem oko autoriteta, što će prouzrokovati sukobe.

Ako ste slobodni, ovo je mesec u kojem imate priliku da promenite emotivni status.

Zdravlje:

Vitalni ste, bavite se sportom, iako su moguće povrede.


Bik

Posao:

Tokom naredne četiri nedelje vi ćete se, koliko god se fokusirali na posao, ipak više baviti poljem koje predstavlja porodicu i dom.

Javiće se neka vrsta izazova koji je neophodno prevazići, ali to nećete uspeti bez saradnje sa članovima porodice.

Finansije su stabilne.

Ljubav:

Ukoliko ste u vezi ili u braku, sa partnerom ste u harmoniji i komunikacija je na značajno višem nivou.

Slobodni pripadnici vašeg znaka, sa povoljnim aspektom planete ljubavi koja je od avgusta u znaku Raka, dobijaju priliku da započnu romansu sa osobom koju upoznaju preko porodice.

Zdravlje:

Obratite pažnju na želudac I kvalitet ishrane.


Blizanci

Posao:

Avgust mesec donosi nešto napetije dane kada je vaša poslovna situacija pitanju.

Vi ste, s druge strane, veoma komunikativni i raspoloženi da učite nove veštine pa će mnogi pripadnici vašeg znaka razmišljati o upisivanju nekog kursa ili škole.

Finansije su promenljivog karaktera a rashodi su vezani isključivo za dom i porodicu.

Ljubav:

Zauzeti pripadnici vašeg znaka iz dana u dan menjaju raspoloženje i lične potrebe stavljaju na prvo mesto tako da će partnerstvo sada trpiti.

Ukoliko ste slobodni, zabrinutost za lične izazove ili tegobe vam onemogućava fokus na ljubavni status.

Zdravlje:

Preporuka je da pregledate unutrašnje organe.


Rak

Posao:

Prve nedelje meseca avgusta planeta harmonije, beneficija i dogovora ulazi u vaše prirodno polje ličnosti tako da je ovo za vas veoma plodonosan mesec.

Napornih dana će sigurni biti alia ko budete istrajni u onome što ste zamislili, uspećete veliki deo planova realizovati.

Što se tiče finansija, one su stabilne, a mnogi pripadnici vašeg znaka mogu očekivati i ponudu za honorarni posao.

Ljubav:

Venera u vašem znaku zauzetim pripadnicima vašeg znaka omogućava harmoniju u vezi. Ipak, povremene varnice narušavaju sklad a razlog je vaša fokusiranost na posao.

Ukoliko ste slobodni, ovaj tranzit donosi mogućnost nove veze, ali samo pod uslovom da budete uporni.

Zdravlje:

Povećanje telesne težine usled uživanja u slatkišima.


Lav

Posao:

Tranzitno Sunce je u vašem znaku, tako da je pred vama jedan izuzetno produktivan mesec.

Zasijaćete u poslovnom okruženju i mnogi pripadnici vašeg znaka se mogu nadati povoljnoj promeni pozicije.

Povedite računa o ličnim uverenjima koje ćete braniti agresivnije nego inače, a to vas može uvesti na nezgodan teren.

Ljubav:

Ukoliko ste u vezi ili u braku, obratite pažnju na odnos sa partnerom. Vi ćete biti vrlo orijentisani na sebe, što će suprotnoj strani zasmetati i započeće prepirku. Ukoliko ste slobodni, ovo je period kada vam se smeši tajna romansa.

Zdravlje:

Stabilno je ali se vraća stari umor.


Devica

Posao:

Planovi i želje su vam sad ana prvom mestu i nećete lako od njih odustati. Tokom avgusta sam put do cilja se menja, iz dana u dan.

Nailazićete na barijere. Od vas zavisi koliko ćete ih uspešno prevazići. Mogući veći troškovi usled izmirenja dugovanja.

Ljubav:

Ako ste u vezi ili u braku, za razliku od jula, ovo će biti mirniji i kvalitetniji mesec. Komunikacija, kao osnova svakog odnosa, sada dolazi do izražaja.

Rešićete neke nedoumice. Ako ste još uvek slobodni, druga polovina meseca donosi zanimljivo poznanstvo preko prijatelja.

Zdravlje:

Proverite šećer u krvi.


Vaga

Posao:

Tokom narednih tridesetak dana ćete se aktivno baviti drugim ljudima, kvalitetu međuljudskih odnosa… ovo znači da će se dešavati i situacije koje nisu najprijatnije za vas i uticaće kako na vaš unutrašnji mir tako i na samopouzdanje pa ćete preispitivati svoje postupke i odnose sa drugima.

Pored toga, na vidiku su i sukobi sa kolegama. Neki pripadnici vašeg znaka razmišljaju i o promeni posla.

Ljubav:

Zauzete Vage se trude da zadrže dobar odnos sa voljenom osobom, ali je suprotna strana vrlo napeta i svoju nervozu reflektuju i na njih.

Slobodni pripadnici vašeg znaka su interesantni dvema osobama, vatrenog elementa ili karaktera.

Zdravlje:

Osetljiv urinarni trakt.


Škorpija

Posao:

Tranzitni Mars već neko vreme prolazi kroz vaše polje posla što vam omogućava da svu energiju usmerite upravo na poslovne ciljeve.

Ovo je mesec novih početaka, odnosno dogovora koji će se u budućnosti pokazati kao nešto veoma unosno i produktivno. Očekuju vas velika ulaganja koja će u vama izazvati povremeni strah.

Ljubav:

Zauzeti pripadnici vašeg znaka, zahvaljujući dobrom aspektu planete ljubavi, su u skladnom odnosu sa voljenom osobom.

Ako ste slobodni, jedna mlađa osoba, koja se već neko vreme interesuje za vas, pravi konkretan korak prema vama.

Zdravlje:

Moguće su povrede ili upalni procesi.


Strelac

Posao:

Pred vama su nedelje u kojima će vam biti potrebno mnogo više koncentracije nego što je to do sada bio slučaj.

Obe vaše vladajuće planete su u retrogradnom hodu i ovo je period kada se preporučuje ozbiljna retrospektiva vaših prethodnih postupaka, pa i ispravljanja potencijalnih poslovnih grešaka načinjenih u prošlosti.

Ljubav:

Ukoliko ste u vezi ili u braku, ovo će biti mesec u kojem ćete se vrlo slabo razumeti sa voljenom osobom. Ipak, strastvenih trenutaka neće nedostajati.

Ako ste slobodni, na pragu ste strastvene avanture koja vremenom ima potencijal da preraste u nešto više.

Zdravlje:

Stabilno je, uz povremen glavobolje.


Jarac

Posao:

Planeta akcije ali i agresije je u napetom aspektu sa vašim horoskopskim znakom. Ovo je znak da ćete tokom avgusta biti na granici sukoba sa okolinom, ali ćete se ipak uspeti iskontrolisati I zadržati hladnu glavu.

Finasnije vas zabrinjavaju.

Ljubav:

Zauzeti Jarčevi su spremni da odbrane lične stavove po svaku cenu i to ih vodi u debate i ozbiljne sukobe sa partnerom.

Malo takta nije na odmet. Ako ste slobodni, moguće iznenadni ulazak u vezu sa osobom koja već neko vreme pokazuje interesovanje za vas.

Zdravlje:

Čuvajte se povreda.


Vodolija

Posao:

Komunikacija je sada naglašena a vi ste skloni i sarkazmu, što će prouzrokovati i vatrene rasprave sa okolinom, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu u vašem slučaju.

Ukoliko želite nešto razjasniti sa kolegama ili sa nadređenima, sada nije trenutak, ukoliko niste skloni taktiziranju i biranju reči.

Ljubav:

Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u relativno skladnom odnosu sa voljenom osobom, mada fokus na posao ne dozvoljava dovoljno prisutnosti u relaciji.

Partner je orijentisan na svoje interese. Ako ste slobodni, u drugoj polovini meseca je moguća nova ljubav preko posla.

Zdravlje:

Proverite hormone.


Ribe

Posao:

Tokom narednih nekoliko nedelja ćete uspeti zasijati na random emstu, pa je ovo mesec koji će mnogim pripadnicima vašeg znaka doneti i neku vrstu unapređenja pozicije. Ipak, ovo se ne odnosi na bolje finansije, pa će neke Ribe odbiti nove odgovornosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi ili u braku, ovo je mesec koji donosi sklad, međutim, rasprave su prisutne, a tiču se vašeg raspolaganja novcem. Ako ste slobodni, ljubav stidljivo kuca na vaša vrata.

Zdravlje:

Mogući problemi s kičmom i sa srcem.

- mesto za reklamu -
IZVORluftika.rs