Kako se zaljubljuju horoskopski znaci?

353
0
horoskop
Foto ilustracija: Pixabay

Ovan

Ovan se zaljubi na prvi pogled. Potreban je samo jedan trenutak da se vidi voli li nekoga ili ne. On ne misli o tome ko je ta osoba, je li dobra ili ne, je li društveno prihvatljiva, bogata ili siromašna. Ovan ne misli o stvarima o kojima ostatak znakova misli. On reaguje na strast i impuls, navodi aura.ba.

Bik

Bikova osećanja prorade odmah, odnosno, probude se kada upozna osobu koju bi mogao voleti. Ovaj horoskopski znak ima izraženija osećanja u odnosu na druge znakove. Ipak, on će čekati malo pre nego li se zaljubi, posmatraće tu osobu, dok sasvim ne bude siguran da ovo nije samo privremena avantura.

Blizanci

Blizanci se lako zaljubljuju, vrlo često u dve ili više osoba u isto vreme. Kao da su svi ti ljudi deo jedne osobe, a ako bi ih Blizanac mogao sastaviti, stvorio bi savršenu osobu. Zato je Blizanac često rastrzan između dve voljene osobe.

Rak

Oni se zaljubljuju lako, ali retko to pokazuju jer se plaše da će biti povređeni. Rak ima loša iskustva iz prošlosti i zbog toga je malo verovatno da će on preuzeti inicijativu zbog svoje zaljubljenosti. On će čekati dugo, sve dok ne bude siguran da je to prava osoba za njega.

Lav

Ništa ne može promaknuti lavljem oku. Lav neće reagovati impulsivno kao Ovan, niti će pasti u ljubav na prvi pogled. Izvesno vreme on će samo gledati osobu koju voli, piše aura.ba.

Devica

Devica zna odmah koga voli. Ona brzo donosi odluku i retko pravi grešku kada je u pitanju procena ljudskog karaktera. Ona se zaljubljuje polako i ona ne razume šta se to događa s njom. Ona se zaljubljuje u one koje smatra nejasnim i zanimljivim, jer ima potrebu da razjasni i razume sve.

Vaga

Ona se tako lako ne zaljubljuje. Ako je Ovnu potreban samo jedan pogled, Vagi je potrebno nekoliko. Vaga uvek meri nešto. Ona meri je li u pitanju ljubav ili ne i često se pita je li ona zaljubljena u jednog ili drugog … Zato joj treba malo više vremena da odluči.

Škorpion

Ljubav je ovde kao munja, odnosno kao grom. U jednom trenutku, Škorpion zaustavlja sve i oseća se kao da ga je pogodio grom. Tako izgleda početak zaljubljivanja jednog Škorpiona.

Strelac

Ovaj horoskopski znak je sklon ljubavi i avanturama. U njegovoj je prirodi da se zaljubljuje i pošto je promjenljivi vatreni znak, on često odvraća tu strast s jedne osobe na drugu.

Jarac

On se lako ne zaljubljuje, ali kad to radi – voli osvajati tu osobu polako. Ovo je rođeni maratonac, trkač na duge staze. Ništa što može biti osvojeno prebrzo nije vredno pažnje, bar za Jarčeve.

Vodolija

On se lako zaljubljuje, ali se još brže odljubljuje. Ovaj znak je uvek zaintrigiran novim, uzbudljivim stvarima. On jedva održava dublje emocije prema određenoj osobi tokom vremena.

Ribe

U ovom znaku Venera je egzaltirana, tako da su Ribe zaljubljene svo vreme. Ako ne u nekoga, onda u nešto – zaljubljene su u dobru muziku ili slično. I oni lako postaju zavisni od te ljubavi, bar za neko vreme dok se ne zaljube u nešto drugo (Ribe su promenljiv znak), ali važno je da su oni uvek – u ljubavi.