Mesečni horoskop za novembar 2018.

Horoskop ili astrološka karta je vrsta dijagrama koji se koristi u astrologiji, a na njemu su prikazani položaji planeta u trenutku nekog događaja ili rođenja neke osobe. Pronađite svoj znak i saznajte šta vas čeka tokom novembra 2018!

88
0
horoskop
Foto ilustracija: Pixabay

OVAN

POSAO

Prva dekada novembra će biti relativno mirna i Ovnovi će moći da bez većih teškoća i zastoja ostvaruju planirane ciljeve. Najviše napretka postići će u realizaciji velikih i dugoročnih ciljeva. 6. novembra će Sunce praviti trigon sa Neptunom, što će vam omogućiti da izvučete korist iz finansijskih obrta na berzi koje ste pažljivo pratili i pripremali se na njih. Uran će se retrogradno vratiti u vaš znak i prouzrokovaće napetosti zbog kašnjenja novih projekata. Ulazak Jupitera u znak Strelca 8. novembra otvoriće vam mogućnost sticanja novih radnih kvalifikacija, kao i mogućnost saradnje sa inostranim firmama i kompanijama, a to će pozitivno uticati na vaše celokupno poslovanje. Trigon Venere sa Marsom, vašim vladarem, povoljšaće vaše odnose sa saradnicima i doneće vam uspeh u javnosti. U drugoj dekadi novembra Sunce će praviti sekstil sa Plutonom. Imaćete podršku od nadređenih i umećete da izvučete najbolje iz sebe u rešavanju komplikovanih situacija na poslu. Sekstil Marsa sa Uranom doneće vam veliki uspeh u svakoj vrsti timskog rada, piše mesecnihoroskop.com.

Mars će 16. novembra ući u znak Riba, a Venera će krenuti direktno, što će biti pravo vreme da pokrenete vaše tajne planove i preteknete konkurenciju. Od 17. novembra će Merkur biti u retrogradnom hodu, što će otežati vašu saradnju sa inostranim partnerima. U trećoj dekadi novembra Mars će praviti kvadrat sa Jupiterom, što vas upozorava da izbegavate investiranje u projekte koji su povezani sa inostranim i obrazovnim insitucijama. Teškoće ćete imati i ako se bavite turizmom. Uspećete da rešite teškoće i ostvarite stabilnost nakon 26. novembra kada će vam se pružiti šansa da ostvarite profit veći od očekivanog. Vaše akcije će biti vešte i dobro koordinisane. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva.

Nezaposleni Ovnovi će uspeti da zahvaljujući istrajnosti i kontaktima sa kojima se budu povezali, dobiju radno mesto koje su odavno želeli. To će im doneti i priliku za bolju platu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Bićete puni inicijative i imaćete predloge kako da provedete zajedničke trenutke sa voljenom osobom. Kako znate šta se vašem partneru dopada, vaši predlozi će najvećim delom biti prihvaćeni. Prijaće vam izlasci na razne društvene manifestacije. Venera će praviti trigon sa Marsom i pojačaće vašu intimu i uneti potrebnu dinamiku u vašu vezu.

Mars će u drugoj polovini novembra ući u znak Riba, a Venera koja vlada vašim poljem ljubavi će krenuti direktno. Bićete osetljiviji dok će vaš partner da se više otvori ka vama nakon dužeg perioda povučenosti. Pripazite jer ćete zbog osetljivosti biti skloni naglim reakcijama i nesuglasicama. Uzrok može da bude u zajedničkim finansijama.

Ako ste slobodni:

Uran se vraća u vaš znak na početku novembra i donosi vam neočekivan susret sa osobom sa kojom ste imali avanturu u prošlosti. To vas neće ostaviti ravnodušnim. Kako će i Venera biti retrogradna, pokušaćete da obnovite vezu i u početku će vam delovati da je to bila prava odluka. U drugoj polovini novembra primetićete da vam nedostaje bliskost i da je vreme da se poradi na izbegavanju i prevazilaženju grešaka iz prošlosti ili ćete doneti odluku da prekinete vezu.

Stariji Ovnovi će biti raspoloženi više za prolaznu avanturu nego što će se potruditi da započnu stabilnu emotivnu vezu. Sa osobom u znaku Strelca ćete započeti avanturu koja će biti puna dinamike ali i nestabilna. Zadovoljićete radoznalost.

ZDRAVLJE

Prva polovina novembra donosi vam stabilno zdravlje i više lakših fizičkih aktivnosti koje će vam prijati. Vaša kondicija će biti jaka i imaćete snage za veće fizičke napore. 17. novembra Merkur će krenuti retogradno i praviće kvadrat sa Marsom, što će vas činiti osetljivim na prehladu. Imaćete otežanu cirkulaciju. Čuvajte se uganuća zgloba na nozi.

Praktikujte lakšu ishranu u prvoj polovini novembra koja treba da se sastoji od voća, jogurta, ribe i povrća kao što su grašak i bundeva. Umanjite unos hleba, testenina, pečenog mesa i suhomesnatih proizvoda. U drugoj polovini meseca pijte više čajeva, posebno zeleni čaj. Izbegavajte kafu i gazirana pića. Mleko, meso i integralne žitarice konzumirajte umereno.

Važni brojevi za novembar 2018.

7, 11, 16, 20, 24

BIK

POSAO

Prva dekada novembra Bikovima donosi uspeh u javnosti. Poboljšaćete i učvrstiti odnose da poslovnim partnerima i saradnicima zahvaljujući trigonu Sunca sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj kako da se postavite prema osobama na visokom položaju, što će vam doneti podršku sa njihove strane. Jupiter će 8. novemba ući u znak Strelca i vaše polje platnog prometa, što će uvećati šanse da vaši finansijski tokovi počnu da se odvijaju bolje i da uspete da napravite veći obrt novca nego što ste planirali. Venera će praviti trigon sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere. Omogućiće vam uspeh kroz oblasti koje su povezane sa servisnim uslugama, kao i sa uslugama iz oblasti lepote, kao što su kozmetičke i druge usluge namenjene većim delom ženama.

Druga dekada novembra biće dinamična. Mars će praviti sekstil sa Uranom i bićete u prilici da razradite jedan tajni plan i ideju koja će vam doneti prednost nad konkurencijom. Venera će izaći iz retogradnog hoda, što će vas činiti efikasnijim u ličnim nastupima. Ako se bavite nekom vrstom usluga, lakše ćete ostvarivati ciljeve.

Merkur će krenuti retrogradno 17. novembra u znaku Strelca i vašem polju platnog prometa. To vas upozorava da obratite pažnju na finansijske transakcije, jer će dolaziti do kašnjenja uplata i isplata, što će prouzrokovati zastoje i poremetiće vaše planove. U trećoj dekadi novembra Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vam doneti podršku od strane vaših nadređenih za učestvovanje u projektu koji bi vam mogao doneti napredak u karijeri. 27. novembra Mars će praviti sekstil sa Saturnom. Pokazaćete veliku veštinu i istrajnost u svemu što od vas zahteva sistematičnost i tehničko znanje. Tako ćete ostvariti i dobitke. Uspeh vas očekuje u oblastima kompjuterske tehnologije i elektronike, kao i u velikim projektima.

Nezaposleni Bikovi dobiće mogućnost da se zaposle u administrativnom sektoru ili u oblasti povezanoj sa finasijama, kao što je obračunska služba. Posebno ako imate kvalifikacije za ove poslove.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Venere, vašeg vladara sa Marsom koji vlada vašim poljem partnerstva i ljubavi uneće više dinamike ali ujedno i više sklada u vaš odnos sa voljenom osobom. Probudiće se strasti koje su bile u drugom planu duži period. Iskoristite to za više zajedničke zabave i za intimne trenutke. Osećaćete se preporođeno. Slobodno prepustite inicijativu vašem partneru.

U drugoj polovini novembra Mars će ući u znak Riba i praviće kvadrat sa Jupiterom. Vaš partner će postati emotivno preosetljiv, što će otežavati svaki vaš dogovor. Komunikacija će postati nejasna, a tome će još više doprineti Merkur koji će biti retogradan. Vaš odnos će biti nestabilan i javiće se napetosti i prepirke. Krajem meseca doći će do stabilizacije.

Ako ste slobodni:

Prijaće vam pažnja koju ćete dobijati od osobe sa kojom se poznajete površno, a koja će često da se pojavljuje u društvu nekolicine vaših prijatelja. Poželećete da dobijete nešto više. Do sredine meseca će se između vas dvoje neočekivano razbuktati strasti. Nakon samo nedelju dana koji će vam doneti veliko emotivno ispunjenje, počeće da se dešavaju ljubomorni ispadi i nesuglasice. To će vam biti signal da se ne zalećete u vezu, već da prvo dobro razmislite.

Stariji Bikovi će početkom novembra imati avanturu sa osobom koja ih duže vreme privlači, ali neće uspeti da ostvare želju da dobiju više od avanture, jer je njihova simpatija osoba koja se ne vezuje. Ipak, avantura će vam prijati dok traje.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti osetljivo do sredine novembra. Čuvajte se prehlade. Biće vam osetljiv deo ispod stomaka, posebno predeo bubrega. Više se odmarajte i izbegavajte stresne situacije. Od druge polovine meseca Venera koja vlada vašim poljem zdravlja izlazi iz retogradnog hoda, što će uticati na jačanje vašeg imuniteta i zdravlje će vam biti stabilnije.

Izbegavajte tešku hranu, posebno onu koja u sebi sadrži pojačane masnoće, jer će vam opteretiti želudac. Takođe izbegavajte i previše začinjenu, naročito ljutu hranu. Tokom novembra će vam prijati čorbe sa mešanim povrćem i presna hrana kao što su semenke suncokreta i bundeve, kikiriki, orasi i sušeno voće. Pijte više tečnosti, čajeva i ceđenih sokova.

Važni brojevi za novembar 2018.

6, 10, 15, 18, 22

Blizanci

POSAO

Sunce će 6. novembra praviti trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Imaćete dobar osećaj kako da ostvarite bolji uspeh, veći profit i kako da se probijete iznad konkurencije u oblastima poslovnih usluga, posebno onih koje su povezane sa oblastima zabave i kreativnim delatnostima. Jupiter će 8. novembra ući u znak Strelca i vaše polje javnosti, što će vas usmeriti da se posvetite javnim nastupima, održavanju poslovnih prezentacija i reklamiranju vaših usluga gde god to budete bili u prilici. Započećete novo i unosno poslovno partnerstvo. Sklopićete više novih ugovora koji će se pokazati isplativim u budućnosti. Budite pažljivi u poslovnim odnosima, jer će biti potrebno da se prilagodite raznim situacijama koje će biti promenljivog karaktera.

U drugoj dekadi novembra, Mars ulazi u znak Riba i u vaše polje posla, što vam donosi nestabilne situacije u razvoju radnih zadataka. Okolnosti će od vas tražiti da se prilagodite raznim preprekama, a bićete pritisnuti brojnim zahtevima vaših klijenata koji će se odnositi na sitnice za koje nećete imati strpljenja.

Venera će krenuti direktno što će pozitivno uticati na vašu kreativnost i doneće vam bolji osećaj za potrebe vaših mušterija. 17. novembra će vaš vladar Merkur krenuti retrogradno i napraviće vam zbrku u poslovnim odnosima. Drugi deo meseca vam nije povoljan za sklapanje novih ugovora, a sa poslovnim partnerima ćete imari razmirice, nesporazume, dok će rokovi vezani za zajedničke projekte kasniti. Treća dekada novembra donosi vam nove komplikacije u poslovnim odnosima zbog kvadrata Merkura sa Marsom. Nesuglasice ćete imati najviše u odnosima sa nadređenima. Na finansijskom polju ćete imati prosečnu zaradu i uspećete da ispunite očekivani profit. Izbegavajte rizične situacije.

Nezaposleni Blizanci će biti u prilici da dobiju posao u agencijama za advertajzing, call-centrima, u centrima za podršku korisnicima i u javnim ustanovama.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulazak Jupitera u znak Strelca 8. novembra i u vaše polje ljubavi i braka doprineće poboljšanju odnosa sa voljenom osobom. Osećaćete više optimizma i motivacije da provodite više vremena sa voljenom osobom. Izlazićete više nego što je uobičajeno i postaćete otvoreniji za putovanja na turističke destinacije vikendima, kada budete u mogućnosti.

Duga polovina novembra pokrenuće vaša osećanja i pružaćete više topline voljenoj osobi. Prolazne nesuglasice oko zajedničkih ciljeva nastaće zbog kvadrata Marsa sa Jupiterom, ali ćete uspeti to da izgladite. Sunce će ući u vaše polje ljubavi i praviće konjunkciju sa Jupiterom, što će vas motivisati da iznenadite voljenu osobu poklonom ili putovanjem.

Ako ste slobodni:

Postaćete skloni zaljubljivanju kada Jupiter uđe u znak Strelca. Više osoba će vam privući pažnju i biće vam teško da se odlučite sa kojom biste najviše voleli da se pobliže upoznate. Sredinom novembra će Venera preći u direktan hod, što će razrešiti vaše nedoumice i bićete privučeni osobom vedrog duha, punom optimizma, pomalo avanturističkih težnji i obrazovanom. Moraćete da uložite dosta truda i da se pokažete u najboljem svetlu, ali ćete uspeti do kraja meseca.

Stariji Blizanci će dati sve od sebe da dokažu osobi u koju su zaljubljeni kako su upravo oni najbolji izbor. Imajte u vidu da će vaš najjači adut biti vaša inteligencija, komunikativnost i sposobnost da se snalazite. Očekujte uspeh i novu vezu.

ZDRAVLJE

Prva polovina novembra vam donosi stabilno zdravlje, više kretanja i pojačan imunitet. Izbegavajte kišno i vetrovito vreme, toplije se oblačite. U drugoj polovini novembra će Mars, koji vlada vašim poljem zdravlja ući u znak Riba što će vam doneti nestabilnosti. Bićete pojačano osetljivi na stres, a moguća je i otežana cirkulacija.

Vaša ishrana zahteva jasno postavljen režim sa ciljem da se pojača vaš imunitet i da dođete u stanje idealne težine. Potrebno da imate više lakših obroka tokom dana i da pijete puno tečnosti. Prijaće vam kuvano i presno povrće, veća količina voća kao što su pomorandže, ananas, jabuke i suvo grožđe. Meso zamenite ribom i izbegavajte šećer i statkiše.

Važni brojevi za novembar 2018.

4, 7, 11, 18, 23

RAK

POSAO

Uran će 6. novembra da se retrogradno vrati u znak Ovna i vaše polje posla i karijere što će dovesti do neočekivanih teškoća i zastoja u sprovođenju jednog dela vaših planova i ideja u delo. Bićete primorani da se vratite nekoliko koraka unazad u vezi novih metoda rada, jer ćete shvatiti da ih niste dovoljno dobro savladali ili da postoje nekakvi propusti u primeni istih koje je neophodno ispraviti. 8. novembra će Jupiter ući u znak Strelca i vaše polje usluga, što će vam otvoriti mogućnosti da se bavite dodatnim poslovima, posebno ako radite u prosveti ili ako je vaš posao povezan sa turizmom, putovanjima i inostranstvom. Očekuje vas uspon i bolje zarada na polju usluga. Trigon Venere sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje platnog prometa uticaće na povećani priliv finansija i pomoći vam da uvećate saldo na vašem računu. U drugoj dekadi novembra sekstil Sunca sa Plutonom će poboljšati vaše odnose da poslovnim partnerima, dok će sekstil Marsa sa Uranom doneti neočekivane dobitke jer ćete pronaći novi i efikasniji način da privučete više novca.

Venera će krenuti direktno 16. novembra. Uspećete da ubrzate završetak jednog projekta koji je kasnio zbog nedostatka sredstava i nepovoljnih okolnosti. Merkur će krenuti retogradno 17. novembra i uticaće nepovoljno na vaše odnose sa kolegama. Nailazićete na nesporazume, a vaši planovi će kasniti sa razvojem. U trećoj dekadi novembra Mars će praviti kvadrat sa Jupiterom, što vam donosi nepovoljne obrte na polju novca i nezadovoljne klijente. Sa nadređenima ćete imati sukobe zbog toga što ćete biti skloni da se ne povinujete njihovim uputstvima. Krajem meseca ćete uspostaviti stabilne odnose sa poslovnim partnerima i očekuje vas uspeh na polju javnosti, kao i stabilnija finansijska situacija.

Nezaposleni Rakovi će dobiti mogućnost zaposlenja u oblastima obrazovanja, prosvete, komunikacija i u uslugama prometa novca i materijalnih dobara.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra donosi vam mogućnost da poradite na onome što vašu emotivnu vezu ometa duže vreme. Vaš partner će biti spreman da vas sasluša i da ispravi svoje greške ali je važno da i sami uvidite na koji način doprinosite nastanku teškoća. Tako ćete uspeti da se zbližite i da vašu vezu poboljšate, a probleme konačno rešite.

Druga polovina novembra donosi vam promenljivo raspoloženje koje će dovoditi do povremenih i prolaznih nesuglasica sa partnerom. Krajem meseca ćete uspeti da vašu vezu stabilizujete i da se posvetite ostvarivanju zajedničkih ciljeva zahvaljujući sekstilu Marsa sa Saturnom. Od partnera ćete dobijati motivaciju i podršku. Više ćete izlaziti zajedno.

Ako ste slobodni:

Početak novembra vam donosi prolazna razočaranja. Osoba koja vam se dopada odlučiće se za vezu sa nekim drugim. Nedugo nakon toga upoznaćete nekoga ko je pomalo povučen i deluje zagonetno ali u isto vreme i magnetski privlačno. Još više će vas zainteresovati što će vam prići i započeti neobavezan razgovor koji će vam otkriti da se radi o nekome ko je iznad proseka po svojim kvalitetima. Do kraja meseca ćete biti dovolno bliski da se upustite u vezu. Nećete se razočarati.

Nešto stariji Rakovi daće novu šansu osobi iz prošlosti koja se nedavno pojavila u njihovom životu nakon dužeg odsustvovanja. Mada ste prvi put bili emotivno povređeni, nećete moći da odolite jer će vaša osećanja biti jača od razuma.

ZDRAVLJE

Jupiter će 8. novembra ući u znak Strelca i vaše polje zdravlja što će uticati na jačanje vašeg imuniteta i uopšte zdravlja. Osećaćete potrebu da se više krećete i da radite fizičke vežbe. Merkur će u drugoj polovini novembra krenuti retrogradno što će vas činiti podložnim prehladi, pojačanoj osetljivosti na stres i možete imati prolazne psihosomatske smetnje.

Ishranu biste trebali da pojačate kaloričnom hranom koja sadrži više povrća i mesa. Grašak, pasulj, sočivo i kupus mogu da vam se često nalaze na jelovniku. Od voća uzimajte sušene smokve, urme i suvo grožđe, kao i sveže jabuke i pomorandže. Umanjite unos testenina, hleba i svega od belog brašna. Mleko i sir uzimajte umereno. Pojačajte B vitamin.

Važni brojevi za novembar 2018.

7, 13, 16, 20, 25

LAV

POSAO

Sunce, vaš vladar, praviće 6. novembra trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju javnosti, što će vam dati dobar osećaj za javne nastupe. Imaćete uvid u to šta je najviše traženo na tržištu kod različitih grupacija ljudi što će vam doneti ideju kako da dobrom reklamom privučete više kupaca i mušterija. Jupiter će 8. novembra ući u znak Strelca i u vaše polje kreativnosti, gde će vam otvoriti nove mogućnosti za pokretanje projekata kojim najviše volite da se bavite, koji jačaju vašu motivisanost i uz to vam pružaju mogućnost uspona u karijeri.

U drugoj dekadi novembra Venera će krenuti direktno u vašem polju komunikacija i olakšaće vam da postignete napredak u pregovorima oko važnih projekata koji su bili jedno vreme u zastoju. Mars će ući u znak Riba i u vaše polje platnog prometa. Budite pažljivi u planiranju finansijskih transakcija i izbegavajte povećane troškove jer će tokovi novca biti promenljivi, pa se može dogoditi da se nađete na gubitku zbog ishitrenih poteza. Potrebno je da budete povezani sa poslovnim partnerima i da razmenjujete informacije.

Merkur će krenuti retrogradno 17. novembra, što će ograničiti vaše mogućnosti u pronalaženju idejnih i kreativnih rešenja. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite oblastima prosvete, zabave, ugostiteljstva i slobodnim zanimanjima kao freelancer. Doći će do kašnjenja sa rokovima i raznih nesporazuma u protoku informacija. U trećoj dekadi novembra Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i bićete u mogućnosti da razrešite neke od zastoja i da pokrenete jedan novi projekat koji bi mogao da vam donese veliki profit. Uspeh ćete postići u izdavaštvu, držanju seminara i kurseva i u javnim nastupima. Budite pažljivi sa novcem jer će kvadrat Merkura sa Marsom dovesti do nepovoljnih oscilacija na polju finansija.

Nezaposleni Lavovi će uspeti da se nađu honorarni posao koji im može doneti veću zaradu. Posao ćete moći lako da dobijete u ugostiteljstvu i oblastima zabave i estrade, navodi mesecnihoroskop.com.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulazak Jupitera u znak Strelca 8. novembra doneće više zabave u vaš odnos sa voljenom osobom. Počećete češće da izlazite na kulturne manifestacije i posećujete pozorišne predstave, uživaćete u zajedničkim interesovanjima. Uključićete u vaše zajedničko vreme i poneki vikend izlet. Sve to će doprineti da vaša veza procveta, a probudiće se i strasti.

Treća dekada novembra započeće da prolaznim nesuglasicama koje će biti povezane sa zajedničkim finansijama, ali to neće uspeti da vam pokvari sklad u odnosima, jer ćete uspeti da se dogovorite nakon detaljnog razgovora. Kraj meseca vam donosi stabilnost i zajedničku idilu uz više intimnih trenutaka koje će vam omogućiti da pojačate bliskost.

Ako ste slobodni:

Početkom novembra osećaćete pojačanu potrebu da se zabavljate i ulazite u avanture. Izgubili ste strpljenje da očekujete ozbiljnu vezu sa osobom koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Kako se takva osoba duže vreme ne pojavljuje, neće vam smetati da ulazite u avanture i sa nekim ko nije slobodan. Tajna veza neće biti ono što će vam na prvom mestu privlačiti ali je moguća. Osoba koja je tip avaturiste počeće da izlazi sa vama i ubrzo ćete ući u initimne odnose. Bićete zadovoljni.

Nešto stariji Lavovi dobiće šansu od osobe u koju su potajno zaljubljeni duži niz godina da pokušaju da budu bliži. Nemojte da žurite, trebaće vam vreme da se prilagodite. Istaknite svoje kvalitete i budite dosledni i velikodušni.

ZDRAVLJE

Novembar vam donosi uglavnom stabilno zdravlje. Vaš imunitet i fizička kondicija će biti jaki, ali je važno da ih održavate tako što ćete u slobodno vreme da se bavite nekim vidom rekreacije i fizičkim aktivnostima. Manje i prolazne smetnje su moguće sa cirkulacijom. Bićete skloni preterivanju u zabavama, hrani i piću, pa je važno da se pridržavate umerenosti.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više proteina i vitamina. Najviše će vam prijati hrana koja je kuvana na pari ili presna hrana kao što je voće, sveže i sušeno, i semenke poput bundevinih. Prijaće vam orasi, indijski orah, badem, kikiriki, sve to po mogućstvu presno i bez soli. Meso i mlečne proizvode uzimajte umereno. Izbegavajte alkoholna pića. Pijte više vode.

Važni brojevi za novembar 2018.

6, 14, 19, 21, 26

DEVICA

POSAO

Sunce će praviti trigon sa Neptunom 6. novembra i doneće vam korist od saradnje sa jednom osobom na položaju koja je povezana sa javnim oblastima ili je javna ličnost. Uran će se retrogradno vratiti u znak Ovna i izazvaće neočekivane poremećaje na polju platnog prometa. Zbog toga budite pažljivi sa troškovima i izbegavajte da se zadužujete. Jupiter će 8. novembra ući u znak Stelca i vaše polje završetaka, što će vam omogućiti da budete efikasniji u ispunjavanju predviđenih rokova. Bolji uspeh ćete ostvariti ako se bavite knjigovodstvom, trgovinom nekretninama i administrativnim radom. Dobici će vam dolaziti kroz bolje kontakte sa klijentima na polju usluga zahvaljujući tome što ćete poboljšati komunikaciju sa njima i naći način da bolje prezentujete vaše usluge i proizvode. To će vam doneti uvećanu zaradu.

U drugoj dekadi novembra Sunce će praviti sekstil sa Plutonom i omogućiće vam uspeh kroz kreativni rad, zahvaljujući vašoj sposobnosti da se posvetite detaljno svim važnim radnim obavezama i da ostvarite dobar kontakt sa nadređenima.

Venera će krenuti direktno u vašem polju novca 16. novembra i omogućiće vam da ubrzate finansiranje tekućih projekata tako što ćete uspeti da rešite zastoje na polju novca koji su vas usporavali u prethodnom periodu. Mars će ući u znak Riba i vaše polje javnosti, što će vam doneti pomalo nestabilne odnose sa poslovnim partnerima, što će zahtevati prilagođavanja i kompromise. Merkur će 17. novembra krenuti retrogradno i bićete suočeni sa preprekama u razvoju poslovnih planova koje će dovesti do odlaganja i kašnjenja predviđenih rokova. Treća dekada novembra doneće vam nesuglasice sa nadređenima. Budite pažljivi u javnim nastupima. Na polju finansija suočavaćete se sa teškoćama u platnom prometu.

Nezaposlene Device dobiće zahvaljujući srećnim okolnostima ponudu za zaposlenje u oblastima izdavaštva, turizma i administracije. Neko će vas preporučiti poslodavcu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Više vremena ćete posvetiti porodici. Pobrinućete se da vaš dom bude udobniji tako što ćete investirati u uređenje, što će obradovati vašeg partnera. Bićete optimistički raspoloženi i pružaćete podršku voljenoj osobi tamo gde se to bude pokazalo potrebnim. Vaš partner će vam biti zahvalan. Provodićete skladne intimne trenutke udvoje u slobodno vreme.

U drugoj polovini novembra Mars će ući u vaše polje ljubavi i partnerstva odakle će praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. To će dovesti do napetosti i konfliktnih situacija, jer ćete biti skloni da namećete svoju volju i da ne obraćate pažnju na stvarne potrebe voljene osobe. Krajem meseca ćete uspeti da se uskladite i poboljšate komunikaciju.

Ako ste slobodni:

Mada ste po prirodi pasivniji kada je potrebno započeti dijalog ili prići nekome ko vam se dopada, ovog meseca ćete umeti da se postavite u prvi plan i preuzmete inicijativu. Vašu analitičnost će zameniti pojačani entuzijazam, vedar duh i sposobnost da svoje dobro raspoloženje prenesete na druge ljude. To će vam omogućiti da privučete sebi osobu sa kojom ćete nalaziti dosta zajedničkog i koja će odgovarati vašim potrebama u ljubavi. Do kraja novembra započećete novu vezu.

Nešto starije Device imaće više od jednog izbora i biće raspoložene da pokušaju nešto novo, neku avanturu. U početku će vam biti zanimljivo ali ćete shvatiti da vam nedostaje bivša ljubav. Odlućićete krajem meseca da pružite još jednu šansu.

ZDRAVLJE

Venera će 9. novembra praviti trigon sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje zdravlja, što će uticati na jačanje vašeg imuniteta. Bićete pokretljiviji, praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe rekreativnog tipa, što će pozitivno uticati na vašu kondiciju. U drugoj polovini novembra bićete osetljivijeg zdravlja. Osećaćete otežanu cirkulaciju u stopalima.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži gradivne materije, pa vam se preporučuje da konzumirate više integralnih žitarica, kao što su proso, heljda i raž, kao i integralni pirinač. Možete kombinovati ovo sa kuvanim povrćem, krompirom, šargarepom i celerom. Ribu, posebno morsku možete češće da imate na jelovniku. Umanjite unos mleka, sira i jakih začina.

Važni brojevi za novembar 2018.

7, 12, 18, 20, 24

VAGA

POSAO

Sunce će 6. novembra praviti trigon ka Neptunu. Imaćete dobar osećaj kako da pribavite neophodna sredstva koja biste uložili u povećanje obima vaših usluga, za šta ćete imati pomoć i podršku jedne osobe na visokom položaju. Uran se retrogradno vraća u znak Ovna što će će vam doneti neočekivane teškoće u saradnji sa jednim poslovnim partnerom zbog nečega što nije na vreme rešeno ili nije dogovoreno kako treba u vezi zajedničkih poslova. Jupiter 8. novembra ulazi u znak Strelca i vaše polje komunikacija. Pokrenućete niz sastanaka na kojima ćete dogovarati nove poslovne projekte. To će od vas zahtevati da budete u pokretu i da se bolje organizujete. Bićete prilično motivisani. Trigon Venere sa Marsom omogućiće vam da poboljšate odnose sa saradnicima i da brže i efikasnije postižete planirane ciljeve. U drugoj dekadi novembra Sunce će praviti sekstil sa Plutonom i pružiće vam priliku da mudrim i dobro orgaizovanim akcijama uvećate vaš profit. Uspešno ćete okončati jedan važan projekat ili zadatak pre predviđenog roka što će dodatno uvećati zaradu.

Mars će 16. novembra ući u znak Riba i vaše polje usluga, a Venera će krenuti direktno u vašem znaku. Postaćete ljubazniji u poslovnim odnosima i umećete da istaknete svoje radne i lične kvalitete. U dogovorima ćete nailaziti na teškoće u vezi dela koji se tiče finansija, što će otežavati postizanje povoljne saradnje. Merkur će 17. novembra krenuti retrogradno upravo u vašem polju komunikacija, što će dovesti do nesporazuma, otežaće pregovore, a biće uobičajena i kašnjenja u razmeni informacija. Treća dekada novembra donosi vam teškoće na polju usluga, dok ćete uspeh i očekivanu zaradu ostvariti u oblastima administracije, trgovine energetskim resursima i građevinarstva. Postići ćete rokove.

Nezaposlene Vage će imati povoljne šanse da dobiju posao u oblastima komunikacija, novinarstva, izdavaštva ili u call centru za posršku korisnicima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Uran će se 6. novembra retrogradno vratiti u znak Ovna i vaše polje ljubavi i partnerstva, što će uneti napetosti u vaše odnose sa voljenom osobom. Bićete u situaciji da morate da rešavate nešto što ste smatrali da ste rešili i da vam se neće ponavljati u vezi. Ovog puta ćete trebati malo više da se potrudite ali ćete uspeti da uklonite smetnje i bićete zadovoljni.

Druga polovina novembra donosi vam prolazne nesuglasice jer ćete želeti više zabave ali će se vaše potrebe za vrstom zabave razlikovati od potreba vašeg partnera. Sekstil Marsa sa Saturnom 27. novembra doneće vam stabilnost u vezi i više ćete vremena provoditi zajedno, a porodični odnosi će se poboljšati. Ispunićete jednu želju voljenoj osobi.

Ako ste slobodni:

Mesec novembar donosi vam izuzetno povoljnu mogućnost da uđete u strastvenu i skladnu emotivnu vezu. Venera će praviti trigon sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i doneće u vaš život osobu sa kojom ćete pronaći dosta zajedničkog i koja će vas snažno privući. Vrlo brzo ćete ući u intimne odnose i strasti će postati prejake što će dovesti do nestabilnosti i napetosti. Do kraja meseca ćete uspeti da se stabilizujete i započećete skladnu i stabilnu vezu.

Starije Vage će pokušati da nastave gde su stale sa osobom sa kojom su prekinule vezu u prethodnom periodu. Biće vam potrebna odlučnost kako se ne bi ponovile situacije koje su prouzrokovale prekid. Važno je da poboljšate komunikaciju.

ZDRAVLJE

Polje zdravlja vam je snažno postavljeno u novembru. Jupiter koji vlada vašim poljem zdravlja ulazi u znak Strelca gde je u sedištu što će ojačati vaš imunitet. Potrebno vam je da više vremena provodite na čistom vazduhu. Merkur će biti retrogradan u drugoj polovini novembra što će vam doneti slabost disajnih organa, kao i sklonost prehladi.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više namirnica bogatih proteinima i vlaknima. Na jelovniku bi mogao češće da vam se nalazi grašak, pasulj, sočivo, kao i šargarepa, kupus i krompir. Meso, mleko, sireve i hleb konzumirajte umereno. Pojačajte voće, kako sušeno tako i sveže, kao što su urme, smokve, jabuke i pomorandža. Izbegavajte brzu hranu i grickalice.

Važni brojevi za novembar 2018.

6, 10, 14, 19, 24

Škorpija

POSAO

Sunce će praviti trigon sa Neptunom 6. novembra. Imaćete dobar osećaj kako da prihvatite jedan rizik u pogledu investicija što će vam se isplatiti. Vaša kreativnost će biti pojačana, što će vam omogućiti da dobijete donacije za jedan vaš projekat. Od ruke će vam ići rad sa decom, imaćete uspeh u prosveti, ugostiteljstvu i oblastima zabave i umetnosti. Jupiter će 8. novembra ući u znak Strelca i vaše polje novca. Doneće vam bolji osećaj za rukovanje novcem i naučićete da sagledavate mudrije i iz više i šire perspektive tokove novca, a to će vam doneti korisne uvide u oblasti gde možete da ostvarite dobitke kroz investiranje ili trgovanje berzanskim akcijama. 11. novembra će Sunce praviti sekstil sa Plutonom. Nastupaćete samopouzdano ali ćete u isto vreme umeti da se prilagodite sagovornicima u vezi važnih pregovora oko jednog projekta. Mars će ući u znak Riba 16. novembra što vas upozorava da ne preduzimate rizične poteze i da izbegavate finansijske mahinacije. Venera će krenuti direktno u vašem polju tajni, što će vam razotkriti mahinacije drugih oko vas.

Merkur će krenuti retrogradno 17. novembra u vašem polju novca. Bilo bi poželjno da obustavite nove investicije i da se pokrenete ka rešavanju zaostalih i odloženih finansijskih obaveza. Novac koji očekujete će kasniti. Pazite i na nesporazume koji su mogući i na pogrešne poteze jer vam to može naneti gubitke. U trećoj dekadi novembra Sunce koje vlada vašim poljem posla i karijere ulazi u znak Strelca i praviće konjunkciju sa Jupiterom. Uspećete da mudrim i dobro isplaniranim potezima rešite veći deo zaostalih finansijskih obaveza i da privučete dobitke i veću sumu novca na vaš račun. Uspeh vas očekuje ako se bavite bankarstvom, ekonomijom, knjigovodstvom, izdavaštvom i turizmom.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti mogućnost zaposlenja u oblastima administracije i knjigovodstva. U prednosti će biti oni koji imaju iskustva sa finansijama.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Uran će početkom novembra da se vrati retrogradno u znak Ovna i izaći će iz vašeg polja ljubavi i partnerstva. To će vam doneti mirniji period ali će svakako biti važno da i dalje rešavate ono što potencijalno može da ometa vaš odnos sa partnerom. Trigon Venere sa Marsom pojačaće vašu vezanost jedno za drugo i probudiće uspavane strasti.

Druga polovina novembra pokrenuće vas da nadoknadite propuštene zajedničke trenutke zahvaljujući prelasku Venere u direktan hod. Počećete da više vremena provodite sa voljenom osobom. Izlazićete češće na pozorišne predstave, u bioskop, na izložbe, koncerte i na mesta koja volite. Izaćićete više puta sa voljenm osobom u restoran. Oboje ćete biti srećni.

Ako ste slobodni:

Trigon Sunca sa Neptunom učiniće da se zaljubite početkom novembra. Bićete zaneseni i idealizovaćete osobu u koju se zaljubite ali vam to neće, na sreću, doneti razočaranja. Osoba koja vam se dopada će se potruditi da bude u skladu sa vašim očekivanjima. Između vas dvoje će vrlo brzo proraditi strasti i ući ćete u intimne odnose i u emotivnu vezu. Otkrićete kako imate mnogo zajedničkih interesovanja i počećete da istinski uživate jedno u drugom.

Stariji Škorpioni će biti raspoloženi za avanture i već početkom meseca će upoznati osobu koja će ući sa njima u neobaveznu i slobodnu vezu. Ubrzo će doći do neočekivane emotivne bliskosti i do kraja meseca bićete u vezi.

ZDRAVLJE

Povratak retrogradnog Urana u vaše polje zdravlja doneće vam više stresnih situacija i bićete podložni psihosomatskim smetnjama. Potrebno vam je više fizičkih aktivnosti kako bi vaš imunitet bio stabilniji. U trećoj dekadi novembra kontrolišite krvni pritisak jer će biti nizak, a moguća je i slaba cirkulacija kao i hormonske i alergijske smetnje.

Pojačajte unos voća, posebno jabuka, pomoranže, ananasa, ali i sušenog voća kao što su urme, smokve, suvo grožđe i to kombinujte da pšeničnim, ječmenim i raženim pahuljicama. Čia i bundevine semenke, indijski oraj i badem možete uzimati češće. Meso, mleko i sireve jedite u umerenim količinama. Smanjite kafu i slatkiše. Pojačajte vodu i C vitamin.

Važni brojevi za novembar 2018.

4, 9, 11, 16, 22

Strelac

POSAO

Uran se 6. novembra retrogradno vraća u znak Ovna i upozorava vas da nije poželjno da ulazite u finansijske i poslovne rizike. Moguće su neočekivane komplikacije ako se bavite oblastima prosvete, zabave i ugostiteljstva. Jupiter vaš vladar će 8. novembra ući u vaš znak i doneće vam više sigurnosti, optimizma i samopouzdanja u ličnim nastupima i u obavljaju svakodnevnih obaveza. Ovo je posebno povoljno za Strelčeve koji se bave menadžmentom, koji su na rukovodećim i odgovornim funkcijama, za samostalne privrednike, vlasnike formi i korporacija i za kreativce, freelancere i umetnike. Počećete da sve više preuzimate stvari na poslu u svoje ruke i postizaćete bolji kvalitet u radu. Venera će 9. novembra praviti trigon sa Marsom, što će vam omogućiti da postignete skladne saradničke odnose i doneće vam veliki uspeh u svemu što obuhvata timski način rada i saradnju sa IT sektorom, društvenim i poslovnim organizacijama, a uspećete i da sklopite profitabilne dogovore, kao i da ostvarite bolju zaradu. Sunce će praviti sekstil sa Plutonom u vašem polju novca.

Venera će krenuti direktno 16. novembra. Vaša saradnja i poslovne veze, kao i podrška od strane nadređenih će se pojačati. Narednog dana će Merkur krenuti retrogradno u vašem znaku, što će vas činiti usporenim, pomalo rasejanim, sklonim nesporazumima u komunikaciji. Bićete primorani da odložite započinjanje nekih projekata i da se vratite ponovo na organizaciju i ispravljanje grešaka u planovima. Treća dekada novembra usporiće dovršavanje jednog projekta ali ćete zato uspostaviti povoljnu saradnju sa jednom osobom na visokom položaju, a i vama se otvara mogućnost napretka na poslu. Neke pregovore ćete do kraja meseca obnoviti. Uspećete da reorganizujete vaše planove i pokrenete novi projekat.

Nezaposleni Strelčevi će dobiti mogućnost da započnu sopstveni posao, ali će u realizaciju uspeti da krenu u trećoj dekadi novembra. Nailaziće u početku na manje prepreke i smetnje.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra donosi vam skladne odnose sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Prema partneru ćete se odnositi sa puno pažnje, pružaćete podršku i imaćete razumevanja. Poboljšaćete komunikaciju i prijatno ćete iznenaditi voljenu osobu tako što ćete ispunjavati želje i poklanjati joj lepe stvari.

U drugoj polovini novembra Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi kreće retrogradno, što će dovesti do nesuglasica sa partnerom zbog nejasnoća, često u vezi sitnica. Imaćete mnogo sitnih nesporazuma i jednu svađu 26. u mesecu kada će Merkur praviti kvadrat sa Marsom. Do kraja novembra ćete uspeti da prevaziđete teškoće i postignete sklad u vezi.

Ako ste slobodni:

Dopada vam se jedna osoba, ali znate kako je to neko ko je u vezi ili braku, tj. nije slobodan. Bez obzira na to, ta osoba će vam dati do znanja da želi da se upusti sa vama u tajnu vezu. Razmišljaćete da li da pristanete, ali ćete sredinom novembra upoznati nekog novog ko će u vama razbuktati strasti. U početku ćete nailaziti na razne prepreke u pokušaju da se približite vašoj novoj simpatiji i već kada skoro odlučite da odustanete doći će do zbližavanja i ulaska u avanturu.

Nešto stariji Strelci će nakon dužeg vremena viđanja sa osobom koja im se dopada i neizjašnjavanja iste o tome šta želi od njih, konačno dobiti polovinom meseca jasan signal da mogu pokušati i nešto više. To će biti samo prvi korak ka vezi.

ZDRAVLJE

Venera koja vlada vašim poljem zdravlja će se sredinom novembra vratiti u direktan hod i vaše zdravlje će početi da se popravlja. Imunitet će vam ojačati ali ćete u tu svrhu trebati i vi da se potrudite tako što ćete više vremena odvojiti za fizičke vežbe. U drugoj polovini novembra ćete biti nervno napeti, osetljivi na stres. Biće vam potreban odmor.

Potrebno je da vaša ishrana bude pojačana zbog slabijeg imuniteta. Uzimajte više meda, ceđenog soka od limuna, pomorandže i grejfruta. Pojačajte voća jabukama, kao i sušenim smokvama, grožđem i šljivama. Češće jedite morsku ribu. Od povrća konzumirajte više pasulja, graška i kupusa. Umanjite unos mleka i šećera. Meso jedite umereno.

Važni brojevi za novembar 2018.

4, 9, 14, 17, 22

JARAC

POSAO

Sunce će 6. novembra praviti trigon sa Neptunom i olakšaće vam saradnju i dogovore sa saradnicima. Umećete da se prilagodite okolnostima na poslu, jer ćete biti dobro organizovani i snalažljivi. Jupiter će 8. novembra ući u znak Strelca i u vaše polje tajni. Kako je Jupiter snažan u Strelcu, doneće vam mogućnost da jasnije sagledate šta se dešava u pozadini. Uspeh ćete postići u poslovima koji su vezani za kancelarijski rad, administraciju, zdravstvene ustanove kao i za putovanja na duže relacije kao što je transport robe i putnika ili turizam. Venera će praviti trigon sa Marsom 9. novembra i omogućiće vam napredak u poslovima koji su bili u zastoju duže vreme. Imaćete uspeha u oblastima pravosuđa, konsaltinga, kao i u poslovima koji su vezani za komunikacije, saobraćaj, IT sektor, ali i za usluge lepote i posredovanje u trgovini. Sunce će praviti sekstil sa Plutonom 11. novembra. Imaćete dobar osećaj za rukoviođenje i bićete vrlo odlučni i puni samopouzdanja u poslovnim akcijama što će vam doneti uvećani profit i poboljšati saldo na vašem računu.

Venera će krenuti direktno 16. novembra i vaši prioritetni poslovi će početi da se odvijaju brže i kvalitetnije, jer više neće biti smetnji i zastoja. Merkur će krenuti narednog dana retrogradno u vašem polju tajni, što će dovesti do teškoća prouzrokovanim od strane konkurencije. Izbegavajte da ulazite u nelegalne poslovne poduhvate i da obrćete finansije van legalnih kanala, jer vam to može naneti štetu. Sunce i Merkur će krajem meseca praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vam omogućiti da dogovorite važne poslovne prokjekte za koje ćete dobiti finansijsku i stručnu podršku. Počećete da ih pripremate za realizaciju u koju ćete krenuti vrlo brzo i koja će vam doneti veliku i sigurnu zaradu.

Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da dobiju honorarni posao koji bi im kasnije mogao omogućiti da se zaposle za stalno. Posao će biti vezan za istraživanje tržišta.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra donosi vam više radosti i zajedničkih trenutaka uz voljenu osobu. Osećaćete potrebu da više vremena provodite zajedno i osmislićete i zajedničke ciljeve kojima ćete se posvetiti i zajedničku zabavu u kojoj ćete uživati. Poboljšaćete komunikaciju, dobro ćete se razumeti i oko svega važnog ćete umeti da se dogovorite.

U drugoj dekadi novembra nailazićete na prolazna neslaganja oko jednog zajedničkog cilja, što će zahtevati pažljiv pristup i iskrenost. Izbegavajte da prećutkujete partneru vaše potrebe i želje jer će to više uticati na mogućnost nesuglasica u odnosu na to da otvoreno kažete šta želite, čak i ako se vaš partner ne bude složio u svemu sa vama.

Ako ste slobodni:

Mogućnosti da uđete u ozbiljnu vezu nisu povoljne tokom novembra. Nekoliko osoba će vas privući, ali nakon što uđete u komunikaciju sa jednom po jednom od njih, uvidećete kako niko nije dovoljno zreo ili emotivno stabilan i da najviše što možete da dobijete jeste slobodna veza ili prolazna avantura. To vas neće zanimati. Sredinom meseca upoznaćete osobu koja će vam odgovarati kao partner ali će biti zauzeta. Ipak, biće spremna da sa vama uđe u tajnu vezu.

Nešto stariji Jarčevi će početi da se viđaju sa osobom sa kojom su u prošlosti imali ljubavu avanturu ali su im se putevi razišli. Pokušaćete ponovo i u početku će vam delovati da je vaša veza skladna. Budućnost će pokazati da li će tako ostati.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti stabilno u prvoj polovini novembra. Dobro bi vam došlo da više vremena provodite na čistom vazduhu u prirodi. Jedan ili dva vikenda na planini će pozitivno uticati na vaše zdravlje u celini. U drugoj polovini novembra ćete biti osetljivijeg zdravlja. Moguće su disajne smetnje, prehlada i slaba cirkulacija kao i artritis.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više vitamina i gradivnih materija koje možete unositi konzumacijom integralnih žitarica, jogurta, tvrdih sireva, kuvanog krompira i šargarepe. Pileće i goveđe meso možete češće da konzumirate, kao i ribu. Od voća će vam prijati suvo voće i to grožđe i šljive. Umanjite unos mahunarki, kafe i masnoća. Potreban vam je magnezijum.

Važni brojevi za novembar 2018.

3, 16, 18, 23, 26

Vodolija

POSAO

Sunce koje prolazi kroz vaše polje posla i karijere će 6. novembra praviti trigon sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj za investicije i zaradićete veću sumu koju ćete moći da uložite u pokretanje novih projekata. Uran će se retrogradno vratiti u znak Ovna što će dovesti do neočekivanih teškoća u pregovorima i organizaciju u vezi jednog od predviđenih projekata, što će zatevati od vas da budete prilagodljivi. 8. novembra će Jupiter ući u znak Strelca i u vaše polje saradnika što će da poboljša vašu saradnju i doneće vam nove poslovne kontakte, veze i uspeh u timskom radu. Ostvarićete profitabilnu saradnju sa turističkim agencijama, društvenim organizacijama, finansijerima i obrazovnim institucijama. Venera će 9. novembra praviti trigon sa Marsom koji prolazi kroz vaš znak i doneće vam pomak u saradnji sa inostranim partnerima kao i bolje pozicije na poslu. Vaš autoritet će se više poštovati i uspećete da obezbedite bolju podršku za razvoj projekta koji uključuje organizaciju seminara, kurseva i edukativnih programa. Uspeće vam i jedan dogovor iza zatvorenih vrata.

Mars će 15. novembra praviti sekstil sa Uranom. Ostvarićete neočekivani uspeh u organizaciji i pregovorima, kao i u poslovima koji su povezani sa oblastima trgovine i informacija. Prestići ćete konkurenciju. Mars će 16. novembra ući u znak Riba i vaše polje novca što će dovesti do nestabilne situacije i važno je da budete pažljivi. Merkur će dan kasnije krenuti retrogradno u vašem polju saradnika što će dovesti do nesporazuma, kašnjenja i odlaganja, tako da ćete biti primorani da se reorganizujete. Treća dekada novembra biće pomalo stresna zbog kvadrata Marsa sa Jupiterom i dovešće do konflikta u saradničkim odnosima ali to ćete rešiti do kraja meseca. Na polju novca imaćete stabilnu situaciju.

Nezaposlene Vodolije će imati najviše šansi da dobiju posao na mestima gde mogu da pokažu svoje rukovodeće sposobnosti i gde je važno imati lični stav.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Neptunom na početku novembra doneće vam bolji osećaj za potrebe voljene osobe i umećete da se adekvatno postavite u svakoj prilici i pružite podršku i razumevanje. Manje nesuglasice mogu iskrsnuti neočekivano zbog sitnice ali ćete brzo da ih ublažite dogovorom. Poboljšaće se i vaša intima, pojačaće se strasti i oboje ćete biti ispunjeni.

Druga polovina novembra doneće vam više druženja sa zajedničkim prijateljima. Bićete otvoreniji za izlaske, zabavu i preduzećete više inicijative da zainteresujete voljenu osobu za zajedničke aktivnosti. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom 26. novembra omogućiće vam da započnete sa realizacijom važnog zajedničkog cilja, čije će vas ostvarenje oboje usrećiti.

Ako ste slobodni:

Mesec novembar vam je povoljno postavljen za romantične susrete i za upoznavanje osobe koja ima u sebi osobine koje želite da neko s kim ste u vezi poseduje. U početku ćete biti nesigurni i nećete nalaziti pravi način sa priđete osobi koja vam se dopada i prave reči. Od sredine novembra ćete biti slobodniji i uspećete da privučete pažnju. Ubrzo ćete se bolje upoznati i početi da izlazite i da češće viđate. U trećoj dekadi meseca ući ćete u skladnu emotivnu vezu i bićete srećni.

Nešto starije Vodolije će pokušavati da privuku pažnju osobi sa kojom su ranije imali dobar kontakt, ali se to vremenom izgubilo. Uspećete da obnovite taj kontakt, a pojaviće se i obostrane simpatije. Shvatićete da ste stvoreni jedno za drugo.

ZDRAVLJE

Tokom novembra će vaše zdravlje biti uglavnom dobro i stabilno. Bićete često u pokretu i prijaće vam da posećujete teretanu ili fitnes centar i da budete fizički aktivni. To će uticati i na vaše dobro raspoloženje. Manje tegobe su moguće u predelu urogenitalnog trakta ako budete nepažljivi i ne budete se toplije oblačili. Bićete osetljivi na stres.

Vaša ishrana treba da sadrži proteine koji se nalaze u žitaricama, integralnom pirinču, jabukama, pomorandži, ananasu, sušenim smokvama, kao i u jelima od ribe i morskih plodova. Ova hrana može da vam se svakodnevno nalazi na jelovniku. Izbegavajte brzu hranu, grickalice i alkoholna pića. Pijte više vode i sveže ceđenih sokova.

Važni brojevi za novembar 2018.

2, 8 ,14, 19, 24

RIBE

POSAO

Sunce će 6. novembra praviti trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem znaku. Pokazaćete u najboljem svetlu svoje radne kvalitete. Možete osvojiti pohvale i nagrade. Imaćete dobar osećaj za lične nastupe i kako da uvećate svoju popularnost. To vam može doneti dobitke ako se bavite menadžmentom ili kreativnim poslovima. Budite pažljivi kada se radi o rukovanju novcem jer će Uran retrogradno da se vrati u znak Ovna i vašem polje novca što će izazvati iznenadna previranja i nedostatak potrebnih sredstava za jedan projekat. Jupiter će 8. novembra ući u znak Strelca što će vam doneti nove mogućnosti za stručnu specijalizaciju i dobijanje višeg stepena u vašoj oblasti delatnosti. Otvoriće vam se mogućnost da sarađujete sa inostranstvom. Od osoba na višem poslovnom položaju dobićete podršku za realizaciju jedne vaše ideje. Sunce će 11. novembra praviti sekstil sa Plutonom, što će poboljšati podršku i saradnju sa osobama od autoriteta kada se radi o projektima od dugoročnog značaja. To će vam pomoći da prevaziđete finansijske prepreke i teškoće.

Mars će 16. novembra ući u vaš znak i dovešće vas u situaciju da preuzmete rukovodeću ulogu koja će zahtevati da budete zahtevniji i oštrije postupate u odnosima sa podređenima i saradnicima, a to nije baš u skladu sa vašom prirodom. Venera će krenuti direktno što će poboljšati platni promet pa ćete uspeti da rešite veći deo zaostalih finansijskih obaveza. Merkur će 17. novembra krenuti retrogradno, što će prouzrokovati zastoje u razmeni informacija. Ovaj period vam neće biti povoljan za poslovna putovanja i sklapanje novih ugovora. I pored toga, 26. novembra ćete sklopiti jedan vrlo profitabilan ugovor kada Sunce bude pravilo konjunkciju sa Jupiterom. Uspeh vas očekuje u oblastima finansija i izdavačke delatnosti.

Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da zasnuju saradnički odnos sa firmom koja se bavi prodajom inostrane robe. Posao možete dobiti i kao akviziter u prodaji knjiga.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra će vam proteći u skladnim odnosima sa voljenom osobom. Planiraćete zajedničke ciljeve, vaša komunikacija će biti na potrebnom nivou i umećete da jedno drugo razveselite. Emocije ćete pružati iskreno i imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera. Uživaćete u izlascima na društvene manifestacije i na izlete vikendom.

Druga polovina novembra doneće vam teškoće zbog toga što će Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi krenuti retrogradno. To će dovesti do neslaganja oko zajedničkih ciljeva, neporazuma i konfliktnih situacija u vezi dogovora koje ćete odlagati jer ćete biti preopterećeni poslovnim obavezama. Partner će se osećati zapostavljeno. Izbegavajte svađe.

Ako ste slobodni:

Uporno ćete pokušavati da privučete pažnju osobe koja vam se dopada i koju ste nedavno upoznali preko jednog prijatelja na zabavi. Vaši napori će odlaziti u prazno što će vas činiti razočaranim. Saznaćete kako se neko drugi dopada vašoj simpatiji. Sredinom novembra ćete obnoviti kontakt sa osobom s kojom ste nekada ranije imali ljubavu avanturu. Posle nekoliko viđanja bićete spremni da pokušate ponovo, jer ćete shvatiti gde ste pravili propuste u prošlosti.

Nešto starije Ribe će početi da se viđaju sa osobom koja im se dopada od ranije, a sa kojom su imale do sada površan kontakt. U početku će sve ići ka mogućnosti ulaska u vezu, ali će u drugoj polovini novembra doći do zastoja.

ZDRAVLJE

Imaćete volju da se bavite rekreativnim aktivnostima i često ćete biti u pokretu. Posebno će vam od ruke ići plesovi kao što je tango, samba, zumba i slično, a to će pozitivno uticati na vašu fizičku kondiciju ali i na vase psihičko stanje. Bićete opušteniji i otporniji na stres. Imunitet će vam se pojačati i bićete najvećim delom meseca stabilnog zdravlja.

Potrebno je da kombinujete hranu koja sadrži proteine sa hranom koja u sebi sadrži vlakna. Prijaće vam grašak, pasulj i sočivo, kao i kupus. Integralne žitarice kao što su ječam, heljda i raž, možete kombinovati sa mlekom ili jogurtom. Umanjite unos mesa i uopšte namirnica životinjskog porekla, osim jaja i mlečnih proizvoda. Pojačajte magnezijum, piše mesecnihoroskop.com.

Važni brojevi za novembar 2018.

1, 6, 14, 19, 23

IZVORmesecnihoroskop.com
Prethodni tekstPožar u centru Zaječara (FOTO)
Sledeći tekstZaječar: Dramske radionice uspešno rade!