Naslovna Magazin Horoskop Mesečni horoskop za septembar 2018.

Mesečni horoskop za septembar 2018.

8
Mesečni horoskop
Foto ilustracija: Pixabay

OVAN

POSAO

U prvoj dekadi septembra potrudite se da usmerite svoje akcije ka onim projektima i radnim zadacima za koje ste sigurni da će uroditi plodom i doneti vam profit. 6. septembra će Merkur ući u znak Device i vaše polje usluga, a Saturn, vladar vašeg polja posla, krenuće direktno. Pokrenućete realizaciju nove vrste usluga, kao što je servis za korisnike i slično, što će uvećati broj klijenata koji će vam biti stalni kupci usluga. Moći ćete i da ubrzate razvoj dugoročnih projekata, pod uslovom da ste uspeli da u proteklom periodu rešite zaostale obaveze. Venera će 8. septembra praviti kvadrat sa vašim vladarem Marsom i doneće vam teškoće na polju javnosti. Budite pažljivi u vezi administracije i pravnih stvari jer na tim poljima ćete biti suočeni sa teškoćama. 11. septembra Mars ulazi u znak Vodolije.

Pružiće vam se mogućnost za ulazak u novi saradnički odnos. Trigon Sunca sa Plutonom će vam doneti mogućnost da kroz prilagodljivost i snalažljivost postignete bolje pozicije. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite marketingom, istraživanjem tržišta i trgovinom energenata. Jupiter će 12. septembra praviti sekstil sa Plutonom, što će vam doneti priliku da poboljšate finansijsko stanje. Potrebno je da pazite na nepredviđene okolnosti, kao i na nešto što niste na vreme rešili, a tiče se novca ili jednog duga. U isto vreme će Venera praviti opoziciju sa Uranom, što može da vam poremeti finansijske planove i umesto očekivanog dobitka da dođe do zastoja ili kašnjenja na polju novca. Zaradu ćete svakako povećati ako se bavite građevinarstvom, poljoprivredom i trgovinom nekretninama. U trećoj dekadi septembra Merkur i Sunce će praviti kvadrat sa Saturnom. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa poslovnim partnerima. Neslaganja će iskrsnuti oko planiranja i finansiranja novog projekta.

Nezaposleni Ovnovi će uspeti da dobiju novi posao kao agenti ili operateri u marketinškoj agenciji. Ovnovi koji su zanatlije po profesiji, takođe će biti u mogućnosti da se zaposle na neodređeno vreme.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Uživaćete u zabavnim aktivnostima sa voljenom osobom na početku septembra. 8. u mesecu će Venera praviti kvadrat sa Marsom, što će dovesti do nesuglasica jer ćete više vremena provoditi sa prijateljima nego sa voljenom osobom. Nakon toga venera ulazi u znak Škorpiona, što će vas činiti sklonim ljubomornim scenama i preteranim strastima.

Manja neslaganja u vezi zajedničkih finansijskih ulaganja moguća su sredinom meseca. U vezi toga ćete uspeti da nađete kompromis. Treća dekada septembra doneće vam više sklada. Imaćete više inicjative i umećete da svog partnera pokrenete na akciju, izlaske i zajedničke zabave. Uspećete da ostvarite jedan važan zajednički cilj i pojačaćete međusobnu bliskost.

Ako ste slobodni:

Vaši pokušaji da započnete emotivnu vezu sa osobom koja vam se duže vreme dopada neće uroditi plodom. Bićete neraspoloženi i izgubićete motivaciju. Sredinom septembra upoznaćete osobu punu energije i nesvakidašnjih ideja koja će vam privući pažnju. Nećete moći da verujete da postoji neko ko je veći avanturista od vas. Uputiće vam izazove koje ćete prihvatiti i počećete da se dobro zabavljate. Ubrzo ćete dobiti novi izazov da se oprobate u krevetu sa vašom simpatijom.

Stariji Ovnovi će mekoliko puta biti odbijeni od strane osobe koja ih privlači. Nećete dozvoliti da vas to porazi. Bićete uporni u nastojanjima da nađete šta bi moglo da vam donese pozitivne poene. Vaša upornost će se isplatiti.

 ZDRAVLJE

Merkur će 6. septembrav ući u znak Device i vaše polje zdravlja i praviće trigon sa Uranom i Saturnom, što će vas motivisati da uvedete novi program fizičkih vežbi, novi režim ishrane i još nešto što će vam doneti stabilnije zdravklje i bolju fizičku kondiciju. Do kraja meseca ćete biti u boljoj formi nego obično i imunitet će vam biti snažan.

Potrudićete se da unapredite svoju ishranu tako što ćete izbaciti iz jelovnika namirnice koje mogu da štete vašem zdravlju. Bilo bi korisno da u tu svrhu potražite savet nutricioniste. Počećete da uzimate više vitamina, vode i ugljenih hidrata. Voće kao što su grožđe i jabuke ćete svakodnevno uzimati. Umanjićete unos mesa i pojačati unos svežeg povrća, prenosi mesecnihoroskop.com.

Važni brojevi za septembar 2018.

6, 14, 19, 23, 26

BIK

POSAO

Prva dekada septembra biće prilično donamična. Merkur će praviti sekstil sa vašim vladarem Venerom. Imaćete dobitke od usluga u administrativnom sektoru. Ako se bavite privatnim biznisom, dobici vam dolaze kroz kuporodaju nekretnina, izdavanje magacinskih prostora, kao i kroz zanatske i servisne usluge. 6. septembra će Merkur ući u znak Device i vaše polje zabave, pa ćete imati dosta koristi od kreativnih ideja u okviru vaše delatnosti koje će vam doneti više klijenata. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom igračaka i proizvoda za decu ili ako ste vlasnik igraonice. Narednog dana, 7. septembra, Merkur će praviti trigon sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Pružiće vam se mogućnost Da sklopite ugovor sa inostranim partnerom o distribuciji robe koja je komercijalna i koja vam može doneti značajne dobitke kroz trgovinu. Imaćete koristi od poslovnih putovanja. U isto vreme vas opozicija Sunca sa Neptunom upozorava da po svaku cenu izbegavate finansijske rizike. Sa jednim poslovnim partnerom doći će do neslaganja i sukoba interesa.

Druga dekada septembra doneće vam nove šanse da započnete sa projektom koji ste trebali još pre nekoliko meseci da startujete ali su vas nepovoljne okolnosti u tome sprečile. Mars ulazi u znak Vodolije i vaše polje 11. septembra, pa ćete imati dovoljno resursa na raspolaganju da nadoknadite propušteno. Isprobaćete nove načine rada koji će se pokazati uspešnim. Sekstil Jupitera sa Plutonom i Venere sa Saturnom uticaće na porast vaše popularnosti u javnosti. Treća dekada septembra otvoriće vam mogućnosti za uspeh i proboj na polju poslovnih usluga. Dobitke ćete ostvariti kroz bavljenje zdravstvom, kozmetikom i modnom konfenkcijom. Teškoće vas očekuju ako se bavite turizmom i građevinarstvom.

Nezaposleni Bikovi će Biti snalažljivi u traženju zaposlenja i imaće uspeha ako su po struci zanatlije. Lako će vam biti da nađete sezonski posao.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Nepovoljan i izazovni aspekt Venere sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi, u prvoj dekadi septembra, doneće vam konfliktne situacije sa voljenom osobom. Pojačane strasti i ljubomora uneće dosta nemira u vašu vezu. Opoticija Venera sa Uranom 12. septembra dobešće do neočekivanog udaljavanja. Neophodan je kompromis kako biste rešili nesuglasice.

U drugoj polovini septembra uspećete da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Više ćete energije uložiti u rad na zajedničkim ciljevima, što će vas zbližiti. Neslaganja će i dalje postojati oko načina na koji ćete pristupati ostvarivanju zajedničkih planova. Potrebno vam je više zabave i zajedničke razonode kako biste se opustili i prevazišli brige.

Ako ste slobodni:

Imaćete dosta uspeha kod osobe koja vam se dopada. Vaša udvaranja će dovesti do zajedničkih izlazaka i biće vam otvorena vrata zab ulazak u novu vezu. Do sredine septembra ćete biti u novoj vezi i osećaćete se srećno i zadovoljno. Vaše zadovoljstvo će početi da remete veliki zahtevi vašeg novog emotivnog partnera, a uslediće i prve kritike na vaš račun. Najviše će neslaganja biti oko vaših pogleda na život i vaših ustaljenih navika. Dobro ćete se slagati u seksu.

Stariji Bikovi će biti istrajni u pokušaju da se dopadnu osobi koja ih privlači ali će biti stavljeni pred velike izazove koje neće biti raspoloženi da ispune. Odlučićete da i vi nešto za sebe tražite od druge osobe. Veza je moguća uz dosta truda.

ZDRAVLJE

Sekstil Merkura sa Venerom će na početku septembra da vas čini pokretnijim, aktivnijim i uticaće pozitivno na vaše zdravlje u celini. Sredinom meseca ćete biti u stabilnoj kondiciji. U trećoj dekadi septembra će Merkur i Sunce ući u vaše polje zdravlja i praviće povoljne aspekte sa Marsom, što će izuzetno podići vaš imunitet. Bićete stalno u pokretu.

Umećete da osetite šta je vašem organizmu potrebno za ishranu i izbegavaćete da preterujete sa začinima. Umanjićete unos slatkiša, a povećaćete unos vode koja će vam biti neophodna zbog bolje probave. Potrebno vam je sveže voće u sirovom obliku kao i u vidu voćnog soka ali sa minimumom konzervansa. Od povrća jedite više spanaća i kupusa.

Važni brojevi za septembar 2018.

6, 8, 14, 17, 23

Blizanci

POSAO

U prvoj dekadi septembra Merkur, vaš vladar, pravi sekstil sa Venerom, što će vas činiti prijemčivim za dogovore. Sa sagovornicima ćete se dobro razumeti i bićete predusretljivi. Merkur će 6. septembra ući u znak Device, što će vam omogućiti da se udubite u sve što zahteva smisao za detalje i analizu. Najviše vremena ćete provoditi u kalkulacijama i rešavanju administrativnih obaveza. Merkur će praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Imaćete korisne uvide u mnogo toga što niste ranije jasno sagledali i primetićete gde ste napravili propuste, tako da ćete imati dovoljno vremena da to ispravite. Otkrićete i kako na nadmudrite konkurenciju. To će vam doneti stabilniju finansijsku situaciju jer ćete uspeti da naplatite zaostala potraživanja. U isto vreme Sunce će praviti opoziciju sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Ako se bavite privatnim poslom može vam se dogoditi da načinite grešku koja će vas koštati novčano. Moguća je i nenajavljena poseta inspekcije. Sa nadređenim osoba ćete nailaziti na nesuglasice i nekorektne postupke sa njihove strane.

Druga dekada septembra donosi sekstil Sunca sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Bićete u mogućnosti da poboljšate kvalitet ali i naplatu vaših usluga. Sunce i Jupiter će praviti trigon sa Plutonom. Okolnosti će biti izuzetno povoljne da uvećate svoje finansije jer će vam stići dobit od ranijih investicija, a iskoristićete i sve raspoložive mogućnosti da privučete više klijenata koji će kupovati vaše proizvode i usluge.Pri tome opet pripazite prilikom rukovanja novcem i izbegavajte velike i nepotrebne investicije, posebno rasipnost. U trećoj dekadi septembra ćete imati koristi od kreativih projekata, oblasti zabave, kao i ako radite u prosveti ili oblastima namenjenih deci i proizvodima za decu.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da započnu novi posao u oblastima prosvete, zabave i administracije. Obratite pažnju da to bude obavezno pod ugovorom, kako ne biste bili obmanuti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Sunca sa Jupiterom koji vlada vašim polje braka i ljubavi donosi vam u prvoj dekadi ideja kako da zabavite voljenu osobu i kako da unesete nove zanimljivosti u vašu vezu. Prošlo je dosta vremena od kako se niste bavili zajedničkim interesovanjima. Ustanovićete kako postoji još mnogo toga što možete da istražujete i u čemu možete zajedno da uživate. Vaš partner će biti otvoreniji na razgovore o raznim temama, što će vam prijati.

Drugu polovinu septembra iskoristićete da se više krećete, da idetze na izlete i da iskoristite lepo vreme dok traje da obiđete neka mesta u okolini gde retko odlazite. To će vam omogućiti da se zajedno opustite, da jedno drugom posvetite više vremena i da se zbližite. jedinu smetnju vam može predstavljati finansijska strana ali ćete to uspeti da rešite.

Ako ste slobodni:

Bićete raspoloženi za zabavu i nećete biti zainteresovani da ulazite u ozbiljnu emotivnu vezu. Poželećete se avanture i veze koja je neobavezna i površna. Jedino će vam nedostajati osoba koja deli vaše potrebe za takvom vrstom veze. Upoznaćete više novih potencijalnih simpatije od kojih će vam jedna nuditi svoje prijateljstvo, a druga će želeti da vas isproba u krevetu. Treća će biti pravi izbor za vas jer ćete imati mnogo zajedničkog ali će ona želeti nešto više od avanture.

Stariji Blizanci će biti u mogućnosti da biraju između dve osobe koje će im jasno staviti do znanja da su zainteresovane za vezu. Čuvajte se vašeg površnog pristupa i dobro razmislite jer lako možete brzopleto napraviti loš izbor..

ZDRAVLJE

U prvoj i drugoj dekadi septembra bićete promenljivog zdravlja. Biće pojačana vaša osetljivost na stres, što će slabiti vaš imunitet na bolesti. Moguće su probavne smetnje na psihosomatskoj bazi. Bićete podložni i alergijskim smetnjama disajnih puteva. Treća dekada septembra donosi vam jačanje imuniteta i bolju fizičku kondiciju.

Pojačajte ishranu gradivnim namirnicama kao što su krompir, šargarepa, celer, keleraba i cvekla. Proizvodi od integralnih žitarica će doprineti jačanju vašeg organizma. Od voća će vam prijati grožđe i kruške. Dodaci jelima koji služe za detoksikaciju organizma su vam dobrodošli. Umanjite unos slatkiša i pojačajte unos vode, kao i A i B vitamina.

Važni brojevi za septembar 2018.

2, 7, 11, 16, 21

RAK

POSAO

U prvoj dekadi septembra Merkur ulazi u znak Device i vaše polje komunikacija i saobraćaja, odakle će praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Očekuje vas veliki uspeh u poslovnim pregovorima, u čemu ćete imati neočekivanu pomoć jednog saradnika koji će obnoviti saradnju sa vama. Uspeh vas očekuje i na polju javnosti. Sklopićete ugovor koji će vam doneti dugoročnu i stabilnu korist. Kako biste izbegli kasmnije smetnje i probleme, pažljivo proučite svaku stavku novog ugovora jer su mogući pokušaji obmane. Od ruke će vam ići sve što je povezano sa novim tehnologijama, građevinarstvom i saobraćajem.

Venera će 8. septembra praviti kvadrat sa Marsom koji vlada vašim polje posla i karijere. Obratite pažnju na administrativne obaveze i na mogućnost kontrola vašeg poslovanja jer biste mogli da se nađete pod sankcijama u slučaju uočenih grešaka. Druga dekada septembra vam donosi povoljne mogućnosti za uspeh ako se bavite javnim poslovima i oblastima komunikacija. Poboljšaćete odnose sa dugogodišnjim poslovnim partnerima i ostvariti vanredne dobitke.

Mars 19. septembra pravi kvadrat sa Uranom, što vam donosi konfliktne situacije sa saradnicima zbog zaostalih i neisplaćenih zarada. Treća dekada septembra biće vam povoljna. Merkur i Sunce će praviti trigon sa Marsom. Bićete u mogućnosti da ostvarite napredak na polju karijere. Održavaćete česte poslovne sastanke na kojima ćete se dogovarati o novim projektima i neophodnim sredstvima za nastavak aktuelnih i ranije započetih. Na polju novca će vam septembar biti plodan mesec jer ćete uspeti da uvećate značajno saldo na svom računu. To će vam omogućiti da planirate nove investicije i pokretanje novih projekata koji će se dugoročno pokazati profitabilnim. Uspešno ćete rukovati novcem. Nezaposleni Rakovi će uspeti da se zaposle u oblastima komunikacija i saobraćaja. Oni veštiji će dobiti posao kao prodavci, a to će im i kao privremeni posao doneti dobru zaradu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Povoljan aspekt Merkura sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju ljubavi doneće vam više razgovora sa voljnom osobom o ozbiljnim temema koje će vas oboje usmeriti ka rešavanju svega što je prioritetno i na duži rok važno kako bi vaša veza bila stabilna. Unećete više zabave i strasti u vašu vezu, što će doprineti stabilnosti vaše veze i uneće potrebnu svežinu.

Druga polovina septembra mođe da bude pomalo stresna i naporna. Merkur i Sunce će praviti kvadrat sa Saturnom. Problemi će nastati u porodičnim odnosima. Biće vam teško da se dogovorite sa partnerom oko kućnih i zajedničkih obaveza. Vaši ukućani će vam zameriti da ih zapostavljate. Potrebno je da im izađete u susret.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se dopada ponašaće se nezainteresovano i hladno. To će vas u početku rastužiti i odustaćete od pokušaja da je pridobijete. Ubrzo ćete primetiti da vam se neko na koga niste obraćali pažnju na stidljiv način udvara. U početku ćete to ignorisati ali će vam kasnije postati privlačno, pa ćete dati šansu i dogovoriti izlazak. Iznenadiće vas kada bolje upoznate vašeg udvarača jer ćete zaključiti da poseduje mnogo osobina koje vam se dopadaju. Nastavićete viđanje.

Nešto stariji Rakovi će privučeni otvorenošću jedne osobe brzopleto da uđu u novu vezu koja će u početku delovati skladno i perspektivno. U trećoj dekadi septembra doći će do nesuglasica i komplikacija i do raskida veze.

ZDRAVLJE

Prijaće vam da češće budete u pokretu. Ako ste u prilici, provodite vikende u prirodi, na čistom vazduhu, ako je moguće planinskom. Blizina jezera ili mora vam takođe odgovara za disajne puteve i za podizanje imuniteta. Druga plovina septembra će vam odgovarati jer ćete biti motivisani da budete fizički aktivni i više ćete se brinuti o svom zdravlju.

Potrudićete se da unesete nove korisne navike u vaš režim ishrane. Već duži period osećate da je vreme da nešto značajno promenite u vašoj ishrani. Pojačaćete unos ribe, a izbacićete gotovo u potpunosti suhomesnate proizvode. Od povrća ćete pojačati brokoli, celer i kupus koje ćete kuvatzi na pari. Od voća uzimajte više limuna i jabuka. Pojačajte vitamin E.

Važni brojevi za septembar 2018.

5, 10, 13, 17, 22

LAV

POSAO

Prva dekada septembra vam otvara mogućnosti koje samo poželeti možete da ostvarite napredak u karijeri i da postignete zaradu kakvu niste uspeli da imate već duži period. Merkur će praviti sekstil sa Venerom koja vlada vašim poljem posla i karijere što će vam omogućiti da uspešno zaključite jedan dogovor koji će vam otvoriti vrata za pokretanje novog projekta koji ste pažljivo i istrajno planirali. Održaćete niz uspešnih poslovnih sastanaka i prezentacija. Od ruke će vam posebno ići trgovina. Merkur će 6. septembra ući u znak Device i vaše polje novca, odakle će praviti trigon sa Uranom koji se nalazi u vašem polju posla i Saturnom koji se nalazi u vašem polju usluga. Uvešćete uslugu isporuke robe po narudžbi preko internet prodavnice i mobilne aplikacije. Vaše usluge će time biti proširene, a to će vam doneti i stabilnu i sigurnu zaradu.

Opozicija Sunca sa Neptunom upozorava vas da budete pažljivi prilikom obrta novca i isplate dugovanja. Izbegavajte da se zadužujete. Kvadrat Venere sa Marsom prouzrokovaće nesuglasice u odnosima sa poslovnim partnerima. Mars 11. septembra ulazi u znak Vodolije i vaše polje javnosti, dok će Sunce praviti sekstil sa Jupiterom i trigon sa Plutonom. Bićete u mogućnosti da ostvarite veliki profit kroz finansijske usluge, kupoprodaju nekretnina i investiranje u nove projekte.

Vaše upravljačke sposobnosti će doći do pojačanog izražaja kao i vaš osećaj za ono što donosi dobru zaradu u narednom periodu. U trećoj dekadi septembra Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem u vašem polju novca, što će biti još jedna povoljna šansa za veliki profit koju ćete mudro iskoristiti. Merkur i Sunce će ući u znak Vage, što će vam doneti nove ideje u vezi saradnje u oblastima trgovine i saobraćaja. Poboljšaćete odnose sa nadređenima.

Nezaposleni Lavovi će dobiti šansu da se zaposle u sektoru trgovine. Na prvom mestu u nekom od većih trgovačkih lanaca. Povoljne mogućnosti imaćete u poslovima lokalnog transporta robe.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini septembra bićete u mogućnosti da sa partnerom razgovarate više nego obično i da razrešite mnogo toga što vas je pritiskalo u proteklom periodu. Mars će 11. septembra ući u znak Vodolije i vaše polje ljubavi i motivisaće vas da se više angažujete oko zajedničkih planova, izlazaka i zabave. Umećete da vašeg partnera pokrenete na akciju.

Druga polovina septembra doneće vam iznenadne nesuglasice i konflikte u vezi zajedničkih ciljevazbog kvadrata Marsa sa Uranom. Uspećete da prevaziđete ovu krizu i da zajedničkim snagama ostvarite najveći deo onoga što ste planirali do kraja meseca. Pružiće vam se prilika da provodite više vremena sa članovima porodice. Blizina partnera će vas ispunjavati.

Ako ste slobodni:

Iskoristite što bolje mogućnosti koje će vam se tokom septembra pružiti za ulazak u novu emotivnu vezu koja bi mogla da bude pun pogodan i upravo ono što ste želeli duže vreme. Upoznaćete osobu koja je dinamična, komunikativna, puna inicijative i praktičnih ideja. Za vrlo kratko vreme između vas dvoje će doći do snažne privlačnosti. Ako se budete premišljali može vam se dogoditi da propustite priliku i da vam posle bude žao. Potrudite se i dajte sve od sebe.

Nešto stariji Lavovi biće strpljivi i promišljeni u polgedu osobe koju žele da osvoje. Biće stalno u blizini, raspitivaće se kod zajedničkih poznanika o ključnim stvarima i u pravom trenutku će prići i privući pažnju svojoj simpatiji.

ZDRAVLJE

Potrebno je da praktikujete svakodnevnu šetnju ili lakše i rekreativne fizičke vežbe. Prijalo bi vam i da se bar dva puta nedeljno bavite sportskim aktivnostima ili da posećujete teretanu. Povremeno ćete biti skloni pojačanom umoru, a stariji Lavovi mogu imati reumatske smetnje. Treća dekada septembra donosi vam pad imuniteta. Više se odmarajte.

U prvoj polovini septembra prijaće vam lakša hrana, kao što su voćne salate, povrće presno ili kuvano na pari i pšenične, ječmene i heljdine pahuljice u kombinaciji sa jogurtom ili voćnim sokom. U drugoj polovini septembra prijaće vam riba, pileće meso i mahunarke kao što su grašak, pasulj i boranija. Slatkiše jedite umereno. Unosite više vode u organizam.

Važni brojevi za septembar 2018.

2, 12, 15, 19, 24

DEVICA

POSAO

Merkur koji vlada vašim poljem posla će 3. septembra praviti sekstil sa Venerom. Imaćete ideje kako da ostvarite bolju zaradu ali ćete odlučiti da to držite u tajnosti kako vam neko ne bi ukrao ideju. 6. septembra će Merkur ući u vaš znak, gde je snažan i u sedištu, što će pojačati vaš osećaj za detalje i bićete precizniji i veštiji u svemu čega se prihvatite da radite. 7. u mesecu Merkur će praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Dobićete ponudu koju ste dugo očekivali od inostranog partnera za distribuciju robe namenjene građevinskoj i elektronskoj industriji, kao i robe široke potrošnje. Dugoročni uspeh možete ostvariti i u oblastima zabave i prosvete. Opozicija Sunca sa Neptunom doneće vam teškoće ako se bavite oblastima javnosti, a moglo bi da dođe i do raskida saradnje sa jednim poslovnim partnerom, zbog neslaganja oko zajedničkog projekta. Venera 9. septembra ulazi u znak Škorpiona, što će doneti nove izazove u oblasti trgovine i teškoće u poslovnim pregovorima. 11. septembra Mars ulazi u znak Vodolije. Bićete u mogućnosti da započnete novo i plodno partnerstvo.

Sunce će u drugoj dekadi septembra praviti sekstil sa Jupiterom i trigon sa Plutonom, što vam otvara mogućnost profita u oblastima trgovine, saobraćaja, komunikacija i zabave. Sklopićete povoljan ugovor koji će vam omogućiti da trgujete robom iz uvoza, što će vam doneti zaradu bolju od očekivane zahvaljujući sekstili Jupitera sa Plutonom. U trećoj dekadi septembra Merkur i Sunce ulaze u znak Vage i vaše polje novca odakle će praviti trigon sa Marsom. Ostvarićete uspeh i napredak u oblastima servisnih usluga, kao i ako ste vlasnik teretane ili ste po zanimanju sportski trener. Izbegavajte da ulazite u rizike, posebno finansijske i obratite pažnju da budete ažurni u vođenju administrativnih obaveza.

Nezaposlene Device imaće povoljne šanse da se zaposle u oblastima zabave, dečijim igraonicama, kao i u ugostiteljstvu. Imaćete ponude i za stalni posao u oblastima trgovine.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Budite pažljivi u prvoj dekadi septembra kada Sunce bude pravilo opoziciju sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju ljubavi i braka. Vaš partner će sumnjati da ga varate ili da mu nešto radite iza leđa, a to neće biti bez osnova. Ukoliko ne ispravite vaše ponašanje i ne postignete kompromis, mogu da vas snađu dodatne komplikacije i neslaganja.

U drugoj polovini septembra vaša iskrenost će biti od velike važnosti. Merkur će praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi, što će dovesti do smirivanja proteklih tenzija. Uspećete da nađete zajednički jezik sa partnerom. Biće vam potrebno više zabave i razonode kako bi vaša veza mogla da se održi stabilnom. Potrudite se.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se dopada ne reaguje onako kako biste želeli na vaše signale i udvaranje. Umesto da promenite taktiku, vi ćete se povući i bićete spremni da odustanete. Uz podršku bliskog prijatelja uspećete da prevaziđete razočaranje i porudićete se da nađete način da privučete vašu simpatiju. U tome ćete uspeti i počećete zajedno da izlazite. Strasti će biti jake i dobro ćete se slagati u seksu, ali će to biti jedino u čemu ćete se slagati. Odlučićete da prekinete vezu.

Nešto starije Device biće promenljivog raspoloženja i neće moći da se odluče da li da prihvate poziv za izlazak od jedne osobe koja im se na prvi pogled dopala ili da nastave uzaludno da privlače pažnju druge osobe. Igrajte na sigurno.

ZDRAVLJE

Prva polovina septembra donosi vam dobro zdravlje. bićete motivisani da se bavite fizičkim aktivnostima i uvešćete nove metode za unapređivanje svog opšteg zdravstvenog stanja. U drugoj polovini septembra bićete podložni variranju krvnog pritiska, pa bi bilo poželjno da kontrolišete pritisak češće. Moguća je zubobolja. Posetite svog zubara.

Unesite više priordnih sastojaka u vašu ishranu i umanjite koliko god možete namirnice koje su konzervirane, suhomesnate i sa raznim veštačkim dodacima. Najviše će vam prijati ako svakodnevno budete uzimali kašičicu meda kao dodatak ishrani. Voćni sokovi i presno voće i povrće biće odlično za jačanje vašeg imuniteta i za dobro zdravlje, navodi mesecnihoroskop.com.

Važni brojevi za septembar 2018.

6, 10, 17, 21, 25

VAGA

POSAO

Prva dekada septembra donosi vam povoljne šanse za uspon u karijeri. Vaši tajni planovi koje ste pažljivo čuvali od konkurencije biće uspešno realizovani. Vaše ideje će vam doneti dugoročnu i stabilnu korist, kao i mogućnost poboljšane zarade, zahvaljujući trigonu Merkura sa Uranom i Saturnom. Sunce će iz vašeg polja tajni praviti opoziciju sa Neptunom. Potrebno je da se čuvate zamki konkurencije. Postoje osobe koje će pokušati da vas izigraju i da ostvare korist na vašu štetu. Čuvajte se krađe važnih podataka u vezi vašeg posla i vaših planova. Venera će 9. septembra ući u znak Škorpiona gde je u izgonu, što će vam doneti suočavanje sa teškoćama na polju finansija. 11. septembra će Mars ući u znak Vodolije. Pojačaće se vaša motivacija da pokrenete projekat koji ste u ranijem periodu zbog nepovoljnih okolnosti morali da odložite. Jupiter će praviti sekstil sa Plutonom, dok će Venera praviti sekstil sa Saturnom. Profitiraćete ako se bavite sopstvenim biznisom, kao i kroz ulaganje u nekretnine. Sigurna zarada dolazi vam kroz građevinarstvo.

Mars će 19. septembra praviti kvadrat sa Uranom, što vas upozorava da ne ulazite u rizik i sklapate poslovni ugovor koji će vam delovati primamljivo. Ako ne poslušate upozorenje, suočićete se sa velikim i neočkivanim teškoćama u realizaciji i bićete na gubitku. Treća dekada septembra donosi vam mogućnost za ostvarenje vaših ličnih planova. Merkur i Sunce ulaze u vaš znak odakle će praviti trigon sa Marsom. Umećete bolje da rukovodite svojim poslovima. Ako se nalazite na rukovodećem položaju, to će vam doneti više popularnosti kod vaših podređenih. Uspeh vas očekuje ako se bavite kreativnim poslovima ili poslovima vezanim za sport, fizičku aktivnost, kao i prosvetom. Očekuje vas stabilna zarada.

Nezaposlene Vage će dobiti mogućnost da se zaposle u privatnom sektoru u oblasti administracije i u kancelarijskim poslovima. Ako ste po struci prosvetni radnik, imaćete takođe više šansi za stalni posao.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva polovina septembra donosi vam pojačane strasti koje će izazivati konfliktne situacije u odnosima sa partnerom. Moguće je da dođe i do ljubomornih scena jer će Venera praviti kvadrat sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi. Potrebno vam je više zabave i razonode kako biste prevazišli napetosti i neslaganja. Druga polovina septembra će vam doneti više dinamike, što će i vama i vašem partneru prijati. Bićete više posvećeni članovima porodice, što će uneti više stabilnosti u odnose sa voljenom osobom. Imaćete više inicijative za zajedničke izlaske na mesta za zabavu. Vašem partneru će prijati vaše kreativne ideje i predlozi kako da poboljšate vašu vezu.

Ako ste slobodni:

Osećaćete se razočarano vašom okolinom. Najviše će vam smetati što u svojoj blizini nećete primetiti nijednu osobu koja bi vas privukla. Niko sa vama neće deliti vaše romantične ideje o tome kako emotivna veza treba da izgleda. Jedna osoba će delovati navalentno, a nedostajaće joj lepi maniri, što će dovesti do toga da grubo reagujete. U drugoj polovini septembra Mars će praviti skladne aspekte u vašem polju ljubavi, što će vam doneti uzbudljivu avanturu.

Starije Vage će tragati za ozbiljnom vezom ali neće moći da nađu odgovarajućeg partnera. U nedostatku kvaliteta, započeće površnu vezu. Bićete zadovoljni partnerom i postoji mogućnost da se površna veza pretvori u ozbiljnu.

ZDRAVLJE

Poželjno je da prekontrolišete krvnu sliku ili da obavite sistematski pregled kako biste ustanovili šta može da izaziva pojačano osećanje umora s vremena na vreme. Potrebno je da se potrudite da poboljšate fizičku kondiciju i da unosite u organizam više antioksidanata kako biste uspostavili dobar balans. U tome ćete uspeti do kraja septembra.

Potrebno vam je više svežeg voća u ishrani, kao i više tečnosti. Kivi, pomorandže, ananas, grožđe i limun će poboljšati vašu krvnu sliku. Možete češće da pijete voćne sokove ali od svežeg voća ceđenog u sokovniku. Sok od kruške i jabuke će vam najviše prijati. Meso uzimajte u umerenim količinama. Pojačajte smenke suncokreta i bundeve, kao i kikiriki.

Važni brojevi za septembar 2018.

 8, 11, 14, 20, 24

Škorpija

POSAO

Merkur koji se nalazi na kraju vašeg polja posla i karijere 3. septembra pravi sekstil sa Venerom, što vam donosi uspešan završetak pregovora iza zatvorenih vrata u vezi posla koji ubrzo treba da započnete, a čije ste detalje držali u tajnosti. Otkrićete ko vam je stvarao teškoće i uspećete da ga nadmudrite, što će vam doneti dobitke. 6. septembra će Merkur ući u znak Device i vaše polje saradnika odakle će praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Uspećete da u svoju korist okončate pregovore sa jednim poslovnim partnerom i obnovite saradnju sa njim, a to će vam omogućiti stabilnije poslovanje i doneće vam neočekivane i vanredne dobitke. Mada vam je septembar prilično povoljan mesec za uvećanje finansijskog stanja, izbegavajte po svaku cenu rizike, posebno u prvoj dekadi meseca jer će Sunce praviti opoziciju sa Neptunom. Venera će 9. septembra ući u vaš znak gde je slaba i u izgonu, što će vas činiti lukavim. Pazite da to ne bude na vašu štetu. Uspeh vas očekuje u oblastima saobraćaja, trgovine i komunikacija zahvaljujući trigonu Jupitera sa Plutonom.

Venera će 13. septembra praviti sekstil sa Saturnom, što će učvrstiti vaše pozicije i doneti vam nove klijente i kupce vaših proizvoda i usluga. To će pozitivno uticati na porast vašeg finansijskog stanja. Na iznenadne teškoće u odnosima sa jednim poslovnim partnerom ćete naići 19. septembra kada Mars bude pravio kvadrat sa Uranom. Mogući su i kvarovi na mašinama i sredstvima koja koristite u svom poslu, što će vas usporiti ali ćete to uspeti da rešite u kratkom roku. U trećoj dekadi septembra Merkur i Sunce će ući u znak Vage i praviće kvadrat sa Saturnom. Doći će do zastoja u poslovnim pregovorima. Na teškoće ćete nailaziti u oblasti trgovine. Trigon Sunca sa Marsom doneće vam dobitke od investicija.

Nezaposleni Škorpioni će uspeti da dobiju posao u oblastima finansija, kao i u kancelarijskim i magacinskim poslovima. Oni koji su po profesiji zdravstveni radnici dobiće stalno zaposlenje.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će početkom septembra praviti sekstil sa Venerom koja vlada vašim poljem ljubavi. Poboljšaćete komunikaciju, počećete da planirate zajedničke aktivnosti i više ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima. 9. septembra će Venera ući u vaš znak, što će vam doneti prijatne intimne trenutke sa voljenom osobom. Izbegavajte posesivnost i ljubomoru.

Venera će 12. septembra praviti opoziciju sa Uranom što će vam doneti neočekivane nesuglasice. Bićete skloni da sve radite na svoju ruku, bez prethodnog dogovora sa partnerom. Mars će 19. septembra praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do ozbiljnog konflikta. Zapostavićete i partnera i porodične obaveze. Krajem meseca ćete rešiti nesuglasice.

Ako ste slobodni:

Zabava će vas više privlačiti od ulaska u emotivnu vezu. Pružiće vam se mogućnost da uđete u avanturu sa osobom koja je avanturističkog duha. Na početku veze ćete se dobro slagati i to najviše u krevetu. Uskori ćete ostkriti kako je vaš novi partner previše dinamičan i nemiran. Za kratko vreme će vam biti previše uzbuđenja, što će dovesti i do prvih neslaganja. Odlučićete da ostanete u vezi samo zbog jake fizičke privlačnosti. Važno je da zauzmete čvrst stav prema partneru.

Stariji Škorpioni će upoznati osobu koja će im se na prvi pogled svideti i sa kojom će ubrzo početi da se viđaju i izlaze. Do kraja meseca će im se ukazati prilika da započnu novu emotivnu vezu. Veza će se pokazati skladna i na duže staze.

ZDRAVLJE

Prva polovina septembra vam donosi više stresnih okolnosti i smetnje u predelu kostiju koje mogu biti povezane sa reumom ili artritisom. Bićete podložni pojačanom umoru jer ćete biti i fizički aktivniji. Budite umereni u svemu. U drugoj polovini septembra ćete biti u boljoj kondiciji i imunitet na bolesti će vam se pojačati.

Poboljšajte vašu ishranu kombinacijom namirnica koje sadrže gradivne materije i vlakna. To su krompir, šargarepa, žitarice, grašak, pasulj i sočivo. Meso uzimajte u umerenim količinama. Izbacite jake začine i slatkiše, a uvećajte unos vitamina B i E. Od voća će vam prijati grožđe i jabuke. Više manjih obroka dnevno je preporučljivo.

Važni brojevi za septembar 2018.

2, 8, 11, 19, 24

Strelac

POSAO

Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere praviće 3. septembra sekstil sa Venerom, što će vam otvoriti mogućnost saradnje sa inostranim partnerom, a možete imati koristi i od trgovine robom iz uvoza. Merkur će 6. septembra ući u znak Device i vaše polje posla, odakle će praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Posle dužeg vremena zastoja, uspećete da poradite na pokretanju novog vida usluga u okviru vašeg posla što može da uključuje i uslugu internet prodavnice ili nešto drugo što je vezano za korišćenje savremenih tehnologija. Mada će vam trebati duže vreme da to razradite, na dugoročnom planu će vam doneti stabilnu zaradu.

Venera će 8. septembra praviti kvadrat sa Marsom koji se nalazi u vašem polju novca. Nailazićete na teškoće u oblastima saradnje zbog zaostalih i neisplaćenih honorara pojedinim saradnicima. 9. septembra Venera ulazi u znak Škorpiona i vaše polje tajni. Venera je u izgonu u znaku Škorpiona i doneće vam intrige na poslu kao i tajne neprijatelje. Čuvajte se da ne budete uvučeni u nekakve spletke i pazite na svoj ugled.

Druga dekada septembra doneće vam mogućnosti za uvećanje finansijskog stanja kroz realizaciju tajnih planova i kroz investicije koje su išle tajnim kanalima, zahvaljujući sekstilu Jupitera sa Plutonom. Venera će praviti sekstil sa Saturnom što će učvrstiti vaš položaj i stabilizovati stanje na vašem računu. Treća dekada septembra će vam biti pogodna za početak plodne saradnje. Merkur i Sunce će ući u znak Vage i praviće trigon sa Marsom. Imaćete uspeha u poslovnim pregovorima, a dobici će vam dolaziti kroz oblasti trgovine, komunikacija i saobraćaja, kao i ako se bavite elektronikom i IT tehnologijom. Nesuglasice sa osobom od autoriteta mogu vas stajati novca zbog kvadrata Sunca sa Saturnom. Nezaposleni Strelčevi će biti vrlo vešti u traženju i nalaženju novog zaposlenja. Najviše šansi za nov posao imaće u oblastima trgovine i elektronske industrije.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Više zajedničkih aktivnosti sa partnerom u kojima ćete oboje uživati očekuje vas u prvoj dekadi septembra. Imaćete ideja kako da preuredite vaš životni prostor. Vodićete prijatne razgovore o raznim temama i tragaćete za novim zajedničkim interesovanjima kojima biste popunili zajedničko vreme. Uspećete da poboljšate zajedničke finansije. Sredinom septembra Merkur će praviti opoziciju sa Neptunom. Izbegavajte neiskrenost i skrivanje činjenica od voljene osobe jer bi to moglo da dovede do gubitka poverenja i ozbiljnih nesuglasica. U trećoj dekadi meseca uspećete da se uskladite u vezi prioritetnih planova i vaša veza će biti dovoljno stabilna. Potrebno vam je više zajedničke zabave.

Ako ste slobodni:

Potreban vam je neko ko će umeti da vas pokrene, s kim ćete imati dinamičnu vezu, punu zajedničkih aktivnosti i avantura. Potrebna su vam zajednička putovanja, izleti, zajedničke sportske aktivnosti, šetnje i razgovori o neobaveznim zajedničkim temama. Umesto toga, vi nailazite na osobe koje se pretvaraju da su ono što nisu, a kada ih bolje upoznate samo se razočarate. Krajem septembra pružiće vam se šansa da upoznate nekoga ko bi mogao da bude odlična prilika. Nešto stariji Strelci će biti privučeni osobom koja će im delovati kao ostvarenje snova. Nakon bližeg poznanstva će shvatiti da su se prevarili i da toj osobi nedostaje veliki deo važnih kvaliteta. Okrenućete se otići razočarani.

ZDRAVLJE

Više fizičkih aktivnosti će vam prijati i doprineće poboljšanju vašeg opšteg zdravstveniog stanja ali i kondicije. Manje smetnje možete imati sa cirkulacijom i sa hormonima ali to je prolazno. U drugoj polovini septembra biće vam neophodno da se više odmarate i da izbegavate stres jer ćete biti osetljivijeg zdravlja. Više kretanja će ojačati vaš imunitet. Potrebna vam je zdrava hrana sa što manje namirnica koje mogu uticati na povišeni nivo holesterola. Izbegavajte masnoće i gurmansku hranu, posebno onu koja se priprema na roštilju ili koja je prejako začinjena. Umesto toga će vam prijati orašasti plodovi, kao orah i badem, kao i semenke bundeve. Pijte više vode i jedite sveže voće, posebno jabuke.

Važni brojevi za septembar 2018.

5, 11, 16, 21, 26

JARAC

POSAO

Merkur pravi 3. septembra sekstil sa Venerom koja prolazi kroz vaše polje posla i karijere. Bićete u mogućnosti da zaključite važne poslove i da prikupite sredstva koja će vam biti potrebna kako biste planirano mogli da sprovedete u delo. Merkur će 6. septembra ući u znak Device odakle će praviti trigon sa Uranom i Saturnom.

Pružiće vam se mogućnost da uspostavite saradnju sa inostranim partnerom, kao i da ostvarite uspeh i napredak u oblastima zabave, prosvete, ali i da ostvarite jedan dugoročni cilj koji bi vam obezbedio stabilne pozicije i dugoročni profit. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja, a 8. septembra će Venera praviti kvadrat sa Marsom što će vam doneti teškoće na polju novca jer će vam jedan klijent u poslednjem momentu otkazati posao na koji ste računali. Venera će ući narednog dana u znak Škorpiona gde je slaba i u izgonu. Kako je to ujedno vaše polje saradnika, imaćete teškoća u saradnji sa ženama. Ulasnom Marsa u znak Vodolije, 11. septembra, usmerićete više energije u rešavanje prioritetnih finansijskih pitanja.

Sekstil Jupitera sa Plutonom i Venere sa Saturnom pozitivno će se odraziti na vaš napredak u karijeri. Vaši predlozi će biti zapaženi kod vaših nadređenih, a isto tako i vaše radne sposobnosti i veština. To će biti nagrađeno. Poboljšaćete i odnose sa saradnicima. Potrebno će biti da pripazite kome šta govorite i da izbegavate rizična ulaganja i finansijske mahinacije jer bi vam to moglo naneti gubitke. Mars će praviti kvadrat sa Uranom, što će vas činiti brzopletim u pogledu novca. Treća dekada septembra doneće vam pogodnosti da uvećate saldo na svom računu kroz vešte i dobro isplanirane akcije. Pripazite na odnose sa nadređenima jer ćete zbog kvadrata Sunca sa Saturnom biti suočeni sa nezadovoljstvom vašeg direktora.

Nezaposleni Jarčevi će biti u prilici da pokrenu sopstveni biznis. Neki od vas bi mogli da dobiju subvencije koje bi vam u tome pomogle.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Iskoristite septembar da ostvarite bar jedan važan zajednički cilj koji imate u dogovoru sa partnerom. Imaćete pogodne okolnosti i oboje ćete biti motivisani. Prijaće vam zajednički izlasci i više zabave. Usmerićete se i na poboljšanje kućne i porodične atmosfere. U svom domu ćete dočekivati drage prijatelje uz dobru hranu i druženje koje će vam prijati.

U drugoj polovini septembra bićete zauzeti obavezama i to će vas udaljiti od partnera. Unutrašnji nemiri i brige činiće vas emotivno zatvorenim. U trećoj dekadi meseca zbog kvadrata Merkura i Sunca sa vašim vladarem Saturnom može da dođe do nesuglasica oko zajedničkih ciljeva. Imaćete utisak da vas partner pritiska i da previše traži od vas.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu za više zabave i razonode i potrudićete se da manje nego obično budete zauzeti obavezama. Počećete da izlazite sa prijateljima i tokom jednog izlaska upoznaćete osobu koja će vam privući pažnju svojim sjajnim izgledom i komunikativnošću. Počećete da izlazite. Kada se bolje upoznate zaključićete da je vaša nova simpatija previše slobodnih shvatanja za vaš ukus. Dobro ćete se slagati u seksu ali ćete morati da razmislite o vašim konzervativnim pogledima.

Nešto stariji Jarčevi će odlučiti da jedno vreme pauziraju i da izbegavaju bliske veze i odnose. To im neće poći za rukom jer će spontano da uđu u odnos sa osobom koja će ih lako zavesti svojom inteligencijom. Veza će se pokazati skladnom.

ZDRAVLJE

U prvoj polovini septembra bićete u pokretu, bavićete se fizičkim vežbama ili sportskom rekreacijom, što će vam doneti stabilno zdravlje. U drugoj polovini septembra će vam oslabiti imunitet. Bićete podložni alergijama disajnih puteva. Moguće su tegobe u predelu sinusa koje će prouzrokovati glavobolje. Biće vam potrebno više odmora.

Uzimajte obavezno više tečnosti. Prijaće vam svakodnevne čorbe od povrća, voćni sokovi od sveže ceđenog voća, mineralna i obična voda. Takođe će vam prijati i čajevi od biljaka na bazi antioksidanata kao što je zeleni čaj i slično. Uzimajte više voća i povrća. Umanjite unos konzervirane i suhomesnate hrane, kao i hrane pečene na ulju.

Važni brojevi za septembar 2018.

3, 12, 17, 22, 25

Vodolija

POSAO

Merkur će početkom septembra praviti sekstil sa Venerom što će vam doneti uspešne dogovore i početak saradnje sa inostranim partnerom. Merkur će 6. septembra ući u znak Device i praviće trigon sa Uranom i Saturnom, što će pozitivno uticati na vaše finansijsko stanje i doneće vam značajan obrt novca koji ćete moći da investirate u dugoročne projekte. Imaćete dobiti od ulaganja u nekretnine i opremu za rad. Pripazite na odnose na vašem radnom mestu jer će vam kvadrat Venere sa Marsom doneti neslaganja sa nadređenima i kolegama.

9. septembra će Venera ući u znak Škorpiona i vaše polje posla i karijere. Kako je Venera u izgonu u Škorpionu, biće vam potrebno više strpljenja kako biste uspeli da savladate izazove koji su pred vama. 11. septembra Mars ulazi u vaš znak. Imaćete više motivacije da se posvetite prioritetnim ciljevima koje ste u proteklom periodu bili primorani da prolongirate zbog nepovoljnih okolnosti i nedostatka investicija. Sekstil Jupitera sa Plutonom doneće vam vanredne dobitke koji pristižu tajnim kanalima.

Budite pažljivi 14. septembra u pogledu finansija. Izbegavajte nove investicije i pazite kako rukuijete novcem. Merkur će praviti opoziciju sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju novca. Bićete skloni greškama koje vam mogu naneti ozbiljne gubitke. U trećoj dekadi septembra Merku i Sunce će ući u znak Vage i praviće trigon sa Marsom koji se nalazi u vašem znaku. Imaćete koristi od poslovnih putovanja kojih će biti više nego obično. Uspeh u napredak vas očekuje ako se bavite oblastima turizma, prosvete i izdavaštva. Pripazite na nedobronamerne osobe koje će pokušati da vas prevare i steknu korist na vašu štetu jer će Sunce i Merkur praviti kvadrat sa Saturnom. Na polju novca ćete imati stabilno stanje.

Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da dobiju privremeni posao u oblastima marketinga koji bi mogao da im donese stalno zaposlenje ako pokažu traženi uspeh.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

U prvoj dekadi septembra suočićete se sa teškoćama u odnosima sa voljenom osobom. Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi praviće opoziciju sa Neptunom. Nesuglasice će nastati zbog neslaganja oko zajedničkih ulaganja. Sredinom meseca Merkur će praviti opoziciju sa Neptunom što će još više zakomplikovati situaciju. Izbegavajte laži u vezi.

U trećoj dekadi septembra Merkur će praviti konjukciju sa Suncem, što će vratiti poverenje između vas i voljene osobe. Uspećete da razrešite nesuglasice i da se zbližite. Bez obzira na to, trebaće vam još dosta strpljenja i vremena da vašu vezu dovedete u stanje kakve je bila pre gubitka poverenja. Bićete motivisani i potrudićete se da odobrovoljite svog partnera.

Ako ste slobodni:

Jedna osoba prijatne spoljašnjosti i osećajna pokušava da privuče vašu pažnju, ali vas više zanima neko drugi ko vam deluje privlačnije. Pojaviće se i treća osoba koja je zauzeta i koja će vam predložiti tajnu vezu. Ubrzo ćete primetiti kako se oko vas počinju plesti svakakve intrige koje prete da ugroze vaš ugled. Zaključićete kako je osoba kojoj se udvarate koristoljubiva i kako lukavo manipuliše vama. Zbog toga ćete ući u vezu sa osobom kojoj se vi dopadate već dugo.

Nešto starije Vodolije će pokušati da osvoje osobu koja ih privlači duže vreme. Problem je što je ta osoba već zauzeta ali ste čuli da je nezadovoljna svojom vezom. Pristaće na tajnu vezu sa vama, a kasnije će vaša veza postati zvanična.

ZDRAVLJE

Prva polovina septembra doneće vam manje smetnje u predelu grla koje mogu da budu alergijske prirode. Budite pažljivi i izbegavajte previše hladnu tečnost kao osveženje u toplijim danima. U drugoj polovini septembra ćete imati bolje zdravlje zahvaljujući tome što ćete više nego obično biti u pokretu, a osećaćete i pojačanu motivaciju da se bavite sportom.

Ishrana bi trebalo da vam se sastoji od više mlečnih proizvoda kao što su kajmak, mladi i tvrdi sirevi, ali i jogurt. Možete svakodnevno da konzumirate sir u kombinaciji sa maslinama, paradajzom, paprikom i krastavcem. Od povrća češće uzimajte grašak, spanać i sočivo. Umanjite unos mesa, a povremeno jedite ribu. Budite umereni sa slatkišima.

Važni brojevi za septembar 2018.

2, 9, 14, 18, 23

RIBE

POSAO

U prvoj dekadi septembra imaćete obrt novca koji će vam omogućiti da pokrenete nove projekte. Merkur će 6. septembra ući u znak Device odakle će praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Nastavićete pregovore oko novih projekata koje ste u ranijem periodu bili primorani da odložite i koji će se odužiti više nego što biste želeli ali će se okončati neočekivano uspešno. Uspostavićete stabilnu saradnju i moći ćete da se oslonite na pomoć dugogodišnjih saradnika. Uspeh vas očekuje u oblastima komunikacija, trgovine, poljoprivrede, elektronske industrije i građevinarstva. Sunce će praviti opoziciju sa Neptunom koji se nalazi u vašem znaku, što će vam doneti teškoće ako se bavite javnim poslom. Doći će i do raskida sa jednim poslovnim partnerom, što će poremetiti vaše planove.

Čuvajte se pokušaja prevare jer će Venera praviti kvadrat sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje tajni. Venera će 9. septembra ući u znak Škorpiona, što će vam doneti nove izazove i teškoće u sprovođenju vaših ideja u delo. Nedostajaće vam podrška ključnih ljudi i moraćete da se oslonite na sebe.

Druga dekada septembra donosi vam sekstil Jupitera sa Plutonom, što će vam omogućiti da se nađete na značajnom dobitku zahvaljujući vašem osećaju za investicije. Opozicija Venere sa Uranom će vam otežati pregovore sa jednim investitorom. Bićete primorani na kompromis. Mars će praviti kvadrat sa Uranom, što će doneti još neke neočekivane smetnje u pregovorima, kao i teškoće na polju trgovine i saobraćaja. Treća dekada septembra pokazaće se profitabilnom. Merkur i Sunce će ući u znak Vage i vaše polje platnog prometa odakle će praviti trigon sa Marsom. Vaši tajni planovi će uroditi plodom. Pripazite na odnose sa saradnicima koji će biti otežani zbog kvadrata Merkura i Sunca sa Saturnom.

Nezaposlene Ribe će imati sreću u nalaženju stalnog zaposlenja. Pružiće im se povoljna šansa u oblastima finansijskog sektora, kao i u javnim preduzećima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Vaš partner nešto krije od vas i u to sumnjate već neko vreme. Otkrićete tajne vašeg partnera koje vam se neće svideti, zahvaljujući opoziciju Sunca sa Neptunom. To će dovesti do udaljavanja i međusobnih optužbi. Vi ćete kriviti svog partnera za neverstvo, a partner će vam vraćati tako što će vas kriviti za neiskrenost. Niko neće želeti da popusti.

Sredinom septembra će i Merkur praviti opoziciju sa Neptunom, što će vas uvući u dodatne nesuglasice i nesporazume. Ovog puta ćete oboje biti u zabludi jer nećete moći da se složite oko nekih sitnica. Zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Suncem u vašem polju ljubavi, uspećete da se složite i da ostavite nesklad iza sebe. Potrebno vam je više intime.

Ako ste slobodni:

Vaše romantično raspoloženje pokvariće ljudi oko vas koji su zaokupljeni uglavnom prizemnim idejama i sa kojima vam postaje dosadno. Osoba koja vam se dopada postaće novo razočaranje kada shvatite da želi samo da vas odvede u krevet ili da ostvari neku korist preko vas. U drugoj polovini seprtembra zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Suncem upoznaćete nekog ko će se razlikovati od većine i ko će vam prići upravo onako kako već odavno priželjkujete.

Nešto starije Ribe će dobiti nepristoju ponudu za tajnu vezu i avanturu. Mada nećete imati ništa bolje u datom trenutku, odbićete tu ponudu. Preko jednog prijatelja upoznaćete nekog ko vam deluje pristojno, a ko vas posmatra sa čežnjom.

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje će tokom prve polovine septembra biti stabilno, a tome ćete i sami doprineti tako što ćete biti aktivniji i u pokretu. Vaša otpornost na stres će biti pojačana. U drugoj polovini septembra moguće su manje smetnje u predelu urogenitalnog trakta. Da biste to rešili, pijte više čajeva koji u sebi sadrže antioksidanse, kao što je uvin čaj.

Ishranu pojačajte kaloričnim namirnicama. Meso i riba mogu da vam se češće nalaze na jelovniku. Hrana koja u sebi sadrži vlakna vam je važan izvor proteina. Uzimajte češće grašak, sočivo, pirinač i pasulj. Od voća jedite više južnog voća kao što su pomorandže i ananas. Takođe pijte više ceđenih sokova, od grožđa, jabuka i krušaka. Pojačajte C vitamin, piše mesecnihoroskop.com.

Važni brojevi za septembar 2018.

4, 10, 13, 19, 24

- mesto za reklamu -
IZVORmesecnihoroskop.com