Naslovna Magazin Pevač grupe Legende, nastavlja karijeru kao solista. Uskoro koncerti i u Timočkoj...

Pevač grupe Legende, nastavlja karijeru kao solista. Uskoro koncerti i u Timočkoj krajini

36
Pevač Ivan Milinković
Foto: Ivan Radosavljevic Shume

Pevač grupe Legende odlučio je da karijeru nastavi kao solista. On je snimio dve nove numere a od septembra planira nastupe širom Srbije pod nazivom „Veče sa Ivanom Milinkovićem“.

Vanserijski talenat, specifična boja glasa, emocija koju donosi, svrstale su Ivana Milinkovića među najkvalitetnije muške vokale na našoj estradnoj sceni.

Ljubitelji Ivanovog glasa i interpretacije ovih dana u prilici su da poslušaju dve nove numere.

Prvi samostalni singl je pesma „Ibar ust’o protiv brega„, koja uz autentičnu ekranizaciju, Ivanov vokal i trubače Dejana Petrovića budi posebnu emociju.

Ivan Milinković – Ibar usto protiv brega Video: YouTube/ Grand Production

Publika će imati priliku, da u narednom periodu čuje ukupno osam novih pesama, žanrovski potpuno raznolikih. Siguran sam da ćemo ih rado pevati i u gradovima Timočke krajine. Radujem se suretima sa publikom u ovom delu Srbije“, rekao je Milinković za portal timokpress.rs.

Druga numera koja je predstavljena publici nosi naziv „Svenuće dunje“ i delo je autorskog tandema Dušan Bačić i Bojan Dragojević. U pitanju je pop numera, rađena kao moderna verzije sevdalinke, uz zvuke harmonike.

Ivan Milinković – SVENUĆE DUNJE NA ORMARU Video: YouTube/OrangeVideos
Ivan Milinković

„Od septembra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pevao, uz pesme koje su reference i najveći izazov za svakog pevača. Sa publikom, prelistavaću muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića i mnogih drugih! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od septembra, na kocertima pod nazivom „Veče sa Ivanom Milinkovićem“. Vidimo se i u Vašem gradu“, dodaje radosno Milinković.

Foto: Ivan Radosavljevic Shume

Do tada svi oni koji vole Ivanov rad, mogu pratiti aktuelnosti na društvenim mrežama i zvaničnim officialnim stranicama: Ivan Milinkovic official.

- mesto za reklamu -