Kampanja za bojkot predstojećih izbora počela i u Zaječaru

144
0
ZA BOJKOT
Foto: Glas Zaječara

Lideri političkih partija, članica Saveza za Srbiju započeli su 6. oktobra kampanju za bojkot predstojećih parlamentarnih izbora. U okviru te kampanje sekretar Demokratske stranke Goran Jaić posetio je danas Zaječar.

Prema njegovim rečima, Zaječar je primer grada u kome je vlast uzurpirana a građani su na poslednjim lokalnim izborima prevareni.

Goran Jaić
Goran Jaić, sekretar Demokratske stranke (levo)

„Bojkot je legitimno sredstvo da se borimo protiv onoga što građani ovde u Zaječaru vide svaki dan. Imate jednog gradonačelnika koji je pre svega prevario građane kada su izlazili na izbore i zato smo izabrali Zaječar. Sigurni smo da će svi takvi kao što su Boško i Jutka i ostali posle sledećih lokalnih i parlamentarnih izbora otići i da će ovakva vlast biti prošlost za građane„, istakao je Jaić.

On je istako da je cilj bojkota da se skrene pažnja prijatelja iz Evrope i Amerike na dešavanja u Srbiji gde su, prema njegovim rečima, građanima uskraćena osnovna elementarna prava.

„Mi na ove izbore ne izlazimo zato što su lažni. Nastavljamo sa građanima da se borimo na ulici, na tribinama“, poručio Jaić.

Predstavnici zaječarske opozicije u pratnji Jaića na nekoliko lokacija u gradu zalepili su nalepnice sa natpisom „BOJKOT“, nakon čega su obišli zaječarsku pijacu.