Održana druga sednica Štaba za vanredne situacije u Negotinu

88
0
facebook.com

U Negotinu je održana druga redovna sednica Štaba za vanredne situacije za teritoriju negotinske opštine za 2018. godinu, kojom je predsedavao komandant Štaba, predsednik Opštine Negotin Vladimir Veličković.

Nakon kraćeg obrazloženja, Štab je na drugoj redovnoj sednici jednoglasno usvojio Zaključak o Proceni ugroženosti od elementarnih nepogoda i drugih nesreća na teritoriji opštine Negotin, navodi se na sajtu negotin.rs.

Na Štabu su razmatrani i zakonski osnov, zakonska obaveza i potreba za popunom i opremanjem poverenika, zamenika poverenika i jedinica civilne opšte namene na teritoriji opštine Negotin.

Između ostalog Štab je jednoglasno usvojio Zaključak o realizaciji popune jedinica civilne zaštite i preporučio nadležnoj službi da potreban materijal odnosno upitnike, zahtev i podsetnik, dostavi predsednicima saveta mesnih zajednica na teritoriji opštine Negotin na popunjavanje, kako bi se realizovala popuna jedinica civilne zaštite na teritoriji opštine Negotin.

Slobodan Dijanović, član Štaba ispred Službe za zaštitu životne sredine , izvestio je Štab o Izveštaju analize i uzorkovanja vode ZZJZ sa arterskih česama u Negotinu, sa zaključkom Zavoda da se voda sa tih česama može koristiti za piće i pripremu obroka, rečeno je na sajtu negotin.rs.

IZVORnegotin.rs
Prethodni tekst„Outhide Festival“ na zaječarskoj Kraljevici
Sledeći tekstNa 18. sednici Skupštine grada Zaječara usvojena Odluka o trećem dopunskom budžetu