Sala Doma kulture u Zaječaru moći će i tokom zime da se nesmetano koristi

192
0
Dom kulture u Kotlujevcu
FOTO: NPTK CK "Zoran Radmilović"

Ovih dana u Domu kulture u zaječarskom naselju Kotlujevac uvedeno je centralno grejanje koje omogućava nesmetan rad u ovoj višenamenskoj zgradi u Zaječaru, zbog čega korisnici posebnu zahvalnost duguju Gradskoj upravi.

Dom kulture u Kotlujevcu, koji je posle četiri godine ličio na ruinu u kojoj je prokišnjavao krov i popucale instalacije, u toku ove godine u potpunosti je renoviran i vraćen svojoj nameni, od kada je brigu o njemu preuzela Ustanova Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“.

Velika sala Doma kulture moći će i tokom zime da se nesmetano koristi se za bioskopske i pozorišne predstave, nastupe kulturno-umetničkih društava i druge manifestacije, a umetnička galerija biće otvorena za brojne multimedijalne prezentacije i izložbe slika i skulptura.

Korisnici zgrade su pored Ustanove i Udruženja penzionera, Udruženje Roma, Folklorni ansambl grada Zaječara, Matična biblioteka „Svetozar Marković“, Zavod za izvršenje zatvorskih sankcija, Javno preduzeće za planiranje, projektovanje, izgradnju i nadzor „Urbanizam i izgradnja“, kao i Mesna zajednica „Kotlujevac“.

IZVORNPTK CK "Zoran Radmilović"
Prethodni tekstZaječar: Učenici OŠ „Đura Jakšić“ pobednici su gradskog takmičenja u rukometu
Sledeći tekstZaječar: Javna diskusija „Pravo na zdravlje“ 28. novembra