Naslovna Sport Fudbal Rezultati 17. kola Zaječarske okružne lige u fudbalu

Rezultati 17. kola Zaječarske okružne lige u fudbalu

12
ilustracija/pixabay.com

U 17. kolu Zaječarske okružne lige fudbaleri OFK „019“ savladali su „Kosovo“ rezultatom 6:0, a „Ozren“ je bio bolji od „Velike Jasikove“ 5:3. „Sloga“ (M) je pobedila „Bučje“ rezultatom 4:2, dok je „Midžor“ (K) savladao „Radnički 1946“ 3:2. Igrači OFK „Knjaza“ izgubili su od „Trebiča“ 1:3, a „Graničar“ je izgubio od „Rudara Vrška Čuka“ 0:3.

U ovom kolu slobodna je bila „Rgotina“, a utakmice „Osnić“ – OFK „Rtanj“ i „Malinik“ – „Omladinac“ su odložene. Ovim kolom ujedno je i završen jesenji deo prvenstva, a utakmice u sledećem kolu igraju se na proleće.

U narednom kolu sastaće se: OFK „019“ – „Rudar Vrška Čuka“, „Graničar“ – „Osnić“, OFK „Rtanj“ – „Omladinac“, „Malinik“ – „Bučje“, OFK „Knjaz“ – „Kosovo“, „Sloga“ (M) – „Radnički 1946“, „Ozren“ – „Trebič“, kao i „Rgotina“ – „Velika Jasikova“. U ovom kolu biće slobodan „Midžor“ iz Kalne.

Na tabeli Zaječarske okružne lige trenutno prvo mesto zauzima OFK „019“ sa 41 bodom, druga pozicija pripala je „Radničkom 1946“ sa osvojenih 37 bodova, na trećem mestu je „Rudar Vrška Čuka“ sa 34 bodova, četvrti je „Malinik“ sa 31 bodom, a peto mesto zauzima „Midžor“ (K) sa osvojenih 27 bodova.

 

- mesto za reklamu -