Zaječar: Polufinalne utakmice na Novogodišnjem turniru u malom fudbalu

164
0
Prvenstvo Srbije u futsalu
Foto: www.timokpress.rs

Polufinalne utakmice na Novogodišnjem turniru u malom fudbalu u Zaječaru igraju se u ponedeljak 24. decembra 2018. Utakmice počinju od 19 časova, u sportskoj hali na zaječarskoj Kraljevici.

U polufinalnim utakmicama kod kadeta sastaju se od 19 sati: „Auto škola Lena 2“ i „Beče/Ćao ćao“, a zatim „Lena auto“ – „Igraonica Timok“. Potom slede polufinalne utakmice u kategoriji veterana „Kopaonik“ – „Ajriš Pab“ i „54“ – „Freš“. Nakon toga, igraće se utakmice seniora: „Grad Zaječar/Apoteka Uniprom M“ – „Apoteka Uniprom M/Grad Zaječar“, kao i utakmica „D.O.O. Lefter“ – „Centro Promet“.

Finalne utakmice igraće se u utorak 25. decembra 2018, od 18 sati.

Prvo će se igrati utakmica za treće mesto kod kadeta, a zatim igraće se za treće mesto kod veterana od 18.40h. Od 19.20h sledi finalna utakmica veterana, a od 20h igraće se utakmica za treće mesto kod seniora. Od 20.40h igra se finalna utakmica kadeta, a od 21.20h finalna utakmica seniora.

Odigrane utakmice mlađih kategorija

Minulog vikenda odigrane su finalne utakmice u najmlađim kategorijama i proglašeni najbolji igrači.

U kategoriji mlađi petlići prvo mesto osvojila je ekipa “Naša kafana”, drugo ekipa “Ogrev Stamenković”, a treće mesto zauzela je Apoteka “Uniprom M”. Za najboljeg golmana proglašen je Ognjen Cvetković, a najbolji i igrač i najefikasniji strelac je Stefan Jeremić, obojica iz pobedničke ekipe.

Kod petlića prvo mesto pripalo je ekipi “Veb Biro/Iza ćoška”, drugo je zauzeo “Malac genijalac”, a treći je “Restoran rakija i meze”. Najbolji golman je Uroš Đurđevac, a najbolji igrač Lazar Colić, obojica iz prvoplasiranog tina. Najbolji strelac u ovoj kategoriji je Jovan Stefanović iz ekipe “Malac genijalac”.

U kategoriji pionira najbolji je bio „TV Fira“, drugo mesto zauzeo je „D.G. Ulaz“, a treći je bio „Tempo Naksi Radio“. Najbolji golman je Ilija Jović i najbolji igrač Filip Jorgovanović iz pobedničkog tima, dok je najbolji strelac Luka Sandulović iz ekipe „Tempo Naksi Radio“.