Rezultati 9. kola Borske i 10. kola Zaječarske okružne lige

132
0
ilustracija/pixabay.com

U 9. kolu Borske okružne lige fudbaleri „Nemetala“ savladali su „Šarbanovac“ rezultatom 7:2, dok su igrači „Poloma“ bili bolji od ekipe „Krivelja“ 7:1. Fudbaleri „Zlota“ pobedili su ekipu „Poreča“ rezultatom 3:2, dok je „Sloga“ savladala igrače „BSK“-a rezultatom 4:0, a „Radnički“ (K) izgubio od „Brestovca“ rezultatom 1:2. „Branik“ je pobedio OFK „Bor“ rezultatom 2:1, dok je ekipa „Deli Jovana“ igrala nerešeno sa fudbalerima „Ključa“ 3:3, a bodove su podelili i „Rudna Glava“ i „Blizna“ gde je rezultat bio 1:1.

U subotu 20. oktobra 2018. u 10. kolu Borske okružne ligeO sastaju se: „Brestovac“ i „Nemetali“, „Poreč“ i „Polom“, „BSK“ i „Rudna Glava“, kao i OFK „Bor“ i „Sloga“. U nedelju 21. oktobra igraće: „Krivelj“ i „Šarbanovac“, „Blizna“ i „Zlot“, „Radnički“ (K) i „Deli Jovan“, kao i „Ključ“ i „Branik“.

Početak svih utakmica zakazan je za 15 sati, osim utakmice „Ključ“ – „Branik“ čiji je početak zakazan za 11 sati.

****************************************************

U 10. kolu Zaječarske okružne lige fudbalskog takmičenja „Velika Jasikova“ pobedila je „Trebič“ rezultatom 5:1, „Radnički 1946“ savladao je ekipu „Rudar Vrška Čuka“ rezultatom 3:1, a istim rezultatom fudbaleri „Malinika“ pobedili su OFK „019“. Igrači „Bučja“ bili su bolji od „Osnića“ 4:2, a utakmica „Omladinca“ i „Graničara“ završena je nerešeno 1:1. „Sloga“ (M) izgubila je od OFK „Knjaza“ rezultatom 0:1, a bez golova završene su utakmice OFK „Rtanj“- „Rgotina“ i „Midžor“ – „Ozren“. Ekipa „Kosova“ bila je slobodna u ovom kolu.

U 11. kolu Zaječarske okružne lige u subotu 20. oktobra sastaju se „Rgotina“ – „Midžor“ i „Ozren“ – „Sloga“ (M). U nedelju 21. oktobra igraće: „Kosovo“ – „Velika Jasikova“, „Osnić“ – „Radnički 1946“, „Trebič“ – OFK „Rtanj“, „Graničar“ – „Bučje“, OFK „019“ – „Omladinac“ i OFK „Knjaz“ – „Malinik“. U ovom kolu slobodni su fudbaleri „Rudara Vrška Čuka“. Sve utakmice počinju u 14.30 časova.