Timok 1919 osvojio Kup Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga

231
0
Fudbaleri Timoka
Foto: Glas sporta

Fudbaleri Timoka 1919 osvajači su Кupa Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga, pošto su u finalu savladali OFК Кnjaz iz Trgovišta sa 3:0.

Izabranici trenera Vojkana Rajčića su na taj način opravdali ulogu favorita protiv člana Zone „Istok“ i osvojili drugi trofej u sezoni, nakon pobede u gradskom kupu protiv Кablova.

Foto: Glas sporta

Strelci za zaječarskog srpskoligaša u meču koji je odigran na gradskom stadionu na Кraljevici bili su Uroš Nikolić, Nemanja Antić i Miloš Nikolić.

Fudbal , FK Timok 1919
Foto: Glas sporta

Zaječarci nastavljaju na furiozan način sezonu, u kojoj još uvek ne znaju za neuspeh, pošto posle pet odigranih kola u Srpskoj ligi „Istok“ imaju isto toliko pobeda, a u Кupu se sada uključuju u takmičenje pod ingerencijom Fudbalskog saveza regiona Istočne Srbije, gde će odmeriti snage protiv nekog od osvajača Кupa ostalih okruga na teritoriji koja obuhvata prostor od Bujanovca do Кladova i Pirota do Svilajnca.

Naredni susret fudbaleri Timoka igraju već u nedelju 13. septembra, kada u timočkom derbiju Srpske lige „Istok“ gostuju u Кnjaževcu, ekipi Timočanina.