CECA i KERBER dočekali Novu godinu sa Boranima! (FOTO + VIDEO)

Doček 2019. godine u Boru, uz "Kerbera" i Cecu!

317
0
Svetlana Ceca Ražnatović; FOTO: www.timokpress.rs

Borani i gosti iz svih gradova Timočke krajine, ali i iz Bugarske i Rumunije, dočekali su Novu godinu u centru Bora. Za odličan provod pobrinuli su se rok grupa „Kerber“, kao i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović.

Prvo je nastupio „Kerber“, koji je sa svojim poznatim hitovima „Ratne igre“, „Bolje da sam druge ljubio“, „Mama – tata“, „Na raskršću“, dobro zagrejao publiku u Boru.

Rok grupa „Kerber“; FOTO: www.timokpress.rs

Nakon dvočasovnog koncerta grupe „Kerber“, atmosferu do usijanja dovela je Ceca Ražnatović, koja je u ponoć svima poželela puno ljubavi i zdravlja u 2019. godini. Folk diva je istakla da joj je uvek lepo, kada novu godinu dočeka sa svojom publikom.

FOTO: www.timokpress.rs

„Volim da dočekam Novu godinu sa svojom publikom. Veliko mi je zadovoljstvo što sam pevala u Boru. Čestitam svima Novu 2019. godinu! Svima sam poželela neke osnovne stvari koje čoveka čine radosnim: puno zdravlja, uspeha, blagostanja… Moja jedna od novogodišnjih želja je, ako Bog da, da izdam novi album ove godine“, istakla je Svetlana Ceca Ražnatović.

Svetlana Ceca Ražnatović; FOTO: www.timokpress.rs

Ceca i „Kerber“ pevali su pred više od 20 hiljada ljudi. Tačno u ponoć, u centru Bora, priređen je i spektakularni vatromet. Koncert se nastavio do 1 sat posle ponoći. Noć u Boru protekla je mirno, bez većih incidenata.

FOTO: www.timokpress.rs
MILIKIĆ: Prethodna 2018. godina bila je godina izazova, a 2019. će biti godina razvoja!

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić ocenio je da je prethodna godina bila veoma uspešna za Grad Bor. Takođe, Milikić je istakao da će se sa dobrim rezultatima nastaviti i u 2019. godini.

„U 2018. godini bila je jedna velika promena za nas. Počeli smo godinu kao opština, a završili je sa statusom grada. Ova promena nam daje velike mogućnosti. Između ostalog, radićemo na unapređenju grada, a uključićemo se i u velike projekte. Bor se mapirao na poziciji gradova u ekspanziji. Industrija je nešto što drži Bor, a sa napredkom industrije, napredovaće i grad. U prošloj godini smo izradili mnoge strateške projekte, a početkom 2019. završićemo velike projekte. Jedan od ciljeva je završetak fabrike za preradu otpadnih voda. Takođe i izrada gradskog kolektora u slivu Borske reke, čime rešavamo ekološki problem. Radićemo i na rekonstrukciji bolnice. U novoj godini, radiće se i na poboljšanju infrastrukture i prigradskim naseljima i borskim selima. Prethodna 2018. godina bila je godina izazova, a 2019. će biti godina razvoja“, poručio je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Kako je bilo na dočeku u Boru, pogledajte ovde:

K.M.