Počela prodajna izložba rukotvorina učenika ŠOSO „Jelena Majstorović“

78
0
Prodajna izložba rukotvorina ŠOSO
Prodajna izložba rukotvorina, ŠOSO "Jelena Majstorović" Zaječar, foto: www.timokpress.rs

Kecelje, rukavice, jastučnice, domaći sapuni, saksije sa cvećem, ručno vezeni jastuci i ekološki cegeri neki su od proizvoda koji su se danas mogli videti i kupiti na izložbi rukotvorina učenika i nastavnika Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović“ u Zaječaru.

Prodajna izložba rukotvorina ŠOSO "Jelena Majstorović" Zaječar

Vredni đaci osmislili su ovu osmomartovsku prodajnu izložbu rukotvorina s ciljem da od prodaje svojih radova prikupe sredstva za odlazak na ekskurziju.

„Povodom Međunarodnog dana žena – 8. marta učenici naše škole su pripremili različite proizvode koje su ponudili na prodaju, da bi tim novcem obezbedili deo sredstava koji je potreban za realizaciju jednodnevnog izleta do Jagodine i Svilajnca“, rekla je direktorka ove škole Emila Badivuk.

Prodajna izložba rukotvorina ŠOSO "Jelena Majstorović" Zaječar
Emila Badivuk, direktorka ŠOSO „Jelena Majstorović“ u Zaječaru, foto: www.timokpress.rs

„Novcu koji smo prikupili prodajom na novogodišnjem bazaru pridodaćemo i novac koji budemo prikupili prodajom danas i sutra, kao i prodajom na vaskršnjem bazaru. Nadamo se da će taj novac biti dovoljan da realizujemo izlet do Jagodine, odnosno Svilajnca.“

Prodajna izložba rukotvorina ŠOSO "Jelena Majstorović" Zaječar

Prodajna izložba radova biće organizovana i u petak, 6. marta ispred škole ŠOSO „Jelena Majstorivić“ u ulici Timočke bune od 10.00 do 13.00 sati.

Izloženi radovi mogu poslužiti kao poklon za predstojeći Međunarodni dan žena – 8. mart, za neku drugu priliku ili za ličnu upotrebu.

Prodajna izložba rukotvorina ŠOSO "Jelena Majstorović" Zaječar

Cene su pristojne i simbolične a kupovinom jednog ili više proizvoda pomažete akciji ove škole i deci sa smetnjama u razvoju da odu na jednodnevnu ekskurziju.

IZVORTIMOK PRESS
Prethodni tekstU Zaječaru održana 130. sednica Gradskog veća
Sledeći tekstOdržana premijera predstave „Monsieur Chasse ili Idemo u lov“