Održana premijera predstave „Monsieur Chasse ili Idemo u lov“

58
0
Predstava Idem u lov
Foto: NPTK CK "Zoran Radmilović" Zaječar

U prepunoj sali zaječarskog pozorišta sinoć je izvedena premijera predstave „Monsieur Chasse ili Idemo u lov“ u adaptaciji i režiji Spasoja Ž. Milovanovića.

Idem u lov

Publika je uživala u komediji kakva nije skoro viđena u Zaječaru. Naime, komad jednog od najvećih francuskih komediografa Žorža Fejdoa, Milovanović je modernizovao u univerzalnu priču o muško-ženskim odnosima i stvorio autentičan žanr koji je, u odličnoj interpretaciji zaječarskih glumaca, na komičan način zabavio publiku. Sala zaječarskog teatra orila se od smeha i aplauza gledalaca željnih dobre komedije, tako da nema sumnje da će se ova predstava dugo i uspešno igrati.

Idem u lov

Prema rečima umetničkog rukovodioca pozorišta i jednog od glumaca u predstavi Miloša Đuričića ovakav vodvilj potreban je repertoaru teatra  „Zoran Radmilović“ pogotovo zato što u predstavi učestvuje gotovo ceo pozorišni ansambl.

„Nadamo se da ćemo sa njom ići na gostovanja najpre po Timočkoj krajini, a zatim i po Srbiji i da ćemo moći da se pohvalimo“, istakao je Đuričić i dodao da je od podmlađivanja pozorišnog ansambla ovo prva večernja predstava u kojoj su gotovo svi glumci zajedno na sceni.

Idem u lov

Ovaj vedar i veseo vodvilj karakterišu bogata scenografija i kostimi koje potpisuje Milica Bajić Đurov.

U predstavi igraju glumci: Vujadin Milošević, Ana Bretšnajder, Miloš Đuričić, Jelena Rajić, Gabrijel Bećarević, Predrag Grbić, Sanja Nedeljković, Branislav Mijatović i Miloš Tanasković.

Ukoliko iz bilo kog razloga sinoć niste gledali predstavu „Monsieur Chasse ili Idemo u lov“ ne propustite prvu reprizu koja je zakazana već za 17. mart.

IZVORNPTK CK "Zoran Radmilović" Zaječar
Prethodni tekstPočela prodajna izložba rukotvorina učenika ŠOSO „Jelena Majstorović“
Sledeći tekstSPS u Zaječaru organizovao prikupljanje potpisa za njihovu koalicionu listu sa Jedinstvenom Srbijom