Naslovna Hronika Zatečen sa ukradenom robom ispred prodavnice

Zatečen sa ukradenom robom ispred prodavnice

11
policija
Foto ilustracija: mup.gov.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku, brzom akcijom, uhapsili su M. J. (1987) iz tog grada koga su zatekli noćas kako iz jedne prodavnice nameštaja, u koju je prethodno provalio, iznosi ukradeni monitor, mobilni telefon, post terminal, resiver za snimanje i ruter za internet.

On je, kako se sumnja, i pre nekoliko dana ušao kroz otvoren prozor u stan u kome boravi kineski državlјanin i sa stola ukrao lap top čija se vrednost procenjuje na oko 85.000 dinara.

M. J. se sumnjiči da je, u proteklih nedelјu dana, polomio kamere na jednoj prodavnici boja, lakova i elektro opreme, a zatim pokušao da provali unutra, kao i da je polomio kvaku na vratima pomoćnog objekta pravoslavne crkve u koji takođe nije uspeo da uđe. 

On se, takođe, tereti da je ušao u napuštenu sobu samačkog hotela i opuškom cigarete izazvao požar, čime je pričinio štetu od oko 140.000 dinara.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tešku krađu, krađu, dve teške krađe u pokušaju i izazivanje opšte opasnosti, M. J. je po nalogu Osnovnog javnog tužilalaštva u Negotinu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

- mesto za reklamu -
IZVORTIMOK PRESS