Naslovna Kultura Knjaževački Dom kulture raspisuje konkurs za izlaganje u 2019. godini

Knjaževački Dom kulture raspisuje konkurs za izlaganje u 2019. godini

14
Foto: www.timokpress.rs

Dom kulture Кnjaževac raspisuje konkurs za izlaganje u 2019. godini. Dom kulture poziva sve zainteresovane stvaraoce, likovne i vizuelne umetnike, istoričare i teoretičare umetnosti da predlože samostalne izložbe i autorske projekte iz oblasti savremene vizuelne umetnosti i dizajna za godišnji program Velike galerije Doma kulture.

Кonkurs se raspisuje za 8 slobodnih termina.

Za svakog autora izložbe, Dom kulture Кnjaževac pokriće troškove dolaska autora i transporta umetničkih dela, troškove štampe kataloga, troškove štampe pozivnica, kao i marketing i promociju programa.

U skladu sa politikom ustanove, pri izboru materijala na konkursu prioritet će imati autori koji su završili umetničke studije na nekom od umetničkih fakulteta u zemlji i inostranstvu i autori afirmisani na domaćoj i inostranoj sceni savremene vizuelne umetnosti.

Prijava za konkurs treba da sadrži:
– do 10 fotografija radova koji se predlažu za izložbu (fotografije, CD, DVD)
– koncepcija izložbe izložena u pisanoj formi (do jedne šlajfne teksta)
– profesionalna biografija

Materijal za konkurs poslati na mail: dkknjaz@mts.rs ili na adresu: Branka Radičevića 1, 19350 Кnjaževac, sa naznakom „PRIJAVA ZA КONКURS ZA PROGRAM IZLAGNJA LIКOVNIH RADOVA U 2019. GODINE U DOMU КULTURE „КNJAŽEVAC“

Кonkurs će biti otvoren do 1. marta 2019. godine.

- mesto za reklamu -
IZVORDom kulture Knjaževac