Predstava „U čije ime“ Narodnog pozorišta iz Niša očarala je zaječarsku publiku!

Uz odličnu glumu i režiju, publika je uživala gledajući ovaj pozorišni komad.

159
0
FOTO: NPTK CK "Zoran Radmilović"

„U čije ime“ naziv je predstave Narodnog pozorišta iz Niša, koja je izvedena pred zaječarskom publikom u Narodnom pozorištu Timočke krajine „Zoran Radmilović“. Predstava Aleksandra Mihailovića, čiju režiju potpisuje Milan Karadžić, oduševila je zaječarsku publiku koja je glumce više puta vraćala na poklonjenje.

Komad pisca, inače i glumca Narodnog pozorišta u Nišu, Aleksandra Mihailovića, na potresan i povremeno i tragikomičan način opisuje istinite događaje stradanja glumaca niškog pozorišta, neposredno po završetku Drugog svetskog rata. Uz odličnu glumu i režiju, publika je uživala gledajući ovaj pozorišni komad.

FOTO: NPTK CK „Zoran Radmilović“

U predstavi igraju: Miroslav Jović, Aleksandar Marinković, Sanja Krstović, Aleksandar Mihailović, Dejan Cicmilović, Danilo Petrović, Jasminka Hodžić, Nataša Stanković, Marko Pavlović, Miloš Cvetković, Marjan Todorović, Katarina Jeličić i glumci Akademskog pozorišta SKC Niš.

Polovina glumaca koji su nastupili u ovoj predstavi, uključujući i autora, bili su glumci zaječarskog teatra. To su: Aleksandar Mihailović, Jasminka Hodžić, Aleksandar Marinković i Dejan Cicmilović, što je delom i doprinelo ovacijama publike na kraju predstave.

FOTO: NPTK CK „Zoran Radmilović“