Mesečni horoskop za jul 2021. godine

1268
0
Mesečni horoskop
Foto ilustracija: Pixabay

Novi mesec – novi izazovi. Saznajte šta su nam zvezde pripremile za jul 2021. godine na polju ljubavi, novca, karijere i zdravlja.

Planirajte mesec pametno i klonite se stvari koje negativno utiču na vas. Svaki dan je drugačiji i sa novim izazovima, ali ako budete pratili savete astrologa, “šteta” će biti minimalna, piše na sajtu luftika.rs.

Ovan

Posao

Horoskop za jul 2021. obećava produktivnost na poslovnom planu, a savetuje da emocije ostavite po strani. Krajem meseca Jupiter će vam doneti napredak na radnom mestu i stvoriće savršene uslove za ispunjenje poslovnih ambicija.

Ljubav

Ovog meseca naglasak će biti na romansi i porodičnim odnosima. Mars i Venera će pružiti romantiku i strast, pa će jul biti prepun društvenih aktivnosti. Bračni život će biti romantičan i senzualan tokom prve tri nedelje meseca, a samci će dobiti priliku za stvaranje novih ljubavnih veza.

Zdravlje

Zdravlje stabilno i bez ostenijih problema.

Bik

Posao

Horoskop predviđa da će se Bikovi u julu suočiti sa nekoliko profesionalnih izazova. Klonite se sukoba sa kolegama, a svoju urođenu energiju iskoristite da biste ostali stabilni.

Ukoliko planirate obnovu doma ili započinjanje gradnje novog, najbolje je da se u taj posao upustite pre nego što Merkur postane retrogradan.

Ljubav

Venera će tokom poslednje nedelje u mesecu biti na vašoj strani, a društvene aktivnosti će vam procvetati. Zauzeti Bikovi u ovom periodu ući će u harmoničan period u odnosu sa partnerom, a slobodni će imati priliku da pronađu novu ljubav.

Zdravlje

Kućni front brujaće od aktivnosti i biće brojnih neprijatnih razgovora. Pokušajte da ostanete mirni i da se ne sekirate previše. Ako zadržite hladnu glavu, neće biti većih problema.

Blizanci

Posao

Horoskop predviđa da će vaše komunikacijske veštine dobiti podsticaj od blagotvornog uticaja Merkura tokom meseca.

Vaše mentalne sposobnosti takođe će biti oštrije. Kraj meseca je posebno pogodan za formulisanje vaših životnih planova.

Ljubav

Ljubavne veze će biti na radaru, društvene interakcije će cvetati uz pomoć Marsa, ali porodične veze će biti vrlo promenljive. Bračni život biće obeležen dobrim razumevanjem između partnera.

Zdravlje

Zdravstveno stanje će biti odlično.

Rak

Posao

Horoskop vam predlaže da ostavite svakodnevne probleme iza sebe. Akcenat bi trebao biti na poboljšanju vaše originalnosti i društvenih odnosa, a Sunce i Merkur traže od vas da razmišljate izvan okvira.

Moguć početak pregovora u vezi novca ili imovine.

Ljubav

Kombinacija planeta utiče na vaš društveni krug i ljubavne odnose. Mars i Venera olakšaće dijalog u ljubavnim vezama, kao i u vašem krugu prijatelja.

Ključni datum na ljubavnom planu biće 2. jul.

Zdravlje

Vaše zdarvstveno stanje će biti dobro, ali dobro obratite pažnju na vaše voljene.

Lav

Posao

Zablistaćete na poslovnom planu, a zvezde će vam omogućiti da se suočite i sa najvećim izazovima.

Profesionalne aktivnosti podstaknute su prisustvom Marsa, Venera će vašoj ličnosti pružiti magnetizam, a prilike za profesionalni napredak pružaće vam se sve do pred sam kraj meseca.

Ljubav

Prisustvo Jupitera pojačaće senzualnost u vašim ljubavnim odnosima i povećati mogućnost za trudnoću. Nekoliko planeta učiniće vaš bračni život božanstvenim.

Slobodnim Lavovima Mars će pre poslednje nedelje u mesecu biti vrlo naklonjen i pružiti im prilike za neka interesantna nova poznanstva.

Zdravlje

Budite oprezni u saobraćaju.

Devica

Posao

Praktično, detaljno i savesno – tako ćete delovati u poslovnim aktivnostima i u ostvarivanju svojih ciljeva i ambicija tokom meseca jula.

Ljubav

Prisustvo i Venere i Marsa kontroliše vaše emocije i aktivnosti. Bračni život i društvene aktivnosti podstaknuti su uticajem Jupitera.

Na kraju meseca uspostavićete mir zbog aspekata Venere i Sunca.

Zdravlje

Pazite se na Suncu i budite oprezni pri visokim temperaturama.

Vaga

Posao

Profesionalci u karijeri će se istaknuti u svom poslu, privrednici će ubirati dobar profit, a studenti će blistati na studijama.

Mars, Merkur i Venera će uticati na vaše poduhvate, originalnost i društvene angažmane.

Ljubav

Horoskop sugeriše da biste trebali napraviti manju od aktivnosti u karijeri i usredsrediti se na ljubavne veze. Važno je pronaći ravnotežu između to dvoje.

Sunce će vam poboljšati društveni život posle 22. jula, a Saturn će vam pružiti ravnotežu u ljubavnom životu. Bračni život će biti pun romantike do 23. u mesecu, a Mars će samcima pomoći da steknu ljubavne partnere. Porodična atmosfera će biti veoma vesela.

Zdravlje

Zdravstveno stanje vrlo zadovoljavajuće.

Škorpija

Posao

Horoskop predviđa da će profesionalni život biti vrlo izazovan, a Jupiter traži da se hrabro suočite sa izazovima. Promovišite svoj javni imidž i zzbegavajte sitne detalje. Polazak na profesionalni kurs pomoćiće vam u napredovanju u karijeri.

Ljubav

Mogu se pojaviti neki problemi u porodičnim odnosima, ali Saturn će pomoći vašoj ličnosti da se pozabavi ovim problemima i pronađe rešenja.

Više strasti se može očekivati tokom poslednje nedelje u mesecu u ljubavnom životu. Vaša sreća diktirana je dobrim aspektima Sunca tokom poslednje nedelje jula.

Zdravlje

Problemi sa kičmom.

Strelac

Posao

Horoskop predviđa da su planetarni uticaji povoljni. Oni će vam pomoći da uspete u profesionalnim aktivnostima. Mesec jul traži da preispitati prošle poslovne aktivnosti i razvijete budući plan za svoj život.

Ljubav

Oženjene osobe treba da budu spremne na suočavanje sa turbulencijama u ljubavnim vezama, a zbog aspekta Jupitera pojaviće se izvesni problemi u komunikaciji.

Samci koji se otisnu na neko putovanje imaće priliku za više ljubavnih susreta.

Zdravlje

Na polju zdravlja moguće je da će iskrsnuti nekoliko manjih zdravstvenih problema.

Jarac

Posao

Horoskop predviđa izvesne finansijske probleme zbog rastrošnosti, a grupa planeta će vas naterati da povremeno tokom meseca revidirate svoje finansijske potrebe.

Vaša sposobnost da se nosite sa iznenadnim hitnim situacijama naći će se na testu.

Ljubav

Izvesni problemi u partnerskim odnosima ostali su nerešeni. Pogledajte u sebe i razmislite o dubokim psihološkim istinama. Stupite u kontakt sa skrivenim aspektima sebe i pripremite se intenzivne i teške razgovore.

Ovo je dobar mesec za istraživanje i preispitivanje samog sebe.

Zdravlje

Budite umereni u jelu i piću.

Vodolija

Posao

Horoskop vam daje mogućnost da se bavite razvojem karijere, a Saturn će vam pružiti znanje i snagu da rešite izazove sa kojima ćete se verovatno suočiti.

Ljubav

Mars i Venera vas podstiču da se usredsredite na svoje veze. Mesec se pozitivno završava sa puno strasti i društvenih aktivnosti, a u tome vam pomažu dobri aspekti Venere i Sunca.

Slobodne Vodolije vrlo lako mogu započeti novu vezu.

Zdravlje

Moguće tegobe sa alergijama.

Ribe

Posao

Vašim aktivnostima ovog meseca upravljaju aspekti Venere i Marsa, a poslednja nedelja u mesecu je ohrabrujuća za započinjanje novih projekata.

Pazite na sporove i rasprave sa saradnicima.

Ljubav

Horoskop predviđa divan mesec bez ozbiljnijih problema. Akcenat će biti na svakodnevnim aktivnostima i ljubavnim vezama. Vreme je da radite šta želite. Život će biti miran, a pronalaženje nove ljubavi lako.

Letnje vreme je kada vas najviše privlače ljubav, kreativnost i hedonističke aktivnosti.

Zdravlje

Manji zdravstveni problemi mogu pokvariti sveukupni utisak harmoničnog meseca pred vama.